Neįtikėtinus kūno pokyčius parodžiusi aktorė randus po plastinės krūtų operacijos gydo neįprastu būdu

Aktorė Davinia Taylor (41 m.) paviešino savo pusnuogės nuotrauką ir parodė krūtų pakėlimo operacijos, kurią darėsi praėjusį mėnesį, rezultatus.

 Davinia Taylor.
 Davinia Taylor.
 Davinia Taylor.
 Davinia Taylor.
 Davinia Taylor.
 Davinia Taylor.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 1, 2019, 9:44 PM, atnaujinta May 2, 2019, 10:18 AM

Nuotraukoje Davinia pozuoja be liemenėlės. Virtuvėje linksmai nusiteikusi aktorė išsitepliojo spenelius veido kauke, o po nuotrauka brūkštelėjo: „Trijų savaičių senumo randai“.

Moteris paaiškino, kad veido kaukę randams ji naudoja norėdama paskatinti randų gydymą. Anot jos, kaukėje esantys probiotikai padeda odai sugyti.

Praėjusį rugpjūtį D.Taylor nustebino gerbėjus pasidalindama neįtikėtinais savo figūros pokyčiais. Aktorė sugretino dvi nuotraukas. Abiejose ji sėdi ant laiptų, o šalia – kamuolys. Tik vienoje nuotraukoje – ji apkūni, o kitoje – kone tobulos figūros moteris su bikiniu.

Keturių vaikų mama papasakojo ir kodėl nusprendė keisti gyvenimo būdą.

„Anksčiau aš nesupratau, kokią įtaką maistas daro mano kūnui. Manyje kaupėsi ir vanduo. Neturėjau jokio supratimo apie gerą savijautą, genetiką ar kaip teisingai lieknėti. Priešingai – dariausi vis didesnė“, – prisiminė ji.

Moteris prisiminė ir kad sirgo pogimdyvine depresija, kurią įveikti jai padėjo bėgiojimas.

Tiesa, moteriai vėliau teko susidurti su dar didesniais sunkumais. Po skyrybų su vyru Dave'u Gardneriu 2010-aisiais galiausiai ji neteko savo sūnaus Grey'aus globos. Šis įvykis moterį taip sukrėtė, kad ji nusprendė nebegerti alkoholio.

„Po šio pažeminimo aš pradėjau gydytis. Supratau, kad alkoholis mane klampina į dar didesnę depresiją, o jo poveikis, padedantis užsimiršti, yra labai laikinas. Tuo metu norėjau būti mirusia“, – pernai prisipažino aktorė.

Laimei moteris gavo profesionalią pagalbą ir pasveiko ne tik nuo depresijos, bet ir jau daugiau nei septyrius metus nevartoja alkoholio.

Pasveikusi moteris ėmė sportuoti.

„Pasidariau DNR testą ir jis parodė, kad esu ištvermingo atleto tipo“, – pasakojo ji.

Vėliau moteris susilaukė dar trijų vaikų su naujais partneriais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.