Kam byra pinigai, išslysta meilė? Garsios moterys prabilo apie pasimatymus su Donaldu Trumpu

Pastaruoju metu išskirtinio dėmesio sulaukia virtualioje erdvėje ir spausdintiniuose leidiniuose pateikiamos pirmosios Amerikos ponios nuotraukos ir iš jų neretai daroma išvada: Melanios Trump santuoka nėra labai jau laiminga.

 Prabilo su D.Trumpu susidūrusios garsenybės.
 Prabilo su D.Trumpu susidūrusios garsenybės.
 Candice Bergen.<br>„Scanpix“
 Candice Bergen.<br>„Scanpix“
 Brooke Shields.
 Brooke Shields.
 Emma Thompson.
 Emma Thompson.
 Carla Bruni.
 Carla Bruni.
 Salma Hayek.
 Salma Hayek.
 Princesė Diana.
 Princesė Diana.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

May 12, 2019, 6:21 AM, atnaujinta May 12, 2019, 9:26 AM

Bet šalia nekilnojamojo turto magnato, dabartinio Amerikos prezidento Donaldo Trumpo laiminga gali būti ne kiekviena.

Dar rinkimų kampanijos metu apie 20 moterų apkaltino kandidatą į prezidentus seksualiniu priekabiavimu.

Jis įsiverždavo į pusnuogių „Miss America“ dalyvių persirengimo kambarius, griebdavo už intymių vietų ir prievarta bučiavo tiek pažįstamas, tiek nepažįstamas moteris.

Esama garsių moterų, kurios atstūmė D.Trumpą, ir esama gandų apie tariamus jo romanus.

Holivudo aktorė ir modelis Candice Bergen

D.Trumpas ir turtingų, Amerikoje žinomų tėvų duktė (vėliau padariusi stulbinamą kino ir televizijos aktorės karjerą) kartu mokėsi Pensilvanijos universitete.

„Man buvo 18 metų, jis buvo patrauklus vaikinas... Kartą paskambino į bendrabutį kaip tik tuo metu, kai nuobodžiavau, ir pasiūlė susitikti“, – prisimena Candice.

D.Trumpas atvažiavo ištaigingu tamsiai raudonu limuzinu. Ir visas – nuo galvos iki kojų – buvo tokios pat spalvos: kostiumas su liemene ir lakiniai batai.

Bet pasimatymas buvo labai trumpas. C.Bergen teigimu, būsimasis Amerikos prezidentas elgėsi kaip priekvaišis ir sekso nebuvo.

Vėliau aktorė ne kartą viešumoje nešiojo megztinį su užrašu „Išlaisvinkite Melanią“.

Holivudo aktorė ir modelis Brooke Shields

D.Trumpas paskambino jai ir pakvietė į pasimatymą. Tuo metu jis jau buvo išsiskyręs su antrąja žmona kino ir televizijos aktore Marla Maples.

Iki šio skambučio milijardierius ir Holivudo aktorė buvo susitikę tik kartą per kažkokį labdaros renginį.

B.Shields žodžiais tariant, D.Trumpas stengėsi ją sužavėti: „Manau, kad mums reikia susitikinėti, nes esi Amerikos numylėtinė, o aš – turtingiausias Amerikos vyras. Ir žmonėms tai labai patiks.“

Aktorė pasakė „ne“ ir pridūrė, kad tokia idėja tikrai nepatiks jos tuomečiam draugui.

Modelis, dainininkė Carla Bruni

Tolimais 1991-aisiais, kai įžymybės dar negalėjo svaidytis kandžiomis pastabomis socialiniuose tinkluose, tai darė per spaudą.

Ir kaip nustebo populiarus Italijos modelis C.Bruni, kai iš laikraščių sužinojo apie savo romaną su D.Trumpu. Ir šią žinią paskleidė ne kas kitas, o pats D.Trumpas.

Šoką patyrė ne tik C.Bruni, skaitytojai, bet ir aktorė Marla Maples, tuo metu susitikinėjusi su milijardieriumi.

„D.Trumpas turbūt išprotėjo. Tai netiesa, ir ši istorija mane pribloškė. D.Trumpą esu sutikusi tik kartą per labdaros renginį Niujorke ir nuo to laiko nemačiau“, – pareiškė žinia-sklaidai C.Bruni, vėliau tapusi ir pirmąja Prancūzijos ponia.

Vėliau D.Trumpas sakė, kad šį gandą jis paleido juokais.

Didžiosios Britanijos aktorė Emma Thompson

Dešimtojo dešimtmečio viduryje nekilnojamojo turto magnatas D.Trumpas paskambino į dar vieną JAV filmavimo aikštelių.

Subtili, inteligentiška E.Thompson buvo ką tik išsiskyrusi su vyru.

Mandagiai pasisveikinęs D.Trumpas pokalbį pradėjo iš toli – pirmiausia pasiūlė apsistoti viename „Trump Tower“.

„Ten labai patogu. Ir, man atrodo, abu labai gerai sutartume. Gal galėtume kartu pavakarieniauti?“ – paklausė D.Trumpas.

Aktorė jam padėkojo už skambutį ir pažadėjo perskambinti, bet to nepadarė.

Aktorė Salma Hayek

Kai per vieną viešą renginį S.Hayek nuo šalčio susigūžė, ant jos pečių greitai „nusileido“ švarkas.

Aktorė su šalia sėdinčiu draugu atsigręžė ir pamatė švarko šeimininką – D.Trumpą.Paaiškinęs, kad taip pasielgė rūpindamasis gražiąja Salma, jis užmezgė pokalbį su jos draugu.

Kompanija smagiai šnekučiavosi visą vakarą, o jo pabaigoje milijardierius pa-kvietė S.Hayek su draugu kartkartėmis užsukti į jo viešbutį Atlantik Sityje. Jie apsikeitė ir telefonų numeriais.

Po kurio laiko paskambinęs Salmai jis pakvietė į pasimatymą.

„O kaip mano draugas? Jūs juk žinote, kad esu užimta“, – nustebo gražuolė.

D.Trumpas nesutriko: „Jis netinka tau į porą, nes jo nelydi tokia sėkmė kaip tavęs. Tu turi susitikinėti su manimi.“

S.Hayek atsakė, kad su tokiu klastingu magnatu nebendrautų net jei būtų laisva. Bet tai dar nebuvo istorijos pabaiga.

Gražuolės aktorės atstumtas milijardierius paleido gandą, kad tai jis nepanoro susitikinėti su S.Hayek dėl jos mažo ūgio.

Šiuos turtuolio žodžius pasigriebė žiniasklaida.

„D.Trumpas manė, jog pradėsiu su juo susitikinėti, kad tokiu būdu paneigčiau šiuos gandus“, – pasakojo nustebusi S.Hayek.

Velso princesė Diana

Apie D.Trumpo mėginimus pelnyti Dianos Spencer palankumą atskleidė britų žurnalistė ir velionės bičiulė Celine Scott. Jos žodžiais tariant, būsimasis Amerikos prezidentas bandė pavergti Dianos širdį 1996-aisiais – tuoj po skyrybų su sutuoktiniu princu Charlesu.

Jungtinių Valstijų nekilnojamojo turto magnato ketinimai buvo tikrai rimti. D.Trumpas norėjęs ją vesti, nes Velso princesė Diana idealiai atitiko jo „trofėjinės žmonos“ sampratą.

Į Kensingtono rūmus milijardierius siuntė jai vieną po kitos prabangių rožių ir orchidėjų puokštes. Bet dėl tokių nekilnojamojo turto magnato dėmesio ženklų Diana sutrikdavo.

Savo bičiulei C.Scott princesė ne kartą prisipažino, kad D.Trumpas ją gąsdina ir ji nežinanti, kaip elgtis.

1997-aisiais Diana žuvo per tragišką automobilio avariją Paryžiuje.

Vėliau D.Trumpas savo draugams prisipa-žino: „Apgailestauju, kad nespėjau jos užkariauti.“

Ir apie tai net prabilo savo knygoje „Sugrįžimo menas“ („The Art of the Comeback“, 1997 m.): „Kalbant apie moteris, apgailestauju tik dėl to, kad taip ir nepavyko apsisukti apie ledi Dianą Spencer. Ją susitikau daug kartų ir negalėjau nepastebėti, kokį poveikį ji darė žmonėms. Savo žavesiu, buvimu nušviesdavo kambarį. Ji buvo tikra princesė – svajonių ledi.“

1994-aisiais, kai Velso princesė Diana skyrėsi su Didžiosios Britanijos sosto įpėdiniu princu Charlesu, viename interviu D.Trumpas pareiškė, kad palaiko jos buvusį sutuoktinį.

Piktinosi gandais

* 1990-aisiais skambiai byrėjo pirmoji D.Trumpo santuoka su modeliu Ivana. Ir tuomet žinia-sklaidoje pasirodė galimų vilioklių pavardės. Tarp jų buvo tituluota dailiojo čiuožimo gražuolė Peggy Fleming.

Jau tuo metu ištekėjusi olimpinė čempionė ir dviejų vaikų motina oficialiai pareiškė: „Gandas apie mano romantišką ryšį su Donaldu Trumpu melagingas, nepagrįstas ir keliantis pasipiktinimą. Aš mačiau jį viso labo keturis kartus ir net nepavadinčiau geru draugu.“

* Amerikiečių aktorė ir televizijos serialo „Dinastija“ žvaigždė Catherine Oxenberg gandus apie jos romaną su D.Trumpu apibūdino taip: „Manau, kažkas pajuokavo.“

* Kosmetikos verslo legenda Georgette Mosbacher į klausimą, ar ji turėjusi meilės nuotykį su D.Trumpu, atsakė: „Nesuprantu, apie ką kalbate.“

* Į panašius gandus kito milijardieriaus žmona dizainerė Carolyne Roehm atšovė: „Kvailystės. Esu ištekėjusi už geriausio vyro pa-saulyje.“

* Spėjamą D.Trumpo meilės ryšį su modeliu ir aktore Carol Alt jos vadybininkas komentavo: „Donaldas Trumpas – sėkmės lydimas žmogus, bet ne tiek.“

* Tačiau tariamą meilės romaną su gražuole Holivudo aktore Robin Givens milijardierius D.Trumpas kategoriškai paneigė pats: „Nejau norėčiau užrūstinti jos pavydų vyrą?“

Tuo metu R.Givens buvo ištekėjusi už sunkiasvorio boksininko Mike’o Tysono.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.