Garsus vyras parodė, ką gavo užsisakęs džinsus iš Kinijos: „Kodėl durnas moka dukart“

Internete neretai galima išvysti pavyzdžius, kaip žmonės apsigauna pirkdami drabužius internetu. Dažnai vietoj itin patraukliai nuotraukose atrodančių apdarų pristatomi vilkėti netinkami drabužiai. Šį kartą savo karčia patirtimi pasidalino žurnalistas, laidų vedėjas ir prodiuseris Edvardas Žičkus.

 E.Žičkaus užsisakyti džinsai.
 E.Žičkaus užsisakyti džinsai.
 E.Žičkus.
 E.Žičkus.
  E.Žičkaus užsisakyti džinsai.
  E.Žičkaus užsisakyti džinsai.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 26, 2019, 6:25 PM, atnaujinta May 26, 2019, 6:30 PM

„Kodėl durnas moka dukart?!

Protingiausia mokytis iš kitų klaidų, bet tik savos pamoko geriausiai. Panašiais postais, kurie primintų nevykėliams nutinkančias istorijas, mirga visas FB. Ir štai tuo nevykėliu šįsyk tapau pats. Niekada nieko neperku internetu, nes mėgstu pačiupinėti, pamatuoti, patikrinti, rinktis iš kelių ir t.t. Bet gi vieną dieną prieš akis sumirgėjo reklama su tokiais gan neblogais džinsais, kokius nešiojau jaunystėje, ir sublūdijęs bei gi patikintas greta buvusių bičiulių, kad puslapis patikimas, surizikavau.

Sėdėjau ir laukiau tų savo džinsų už beveik 50€ kelias savaites. Tiksliau, net buvau pamiršęs apie tai, kad apskritai juos užsisakiau. Sulaukęs žinutės iš pašto, kad siuntinys atkeliavo, nuskuodžiau jo pasiimti, bet išpakuoti ir pažiūrėti nespėjau, nes kaip visada prieš eilinę kelionę degė krūvos darbų.

Grįžtu iš kelionės, atidarau paketą. Aišku, visi pirkinio grąžinimo terminai praėję. Žiūriu į tuos neva džinsus ir pats juokiuosi iš savo durnumo: tokio reto plonumo, rankas dažantis mėlynas škurlis su vietomis kabančiais siūlais, kažkur neprisiūtom kniedėm, be užtrauktuko klyne ir kišenių šonuose. Pabandžiau užsivilkti, gėda buvo fotografuotis. Made in China.

Nu kam reikėjo tikėti pigiomis FB reklamomis, neaiškiais tinklalapiais ir... pirkti kažką, kai nieko nereikia.

P.S. – kadangi senus džinsus išmečiau, nes tikėjau jau turįs naujus, tai dabar teks šuoliuoti į kokią parduotuvę ir vis tiek kažką nusipirkti“, – pasiskundė E.Žičkus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.