Milijonierę močiutę vedęs rusų skandalistas pratrūko: žmona nuolat geria ir jį muša

Rusų skandalisto Gogeno Solncevo (38 m.) ir milijonierės Jekaterinos Tereškovič (64 m.) meilės istorijos nesibaigia. Dabar Gogenas nebeištvėrė ir žiniasklaidai pripažino, kad jo žmona kenčia nuo alkoholio priklausomybės. 

Gogenas Solncevas ir Jekaterina Tereškovič.<br>Instagramo nuotr.
Gogenas Solncevas ir Jekaterina Tereškovič.<br>Instagramo nuotr.
Gogenas Solncevas ir Jekaterina Tereškovič.<br>Instagramo nuotr.
Gogenas Solncevas ir Jekaterina Tereškovič.<br>Instagramo nuotr.
Gogenas Solncevas ir Jekaterina Tereškovič.<br>Soc. tinklų nuotr.
Gogenas Solncevas ir Jekaterina Tereškovič.<br>Soc. tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2019-06-02 20:53

Jekaterina jau gydėsi priklausomybių centre, tačiau, kaip sako vyras, jau nebežino, ko griebtis, – niekas nepadeda.

Savo nuoskaudas beveik prieš savaitę vyras išsakė socialiniame tinkle. 

„Ir aš, ir jos dukra Polina puikiai supratome, kad Jekaterinai reikia rimto gydymo. Vieta, kurioje ji praleido savaitę, buvo elitinė. Sunku ten patekti gydytis. 

Bet net ir ten Katia sugebėjo gerti. Gydytojai man pasakė, kad matė, kaip Jekaterina draudžiamų gėrimų įsineša į savo palatą. 

Trumpai tariant, nuo gegužės 1 dienos mano žmona neišsiblaivo. Alkoholį vartoja kartu su rimtais vaistais, o tai skatina jos agresiją. Tai yra tikras pragaro mišinys“, – nusivylimo neslėpė Gogenas.

Net namuose Jekaterina ne kartą yra pakėlusi ranką prieš savo vyrą. Pasak Gogeno, jiems susituokus atsiskleidė rimtos žmonos psichologinės problemos.

„Žmogus nesuvokia savo veiksmų. Kai pradėjo vartoti alkoholį, padėtis dar labiau pablogėjo. Ji reguliariai keldavo ranką prieš mane. Žinoma, nesumušdavo manęs, tačiau mėlynių visada likdavo“, – sakė aktorius.

Gogenas ir Jekaterina gyvena bendruose namuose. Vyras susirūpinęs, kad žmona čia kviečiasi ir kitus draugus, kurie yra priklausomi nuo alkoholio.

Todėl jis ne kartą kvietė policiją, kad ji padėtų neaiškius asmenis iškrapšyti iš namų.

„Kartą aš atėjau namo, o ji su draugais gėrė. Tada ji pradėjo kviesti atsitiktinius praeivius. Kai kurie iš jų taip ir pasilikdavo namuose...“ – skundėsi vyras.

Žinoma, alkoholis paveikė Jekaterinos išvaizdą. Nors po operacijos, regis, ji buvo atjaunėjusi, dabar situacija labai prasta. G.Solncevas net nenori artintis prie savo žmonos, o apie intymų gyvenimą nėra ko ir kalbėti.

„Lengviausia būtų palikti Katią. Bet juk mes esame vieni už kitus atsakingi. Turiu padėti jai grįžti į doros kelią. Manau, kad ji dabar susipainiojusi savo gyvenime", – tarstelėjo rusų skandalistas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.