Eglė Andreikaitė įvardijo į kokią aprangą investuoja daugiausiai

Sunku būtų įsivaizduoti vasarą be stilingų, gerą nuotaiką garantuojančių drabužių. Socialiniuose tinkluose gerbėjus žavinčios moterys pristato drabužių parduotuvių tinklo ir interneto parduotuvės „Denim Dream“ vasaros sezono naujienas. Visa nuotraukose matoma apranga tiks vasaros dienoms mieste, vakarėliams terasoje ar pasivaikščiojimui po parką.

 Iglė Bernotaitytė, Julija Žižė, Eglė Andreikaitė.
 Iglė Bernotaitytė, Julija Žižė, Eglė Andreikaitė.
Angelė Petručionytė 
Angelė Petručionytė 
 Justina Gafaro
 Justina Gafaro
 Eglė Andreikaitė.
 Eglė Andreikaitė.
 Julija Žižė.
 Julija Žižė.
 Iglė Bernotaitytė.
 Iglė Bernotaitytė.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Jun 6, 2019, 10:46 AM

A. Petručionytė: „Džinsiniai šortai yra mano pats mėgstamiausias drabužis“

Nuosavai grožio studijai vadovaujanti Angelė Petručionytė nuotraukai pozavo Bernardinų sodo karuselėje. Ryškiai geltonu lietpalčiu, trumpais džinsiniais šortais ir laisvalaikio stiliaus palaidine pasipuošusi jaunoji verslininkė teigė, kad būtent tokios stiliaus drabužių jos spintoje yra daugiausiai. Grožio salone įvairias procedūras plaukams atliekanti gražuolė sakė, kad fotosesijoje jautėsi puikiai ir pozuoti prieš fotoaparatą jai buvo vienas malonumas. Mergina tikino anksčiau nepagalvojusi, kaip geltona spalva išryškina jos veido bruožus.

„Vasarą man svarbiausia yra patogumas. Mėgstu vilkėti neįpareigojančius, laisvo silueto drabužius, su kuriais galėčiau jaustis nevaržoma. Šiltuoju metų laiku džinsiniai šortai yra mano pats mėgstamiausias drabužis. Prie jų derinu laisvalaikio stiliaus marškinėlius. Taip pat mėgstu trumpus sijonus“, – pasakojo socialiniame tinkle „Instagram“ beveik 50 tūkst. sekėjų turinti mergina.

A. Petručionytė teigė nesanti iš tų moterų, kurios atsiradus naujoms mados tendencijoms, skuba atsinaujinti savo garderobą. Tiesa, mergina jau spėjo įsigyti šį sezoną madingus kedus ant kulno. „Likau ištikima savo stiliui – kasdieniai, patogiai aprangai. Nors parduotuvėje kabantys drabužiai man būna gražūs, bet žinau, kad jie kabės spintoje ir aš jų nevilkėsiu. Todėl vengiu pirkti“, – šypsojosi gražuolė.

J. Gafaro: „Mėgstu sukneles derinti su aulinukais“

Viena garsiausių Lietuvos visažo meistrių Justina Gafaro jau spėjo apsipirkti vasarai. Moteris įsigijo keletą suknelių ir laisvalaikio stiliaus avalynės. Grožio srities atstovė teigė, kad stilistės parinktas drabužių derinys jai labai tiko ir patiko – pozuodama jautėsi savimi.

„Mėgstu sukneles derinti su patogiais sportbačiais arba aulinukais. Turiu kelių mėnesių kūdikį, todėl noriu ne tik atrodyti gražiai, bet ir patogiai jaustis“, – pasakojo J. Gafaro, pozavusi vienoje senamiesčio kavinių, žavinčių savo išskirtiniu interjeru.

Vasaros J. Gafaro neįsivaizduoja be plazdančios suknelės. Ji turi būti šviesi ir laisvo silueto, su drabužiu neturi būti karšta. Tam, kad neatrodytų per daug romantiškai, J. Gafaro prie suknelės derina masyvią avalynę. „Pastebėjau, kad šią vasarą mano akis ypač patraukia ilgesnės suknelės. Tikriausiai todėl, kad noriu laisvai judėti nešiodama mažylę“, – šypsojosi moteris, „Instagram“ tinkle turinti beveik 45 tūkst. sekėjų.

I. Bernotaitytė: „Mėgstu atrodyti paprastai“

Projekto „X Faktorius“ nugalėtoja Iglė Bernotaitytė teigė į savo drabužinę mielai įsileidžianti naujus mados vėjus. Viena iš ją pavergusių mados tendencijų – ryškūs dviratininko šortai. Juos mergina derina su neseniai pristatyta autorinių palaidinių linija ir džinsiniu švarku.

„Tokia apranga tinka išeiti į miestą, pasivaikščioti. Mėgstu atrodyti sportiškai ir paprastai. Aukštakulnius aviu labai retai, pirmenybę teikiu sportinio stiliaus avalynei. Nuotraukoje demonstruojami „Guess“ bateliai yra labai patogūs. Tą galiu patvirtinti iš asmeninės patirties, turiu net kelias poras. Tai mano koncertinė avalynė, kuri leidžia judėti, šokti scenoje. Man labai patiko demonstruotas džemperis, prie jo tiko kelnės su kišenėmis. Derinys puikiai atitiko mano asmeninį stilių“, – pasakojo I. Bernotaitytė, kurią „Instagram“ tinkle seka 134 tūkst. gerbėjų.

Nors daugelis moterų neįsivaizduoja vasaros be suknelių, jaunoji atlikėja mieliau renkasi šortus ar džinsus. Sukneles Iglė vilki koncertuose. „Scenoje noriu būti ryški, o drabužius derinu prie atliekamų dainų. Jei programa lyriška – vilkėsiu suknelę. Jei žinau, kad reikės judėti, šokti kartu su publika, rinksiuosi patogesnį drabužį. Žinoma, jis turi būti išskirtinis, blizgantis, tinkantis scenai. Raudona spalva – visada geras pasirinkimas“, – atskleidė dainininkė.

E. Andreikaitė: „Svarbiausias drabužis – maudymosi kostiumėlis“

Profesionali šokėja Eglė Andreikaitė visai neseniai išleido savo maudymosi kostiumėlių liniją. Moteris juokavo, kad dabar jų turi labai daug – pirkti ilgai nereikės.

„Kaip ir dauguma merginų, vasarą vilkiu sukneles, šortus. Šiuo metu itin madingos neoninės spalvos, gėlių raštai prigijo ir mano garderobe. Kai karšta, mėgstu ryškių arba šviesių spalvų drabužius“, – pasakojo gražuolė.

Beveik 45 tūkst. sekėjų instagrame turinti E. Andreikaitė pastebi, kad dabar į drabužių parduotuves ji užsuka vis rečiau. Moteris teigė, kad mieliau puošiasi tuo, ką turi savo spintoje.

„Noro visada yra, tačiau stengiuosi naujam gyvenimui prikelti praėjusių sezonų drabužius. Kai prisiperku daug drabužių, nebėra kur dėti senų. Mieliau investuoju į iš mados neišeinančią aprangą, kuri yra lengvai pritaikoma prie turimo garderobo“, – sakė E. Andreikaitė, kaip vieną mėgstamiausių drabužių paminėdama džinsinį švarką.

J. Žižė: „Vasaros neįsivaizduoju be suknelių“

Aktyvi mama Julija Žižė pasakojo, kad šią vasarą ją užvaldė vartojimo mažinimo judėjimas „Zero waste“. Žinoma moteris perka tik tuos drabužius ar aksesuarus, kurių iš tikrųjų reikia. J. Žižė renkasi kokybiškus daiktus, kuriais galės džiaugtis ne vieną sezoną, o jie lengvai derės prie jau turimo garderobo.

„Vasaros neįsivaizduoju be suknelių, norėčiau tris mėnesius vilkėti tik jas. Tai yra mano pats mėgstamiausias drabužis šiltuoju metų laiku. Su juo jaučiuosi moteriškai ir gražiai. Suknelė turi būti patogi, kokybiško audinio, malonios kūnui medžiagos. Jei šalta, prie suknelės derinu šiltą džemperį. Manau, kad šis derinys labai stilingas“, – teigė J. Žižė.

Žinoma moteris pirmenybę teikia spalvotiems drabužiams. Juodos spalvos J. Žižės spintoje nebėra. Julija juokėsi, kad žmonės, pamatę ją apsirengusią juodai, nustemba. „Įsileidau spalvas į savo gyvenimą. Žinoma, kaip ir visos moterys turiu juodą, klasikinę suknelę, tačiau ji papuošta nėriniais“, – pasakojo J. Žižė, „Instagram“ tinkle turinti 70 tūkst. gerbėjų armiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.