Ieva Mackevičienė vasarą iš spintos ištraukia ypatingą drabužį

Patogu ir moteriška – taip trumpai galima apibūdinti vasaros moterų spintos karalienę suknelę. Kokioms suknelėms karūnas šią vasarą uždėjo garsios moterys?

 I. Mackevičienė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 I. Mackevičienė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 I. Mackevičienė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 I. Mackevičienė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 I. Mackevičienė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 I. Mackevičienė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 I. Mackevičienė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 I. Mackevičienė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jun 13, 2019, 9:38 AM, atnaujinta Jun 13, 2019, 9:41 AM

Šiltuoju metų laiku Ievos (30 m.) ir Rolando (35 m.) Mackevičių šeima daug laiko praleidžia prie jūros. Vienos atostogų krypties jie neišskiria – renkasi poilsį Lietuvoje ir užsienyje.

Nieko nuostabaus, kad vertindama rūbus stilinga moteris taip pat atsižvelgia į patogumą. Jai svarbu, kad drabužis būtų tinkamas tiek ilgesingiems pasivaikščiojimams pajūriu, tiek linksmybėms mieste.

Ieva save vadina tikra suknelių mėgėja.

„Neturiu vienos mėgstamiausios. Man suknelė – apskritai vienas puikiausių vasaros apdarų“, – sakė ji.

Vis dėlto rudakė išskiria ir kitą rūbą, lengvai pritaikomą kasdienėje aprangoje ir įvaizdžiui suteikiantį tikros rytietiškos dvasios.

„Mėgstamiausiu drabužiu galiu pavadinti ne suknelę, o kimono“, – sakė neseniai garderobą atnaujinusi dviejų vaikų mama.

Vardydama kimono pranašumus Ieva pabrėžė jo visapusiškumą. Anot jos, puošniu apdaru kimono paversti nesudėtinga, tereikia pasirinkti tinkamus aksesuarus.

„Kimono galima apsivilkti ant maudymosi kostiumėlio ar tiesiog ant šortų, trumpos suknelės. Šis rūbas patogus, stilingas. Viskas priklauso nuo aksesuarų. Jeigu nesirenkama jokių aksesuarų, drabužis tinkamas nešioti prie jūros. O jeigu pasirenkami stilingi auskarai, kimono galima drąsiai rinktis ir vakarui mieste“, – kalbėjo atlikėja.

Moteris sakė, kad jos spintoje galima rasti įvairiausių spalvų drabužių. Vis dėlto vasarą ji mieliau renkasi pastelinius, šviesius atspalvius. I.Mackevičienės žodžiais, prie prekės ženklų ji nėra prisirišusi, jai svarbiausia kokybė, už kurią neišvengiamai tenka sumokėti daugiau.

„Jau geriau turėti vieną kokybišką, o ne dešimt masinės gamybos apdarų. Kokybė ir masinė gamyba man yra du tarpusavyje nesuderinami dalykai“, – savo įžvalgas užbaigė Ieva.

Tradicinis japoniškas drabužis kimono spėjo išgyventi ne vieną pokytį. Seniau siūtas iš šilko, šiandien kimono kuriamas iš įvairiausių medžiagų: medvilnės, poliesterio, lino. Tiesa, šis rūbas jau šimtmečius išsaugo savo universalumą: jį noriai renkasi moterys ir vyrai, kimono puošiamasi per šventes ir kasdien.

Parengė: A. Mačiulytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.