Restorano terasos atidaryme – būrys žinomų žmonių

Šeštadienį Vilniuje vyko restorano „Stebuklai“ vasaros terasos atidarymas. Dieną pramogų pasaulio atstovai rinkosi į vėlyvuosius pusryčius, o vakare kviestinė publika mėgavosi degustacine vakariene.

 Inga ir Aivaras Stumbrai, Alma Latvytė, Ramunė Piekautaitė ir Kęstutis Verslovas.<br> Organizatorių nuotr.
 Inga ir Aivaras Stumbrai, Alma Latvytė, Ramunė Piekautaitė ir Kęstutis Verslovas.<br> Organizatorių nuotr.
 Inga Stumbrienė<br> Organizatorių nuotr.
 Inga Stumbrienė<br> Organizatorių nuotr.
 Vidmantė Martikonytė su Pauliumi<br> Organizatorių nuotr.
 Vidmantė Martikonytė su Pauliumi<br> Organizatorių nuotr.
 A. Latvytė.<br> Organizatorių nuotr.
 A. Latvytė.<br> Organizatorių nuotr.
 Ieva Andrejevaitė ir Toma Vaškevičiūtė<br> Organizatorių nuotr.
 Ieva Andrejevaitė ir Toma Vaškevičiūtė<br> Organizatorių nuotr.
 M. Petruškevičius.<br> Organizatorių nuotr.
 M. Petruškevičius.<br> Organizatorių nuotr.
 S. Vaitulionis<br> Organizatorių nuotr.
 S. Vaitulionis<br> Organizatorių nuotr.
 Neringa Čiukinienė su vyru Povilu<br> Organizatorių nuotr.
 Neringa Čiukinienė su vyru Povilu<br> Organizatorių nuotr.
 Liucina Rimgailė<br> Organizatorių nuotr.
 Liucina Rimgailė<br> Organizatorių nuotr.
 A. Latvytė.<br> Organizatorių nuotr.
 A. Latvytė.<br> Organizatorių nuotr.
 Liucina Rimgailė<br> Organizatorių nuotr.
 Liucina Rimgailė<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Vidmantė Martikonytė su vyru Pauliumi.<br> Organizatorių nuotr.
 Vidmantė Martikonytė su vyru Pauliumi.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Renginio akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (30)

Lrytas.lt

Jun 16, 2019, 12:59 PM

Į sostinės centre įsikūrusį restoraną atvyko Vidmantė Martikonytė su vyru Paulium, Saugirdas Vaitulionis, Inga Stumbrienė su vyru Aivaru, Mantas Petruškevičius, Ramunė Piekautaitė, Toma Vaškevičiūtė, Ieva Andrejevaitė, Julija Žižė su vyru Laurynu, Liucina Rimgailė, Neringa Čiukinienė, Jevgenij Trafimov, Alma Latvytė ir kiti.

Susirinkę svečiai ragavo specialiai šiai progai kurtų patiekalų, kuriuos paruošė vienas talentingiausių Lietuvos šefų Martynas Praškevičius. Beje, Martynas vienas pirmųjų Lietuvoje įvedė vėlyvųjų pusryčių madą. Dieną terasoje susirinkę šventės dalyviai įvertino keturių patiekalų vėlyvųjų pusryčių meniu, kuriame be avokado skrebučio su pomidorų „confit“, buvo ir rikotos sūrio blyneliai su rūkyta lašiša, kepti varškėčiai su šviežiomis uogomis ir Benedikto kiaušiniai.

Degustacinės vakarienės svečiai mėgavosi išskirtinių penkių patiekalų meniu. Šiai progai Martynas pasiūlė ragauti austrių su braškėmis, vasarinio skonio smidrų užkandžio, foie gras, grilyje keptos ėrienos nugarinės ir gaivaus deserto. Vakaro atmosferą džiazo interpretacijomis papildė ir vieno stipriausių balsų Lietuvoje savininkė Girmantė Vaitkutė.

Į terasos atidarymą atvykę žinomi žmonės turėjo ir dar vieną progą švęsti – šiomis dienomis net 80 pasaulio šalių minima „Moët Grand Day“ diena. Visame pasaulyje organizuojami stilingi renginiai, skirti paminėti sėkmės simboliu tapusių Šampanės regiono vyndarių 276 metų sukaktį.

Restorano svečių dėmesį traukė taurių piramidė, kurią pirmieji pradėjo naudoti „Moët&Chandon“ vyndariai, o vėliau ji tapo įsimintiniausių švenčių simboliu visame pasaulyje.

Dekoratorius Mantas Petruškevičius restorano terasą papuošė vasarišku boho stiliumi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?