Raudondvario pilyje trečiąkart ištekėjo „Kelias į žvaigždes“ dalyvė Agnė Petravičienė

Kauno rajone esančioje Raudondvario pilyje įvyko meilės šventė. Šeštadienį „Kelias į žvaigždes“ dalyvė Agnė Petravičienė (42 m.) ištekėjo už savo mylimojo verslininko Artūro Gansausko (43 m.).

 Ištekėjo Agnė Petravičienė.
 Ištekėjo Agnė Petravičienė.
Agnė Petravičienė.<br> LR archyvo nuotr.
Agnė Petravičienė.<br> LR archyvo nuotr.
Agnė Petravičienė.<br> LR archyvo nuotr.
Agnė Petravičienė.<br> LR archyvo nuotr.
Agnė Petravičienė.<br> LR archyvo nuotr.
Agnė Petravičienė.<br> LR archyvo nuotr.
Agnė Petravičienė.<br> LR archyvo nuotr.
Agnė Petravičienė.<br> LR archyvo nuotr.
Agnė Petravičienė.
Agnė Petravičienė.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Jun 29, 2019, 3:35 PM, atnaujinta Jun 29, 2019, 6:52 PM

Vestuvės įvyko Baltojoje menėje.

„Bijau, kad netekėjusios moterys manęs neišvytų iš civilinės metrikacijos skyriaus kaip etatinės nuotakos“, – praėjusių metų lapkritį kikeno muzikiniame šou išgarsėjusi alytiškė Agnė, susirengusi tekėti trečią sykį.

Dainininkės A.Petravičienės gyvenimas – kaip amerikietiški kalneliai: tai pakelia į viršūnes, tai kvapą gniaužiančiu greičiu leidžia žemyn.

Išsiskyrusi su iš patalo nesikeliančiu antru vyru, atstūmusi pasipiršusį pretendentą į ranką ir širdį, ji vis dėlto nusprendė laimę bandyti trečią kartą.

Dar prieš daugiau nei metus sukiodamasi po vestuvinių drabužių saloną Agnė koketiškai demonstravo TV kameroms brangakmenių imitacijomis puoštą baltą batelį ir pusiau juokais, pusiau rimtai kalbėjo: „Kas suras ir įteiks man tokį batelį, už to sutiksiu tekėti.“

Tuomet ji buvo tikra: tekėti trečią kartą neketina, nors vestuvėmis buvo pakvipę. Prieš kelionę oro uoste jai tuomet netikėtai pasipiršo senas pažįstamas.

Agnė, kaip ir žadėjo, atsakymą davė per savo gimtadienį – ištarė „ne“.

„Jo pasiūlymo nepriėmiau, nes labiausiai jam įspūdį darė mano žinomumas, o ne aš pati. Kai esi bent kiek žinomas, visada atsiranda žmonių, kurie šliejasi. Jie ateina iš niekur arba iš kažkur. Per tiek metų puikiai išmokau skirti žmones.

Perpratau tą žmogų ir jokio jausmo jam nejaučiau. Vyrai – keisti padarai: mano, kad įteiks moteriai žiedą, padovanos gėlę ir ji susileis. Atleiskite, aš ne tokia“, – LNK laidoje „Nuo... Iki...“ yra atviravusi Agnė.

Lapkritį 42-ąjį gimtadienį atšventusi dainininkė TV kameroms demonstravo įspūdingą žiedą ant dešinės rankos bevardžio piršto ir pasakojo, kad su ja mėgstantis pokštauti gyvenimas ir šįkart iškrėtė pokštą.

Praėjusių rugsėjo pabaigoje Agnė susižadėjo ir planavo trečią santuoką. Vyrą, kuriam pasakė „taip“, ji sutiko prieš metus lėktuve skrisdama iš Vokietijos.

Tai buvo ta pati kelionė, prieš kurią pasiūlymo tekėti sulaukė iš seno pažįstamo, bet jį atmetė.

„Mes pasikeitėme kontaktais ir po ilgoko laiko jis man parašė. Aš atrašiau. Tai nebuvo kvietimas išgerti tos banalios kavos, apsaugok Viešpatie.

Galbūt mane, o, ko gero, ir jį patraukė tai, kad turėjome tokių pačių išgyvenimų, abu patyrėme netektį. Tai svarbiau už visus žiedus, rožes ir komplimentus. Mes tiesiog kalbėjomės“, – pasakojo moteris.

Nors džiugiomis naujienomis dalytis visada malonu, dainininkė tuomet prisipažino bijanti atvirauti – laimė, kaip ir pinigai, mėgsta tylą. Apie sužadėtinį Agnė nedaugžodžiavo:

„Lėktuve sutiktas vyras kaip tik ir buvo tas žmogus, kuris atnešė man batelį, su kuriuo juokavau prieš kamerą. O kuo mane galima sužavėti? Tortais? Ne. Žinomumu? Irgi ne. Žmogiškumu jis mane sužavėjo.

Su šiuo žmogumi galiu leisti sau būti visiškai tokia, kokia esu. Na, nebent vaidina, kad jam tai tinka, bet kol kas to dar nepastebėjau. Apie jį galiu pasakyti nedaug. Pirma, jis, kaip ir aš, Skorpionas, antra, išsilavinęs ir kultūringas žmogus, trečia – LED apšvietimo magnatas, generalinis direktorius, visiems baronams nušluostęs nosį.Trijų pliusų kaip ir pakanka.“

Beje, šis vyras A.Petravičienei piršosi net du kartus – vieno neužteko.

„Bėgant metams, kartelė ne leidžiasi, o kyla. Tarkim, apsimečiau, kad pirmą kartą nesupratau, ką jis sako“, – dvigubų piršlybų priežastį nurodė Agnė.

„Antra santuoka ir teismai, vykę po to, kai vyras atsigulė į ligos patalą, man tapo karčia pamoka, kurią puikiai išmokau“, – sakė moteris.

Su pirmu vyru Kęstučiu, su kuriuo susilaukė sūnaus Tito, Agnė išsiskyrė po keturiolika metų trukusios santuokos.

Su antruoju Dainiumi buvo priversta išsiskirti po šešerius metus trukusios santuokos.

Po dvejų su puse metų bendro gyvenimo Dainių ištiko infarktas, jis patyrė kelias klinikines mirtis. Mėnesį vyras išgulėjo ištiktas komos, o vėliau tapo neįgalus. Jis iki šiol prikaustytas prie lovos.

Netrukus teismuose tarp Agnės ir jos anytos užvirė kova dėl Dainiaus globos. Jo globa buvo suteikta motinai.

Ir nors vėlesnis teismas globą skyrė Agnei, anyta apie tai nenorėjo nė girdėti. A.Petravičienė pasakojo negalėjusi nei aplankyti, nei slaugyti sutuoktinio.

Tuomet ji tvirtino, kad trečias vedybas planuoja ramia širdimi, mat prieš pusmetį sužinojusi tai, kas jausmus buvusiam vyrui tiesiog sunaikino.

„Nereikia man šikti į dūšią. Aš atvira, nuoširdi, gal stačiokiška, bet negaliu pakęsti žmonių, kurie galanda ietį man už nugaros. Šito aš neatleidžiu. Jei būčiau žinojusi tai, ką sužinojau, nebūčiau tiek verkusi“, – apie buvusio vyro ar jo artimųjų intrigas užsiminė moteris.

Apie sužadėtuves ir būsimą santuoką išgirdęs Agnės sūnus tik ištarė:

„Aš taip ir žinojau.“

Agnė sūnui savo antrąją pusę pristatė tik tuomet, kai santykiai tapo rimti ir pakvipo vestuvėmis.

„Mano vaikas nėra matęs manęs su jokiais vyrais, nėra matęs, kad su vienu pagyvenu, su kitu, su vienu geriu kavą, su kitu einu į kiną.

Jis matydavo tik vieną ir žinojo, kad už jo teku. Nesuprantu tų moterų, kurios vyrus keičia kaip kojines ir kiekvieną pristato kaip širdies draugą. Ką nors susirado, jau fotografuojasi, giriasi, kad dešimt kilogramų numetė.

Kam jos reklamuoja tuos diedus iš niekur? Mano manymu, jei vyras užima kokią nors padėtį visuomenėje, puiku, kad pristato moterį. Bet kai moterys tempia vyrus už plaukų, už ausų, rodo, nesuprantu, ką jos nori tuo pasakyti“, – savo gyvenimo filosofiją dėstė A.Petravičienė.

Agnė sakė niekada nebuvusi ta moteris, kuriai svarbu turėti vyrą, tačiau apie šeimą visada svajojusi. Iki šiol nepavyko. Dainininkė net svarstė, kad, ko gero, kartoja savo mamos gyvenimą.

„Sakoma, kad vaikai atkartoja tėvų gyvenimą. Mano mama turėjo tris vyrus. Man liko tik kartas“, – nusijuokė atlikėja.

Tik artimiausi draugai žino, kad tėvai Agnės neaugino. Močiutės globon ji buvo atiduota sulaukusi metukų.

„Manau, kad gimiau per jauniems žmonėms. Niekada niekam to nesakiau, kol mirė močiutė. Verkšlenti, skųstis, kad augau be tėvų, žaisti jausmais, manau, nelabai gražu. Dabar su mama kartkartėmis susiskambiname, pasišnekame. Nedažnai – ne kasdien, ne kas savaitę. Kartkartėmis“, – santykius su motina atskleidė Agnė.

Močiutė, pasak dainininkės, buvo ir patarėja, ir mokytoja, o jos žodžius prisimenanti iki šiol:

„Renkantis vyrą reikia ne aistra vadovautis, o žiūrėti, kad sutaptų vertybės, tikslai ir pomėgiai“; „Netikėk tuo, kuris žada, žiūrėk į tą, kuris veda“; „Geriau būti daug kartų išsituokusiai negu vieną kartą sugyventine.“

Kai teki 42-ejų, drugeliai pilve nebeskraido, o rožinis rūkas retai kada būna aptraukęs akis.

Agnė sakė, kad teka ne todėl, jog myli taip, kad net sukasi galva, o todėl, kad širdyje dabar visiška ramybė:

„Yra moterų, kurios visą gyvenimą ieško vyrų, nori būti šeimoje, nori būti mamos, virėjos, skalbėjos, visokios -ėjos. Aš to niekada neieškojau ir man nesvarbu, ar būsiu -ėja, ar nebūsiu.

Aš žiūriu kitaip: arba man gerai, arba negerai. Jeigu man negerai, aš išeinu. Jeigu gerai – pasilieku. Ir viskas.“

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.