Davidas ir Victoria Beckhamai švenčia porcelianines vestuves: jų meilės istorija primena serialą

Davidas (44 m.) ir Victoria (45 m.) Beckhamai liepos 4-ąją švenčia svarbią datą – dvidešimtąsias santuokos metines. Per tą laiką garsioji britų pora patyrė nemažai pakilimų ir nuopuolių, susijusių su karjera, mada ir jųdviejų reputacija, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.

 Nuo pat draugystės pradžios Davidas ir Victoria Beckhamai sulaukia išskirtinio žiniasklaidos ir paparacų dėmesio.<br> Scanpix nuotr.
 Nuo pat draugystės pradžios Davidas ir Victoria Beckhamai sulaukia išskirtinio žiniasklaidos ir paparacų dėmesio.<br> Scanpix nuotr.
 Davidas ir Victoria Beckhamai.<br> Scanpix nuotr.
 Davidas ir Victoria Beckhamai.<br> Scanpix nuotr.
 Davidas Beckhamas.<br> Scanpix nuotr.
 Davidas Beckhamas.<br> Scanpix nuotr.
 Victoria Beckham.<br> Scanpix nuotr.
 Victoria Beckham.<br> Scanpix nuotr.
Merginų grupės „Spice Girls“ narių likimai susiklostė skirtingai, tačiau Victoriai (antra iš dešinės) neabejotinai sėkmė nusišypsojo labiausiai.<br> Scanpix nuotr.
Merginų grupės „Spice Girls“ narių likimai susiklostė skirtingai, tačiau Victoriai (antra iš dešinės) neabejotinai sėkmė nusišypsojo labiausiai.<br> Scanpix nuotr.
Davidas Beckhamas – turtingas, garsus ir stilingas net futbolo aikštėje.<br> Scanpix nuotr.
Davidas Beckhamas – turtingas, garsus ir stilingas net futbolo aikštėje.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Jul 4, 2019, 1:54 PM

Nepaisant to, sugebėjo įrodyti, kad tikrai meilei nebaisūs stereotipai, skandalai ir išdavystės.

Nepaisant visko, jau du dešimtmečius pavyzdinė „power couple“ („įtakinga pora“) lieka viena tvirčiausių žvaigždžių sąjungų. Beckhamai – tikros šeiminės idilės pavyzdys, nepaisant kartkartėmis pasklindančių gandų apie jų skyrybas.

Paklausa skatina pasiūlą: menamos Davido ir Victorios Beckhamų tandemo griūtys kur kas populiaresnė tema nei jų pažinties istorija. Dėl šios priežasties skandalus mėgstanti linksniuoti geltonoji žiniasklaida griebiasi bet kokios galimybės šurmuliui sukelti.

Poros nesutarimus žurnalistai sieja kone su visomis tarnybinėmis Victorios kelionėmis, nauja Davido šukuosena ir net menkiausiais jų verslo imperijos valdymo pokyčiais.

Dėmesys Beckhamams neatslūgsta, nes dar iki bendro gyvenimo pora pati pažėrė žiniasklaidai nemažai progų kalbėti apie jų santykius.

Milijoną dolerių kainavusios vestuvės, romantiškas savaitgalis saloje, kurios nuoma nakčiai kainuoja 35 tūkst. dolerių, briliantais išdabintas krištolinis kvepalų flakonas – mylimos žmonos dovana Davidui, 4 mln. dolerių vertės prabangi 48 tūkst. kv. m sodyba, gavusi Beckhamų rūmų pravardę, Victorios atvaizdas ant Davido dilbio.

Po 20 santuokos metų Beckhamams jau nebereikia įrodinėti savo jausmų milijoninės vertės dovanomis, šeiminiais skandalais ir dėmesį patraukiančiais drabužiais.

Viens kito garbei pasidarytos tatuiruotės seniai nublanko, bet poros santykiai tapo tik stipresni. Vietoj glėbių rožių ir krištolinių flakonų – trys sūnūs ir dukra, jaudinantys prisipažinimai 20-ųjų santuokos metinių išvakarėse.

„Man pasisekė sutikti žmogų, kurio siekiai ir troškimai tokie kaip ir mano. Mes sukūrėme keturis nuostabius vaikus, ir negalėčiau įsivaizduoti rūpestingesnės ir labiau mylinčios motinos nei Victoria. Su mūsų santuokos metinėmis! Aš myliu tave!“ – gyvenimo bendrakeleivei skirtus žodžius socialiniame tinkle rašo Davidas.

Jau daugelį metų jis interviu nuolat kartojo, kad futbolas, žmona ir vaikai – trys banginiai, ant kurių laikosi jo pasaulis.

„Jaučiuosi tikrai mylima ir laiminga! Tu – geriausias mano draugas, mano meilė! Geriausias žmogus, tu kasdien mane įkvepi! Su mūsų santuokos metinėmis! Esi geriausias pasaulio vyras ir tėvelis!“ – atsako Victoria.

Victorios Adams ir Davido Beckhamo romanas prasidėjo 1997-aisiais, kai jų karjera buvo pasiekusi aukščiausią tašką. Davido – futbolininko, Victorios – muzikinė po daugelio savojo „aš“ paieškų reklamoje, ant podiumo ir teatre. Abu jau turėjo milijonus gerbėjų ir pasaulinį populiarumą. To abu siekė nuo jaunystės kryptingu ėjimu tikslo link ir darbštumu.

„Manchester United“ klubo futbolininko ir Posh Spice, kurią jis seniai pastebėjo „Spice Girls“ klipuose, susitikimas įvyko per labdaringas futbolo rungtynes „Old Trafford“ (Mančesteris) stadione.

Į jas Victorią nusitempė kolegė „Spice Girls“ narė Melanie Chisholm-Melanie C. Dainininkė, garsėjusi savo pomėgiu sportui, turėjo net pravardę Sporty Spice.

Po rungtynių merginos užėjo į „Manchester United“ rūbinę. Čia Victoria ir Davidas pirmą kartą pasikalbėjo. Ir tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio.

Po pažinties su D.Beckhamu populiarios merginų muzikos grupės „Spice Girls“ narė Posh Spice tapo ištikimiausia „Manchester United“ aistruolė – su mylimuoju vykdavo į visas jo komandos rungtynes.

Prie jos durų Davidas kiekvieną rytą atsiųsdavo glėbius raudonų rožių. Nepraėjus nė metams nuo santykių pradžios Victoria ir Davidas paskelbė apie sužadėtuves.

Ant Victorios rankos suspindo žiedas su trijų karatų briliantu, ant Davido – su 96 mažais brangakmeniais. 1998-ųjų vasarą juodu pranešė apie netrukus gimsiantį pirmagimį. 1999 metų liepos 4-ąją įsimylėjėliai oficialiai įteisino savo santykius. Ceremonija vyko senovinėje pilyje Dubline (Airija). Nuotaka vilkėjo kinų kilmės Amerikos dizainerės Veros Wang suknelę, sukurtą pagal jos pačios eskizą.

6,5 m ilgio suknelės šleifas, iki 47 cm suveržtas liemuo, juvelyrikos dizainerio brito Slimo Barretto sukurta briliantinė diadema. 236 svečiai ir 18 styginių instrumentų orkestras atliko „Spice Girls“ hitus.

Už prabangias vestuves teko pakloti 800 tūkst. dolerių. Už jas jaunikis ir nuotaka ne tik susimokėjo iki iškilmių, bet dar ir uždirbo. Pora už 1,5 mln. dolerių vienam spaudos leidiniui pardavė teises į išskirtinį reportažą apie jų vestuves.

Nuo to laiko Beckhamai nekeičia tradicijos: kur tik gali, ten ir užsidirba pinigų. Juk nei futbolininko, nei dainininkės karjera nėra amžina.

Už 4 mln. dolerių įsigytą prabangią sodybą vėliau pardavė už daugiau nei keturis kartus didesnę sumą – 19 mln.

Santuokos 20-ųjų metinių išvakarėse Victoria išleido vestuvinių drabužių liniją. Iš to, žinoma, susižers gražaus pelno.

Beckhamų šeimos turtas augo kartu su jos narių didėjimu. Gausėjo ir skandalų, susijusių su poros santykiais.

Per 20 santuokos metų žiniasklaida buvo pažėrusi faktų apie Davido nuslydimus į šalį. Bet – reikia pagirti jo žmonos stiprybę – Victoria viešumoje visada palaikė savo vyrą.

Po vieno skandalėlio net įvyko pakartotinių tuoktuvių ceremonija. Po jos „dukart jaunavedžiai“ išsitatuiravo antrųjų vestuvių datą ir užrašą „Viskas iš naujo“. Atrodo, kad remiantis šiuo šūkiu kuriamas visas Beckhamų šeimos gyvenimas.

Kad ir kas nutiktų, jie visada veržiasi į priekį, be baimės užversdami savo gyvenimo puslapį ir atverdami naują. Kadaise garsioji pora nepabijojo atsisveikinti ir su futbolu bei scena.

Po pakartotinių tuoktuvių Victoria pasinėrė į madą – sukūrė džinsų kolekciją ir išleido knygą „Ta lemiama colio pusė“.

Kaip rašė mados ekspertai, šią knygą turi perskaityti kiekviena save gerbianti moteris. „Ta lemiama colio pusė“ – įdomūs ir praktiški skaitiniai apie madą, grožį ir stilių.

V.Beckham dalijasi paslaptimis, kaip rengtis išskirtinėmis progomis, kasdien, kaip prie drabužių derinti aksesuarus ir nuostabiai atrodyti kiekvieną kartą peržengus savo namų slenkstį.

Vėliau pasirodė poriniai – jos ir Davido kvepalai, skirti moterims ir vyrams.

2008-aisiais dienos šviesą išvydo ir pirmoji kolekcija „Victoria Beckham“, kurią sudarė 10 kokteilinių suknelių. Jos buvo išparduotos per kelias dienas.

Nuo to laiko Victoria, nuėjusi savo kelią nuo trumpučių odinių sijonėlių iki elegantiškų kelnių kostiumų, tapo viena labiausiai sėkmės lydimų šiuolaikinių dizainerių.

Davidas – tikra sporto legenda, baigė karjerą turėdamas turtingiausio planetos futbolininko statusą.

Mados pasaulio kritikai įsitikinę, kad Davidui labai pasisekė, – esą žmonai jis turi būti dėkingas už savo įvaizdį.

Victoria ir Davidas Beckhamai – tikri stiliaus etalonai, sekso simboliai ir beprotiškai savo keturis vaikus mylintys tėvai.

Per naujus kolekcijos „Victoria Beckham“ pasirodymus pirmosiose eilėse visada sėdi sutuoktinis Davidas su sūnumis Brooklynu, Romeo, Cruzu ir dukterimi Harper.

Tai – Victorios palaikymo komanda. Ir šie aistruoliai taip prikausto susirinkusiųjų žvilgsnius, kad net sunku dėmesį nukreipti į podiumą.

Beckhamai – fenomenas ir sektinas pavyzdys. Šeimos gyvenimas visada rutuliojosi viso pasaulio akyse. Bet Beckhamai nenusibodo, neįstrigo vakarykštėje dienoje.

Jie niekada nežvelgia į praeitį ir nesigaili dėl to, kas įvyko. Beckhamai mėgaujasi šia diena ir žvelgia į ateitį – štai kodėl jie visada bus madingi.

Parengė Ona Kacėnaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.