Žvaigždžių savaitėje – Billo Clintono dukters vestuvės ir Anne Hathaway nėštumas

Kiekvieną savaitę žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius.

Anne Hathaway ir Clintonų šeima. <br>Instagramo ir scanpix nuotr. 
Anne Hathaway ir Clintonų šeima. <br>Instagramo ir scanpix nuotr. 
Anne Hathaway su vyru Adamu Shulmanu. <br>Scanpix nuotr. 
Anne Hathaway su vyru Adamu Shulmanu. <br>Scanpix nuotr. 
Anne Hathaway. <br>Instagramo nuotr. 
Anne Hathaway. <br>Instagramo nuotr. 
Rutgeris Haueris. <br>Scanpix nuotr. 
Rutgeris Haueris. <br>Scanpix nuotr. 
Už mylimojo ištekėjo Billo Clintono dukra Chelsea. 
Už mylimojo ištekėjo Billo Clintono dukra Chelsea. 
Stavras Niarchas. <br>Scanpix nuotr. 
Stavras Niarchas. <br>Scanpix nuotr. 
Daša Žukova. <br>Scanpix nuotr. 
Daša Žukova. <br>Scanpix nuotr. 
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Aug 4, 2019, 7:11 PM

Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

Aktorių pora antrąkart taps tėvais

Aktorė Anne Hathaway (36 m.) laukiasi antrosios atžalos. „Oušeno aštuntuko“ žvaigždė džiugią žinią pranešė socialinio tinklo asmeninėje paskyroje. Nespalvota asmenuke pasidalijusi aktorė įsiamžino prieš veidrodį vilkėdama laisvus berankovius marškinėlius, kurie išryškino nėštukės pilvuką.

„Tai ne filmui. Baigiant juokus, visi, kurie išgyvena nevaisingumo pragarą, žinokite, kad nė kartą man nepavyko greitai ir lengvai pastoti, siunčiu jums daug meilės“, – rašė ji.

A.Hathaway su vyru Adamu Shulmanu susituokė 2012-ųjų rugsėjį. Pora augina sūnų Jonathaną Rosebanksą, kuris pasaulį išvydo 2016-ųjų kovą.

Trumpa liga buvo lemtinga

Holivudo aktorius Rutgeris Haueris, geriausiai žinomas dėl maištingo androido vaidmens mokslinės fantastikos filme „Bėgantis skustuvo ašmenimis“ („Blade Runner“), mirė po trumpos ligos.

Liepos 24-ąją žinią apie netektį pranešė įvairūs Olandijos žiniasklaidos kanalai, cituodami šeimos šaltinius.

„Rutgeris Haueris mirė būdamas 75 metų. Jis laikomas vienu iškiliausių Nyderlandų aktorių“, – pranešė naujienų agentūra ANP. Pranešime nurodoma, kad aktorius mirė penktadienį, liepos 19-ąją, ir buvo palaidotas per privačią ceremoniją.

Susilaukė trečiosios atžalos

Buvusio JAV prezidento Billo Clintono (72 m.) ir įtakingos politikės Hillary Clinton (71 m.) dukra Chelsea (39 m.) socialiniame tinkle „Twitter“ pranešė susilaukusi trečiosios atžalos – sūnaus. Jasperas Clintonas-Mezvinsky pasaulio šviesą išvydo liepos 22-ąją.

Ji ir jos vyras yra „užlieti meilės ir dėkingumo“, rašė Chelsea. Laimingi tėvai nekantrauja pristatyti Jasperą jo vyresnei sesutei ir broliukui. Ch.Clinton ir Marcas Mezvinsky susituokė 2010-aisiais, pora jau augina du vaikus: dukra Charlotte gimė 2014 metais, o sūnus Aidanas – 2016-aisiais.

Susižadėjo su milijardieriumi

Buvusi Rusijos milijardieriaus, futbolo komandos „Chelsea“ savininko Romano Abramovičiaus žmona Daša Žukova (38 m.) susižadėjo su mylimuoju Graikijos milijardieriumi Stavru Niarchu (34 m.), praneša leidinys „Page Six“.

Šaltinių duomenimis, pora apie savo sužadėtuves pranešė viename vakarėlyje Niujorke, kuriame dalyvavo daugybė garsenybių. Daša ir Stavros draugauti pradėjo prieš kelerius metus.

Jis – galingos imperijos įpėdinis, studijavo Paryžiuje, Havajuose ir Niujorke. Vyras tęsia šeimos verslą, domisi kinu. S.Niarchos geltonajai spaudai gerai žinomas dėl susitikinėjimo su tokiomis garsenybėmis kaip Lindsay Lohan, Mary Kate Olsen ir Paris Hilton.

Apie R.Abramovičiaus ir D.Žukovos skyrybas informacija pasklido 2017-ųjų rugpjūtį. Du vaikus turinti pora kartu praleido dešimtmetį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.