Žmoną palikęs ir kitą įsimylėjęs „Amazon“ įkūrėjas Jeffas Bezosas nebebijo pasaulio žvilgsnio

Turtingiausio planetos žmogaus iki šiol niekas nematė tokio atsipalaidavusio. Ilgametę žmoną palikęs dėl kaimynystėje gyvenusios TV žvaigždės Lauren Sanchez internetinės prekybos milžinės „Amazon“ įkūrėjas Jeffas Bezosas stačia galva nėrė į naują romaną. O kai įsimylėjęs tokio kalibro verslo ryklys, kiekvieną bučinį seka net Volstritas, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.

Vimbldono teniso turnyro finalą Lauren Sanchez ir J.Bezosas stebėjo atsipalaidavę ir neslėpdami šiltų jausmų vienas kitam.<br>AFP, ZUMA Press, Reuters nuotr.
Vimbldono teniso turnyro finalą Lauren Sanchez ir J.Bezosas stebėjo atsipalaidavę ir neslėpdami šiltų jausmų vienas kitam.<br>AFP, ZUMA Press, Reuters nuotr.
 Sraigtasparnio pilotavimas – TV laidų vedėjos Lauren Sanchez aistra.<br>AFP, ZUMA Press, Reuters nuotr.
 Sraigtasparnio pilotavimas – TV laidų vedėjos Lauren Sanchez aistra.<br>AFP, ZUMA Press, Reuters nuotr.
 Lauren Sanchez.<br>AFP, ZUMA Press, Reuters nuotr.
 Lauren Sanchez.<br>AFP, ZUMA Press, Reuters nuotr.
Lauren su Holivudo ktorių agentu Patricku Whitesellu buvo susituokę 13 metų.<br>AFP, ZUMA Press, Reuters nuotr.
Lauren su Holivudo ktorių agentu Patricku Whitesellu buvo susituokę 13 metų.<br>AFP, ZUMA Press, Reuters nuotr.
Jeffo Bezoso žmona MacKenzie po skyrybų tapo viena turtingiausių planetos moterų.<br>AFP, ZUMA Press, Reuters nuotr.
Jeffo Bezoso žmona MacKenzie po skyrybų tapo viena turtingiausių planetos moterų.<br>AFP, ZUMA Press, Reuters nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Aug 8, 2019, 11:24 AM

Dar visai neseniai jų pasimatymai buvo slapti – paparacai vis pagaudavo 55-erių J.Bezosą ir 49-erių L.Sanchez išeinančius iš restorano, lipančius į milijardieriaus privatų lėktuvą, keliaujančius į SPA centrą Malibu.

Panašu, kad dabar elektroninės komercijos bendrovės įkūrėjas ir TV laidų vedėja nusprendė nebesislapstyti. Drauge jie buvo pastebėti Vimbldono teniso turnyro tribūnoje, kai stebėjo finalinę kovą tarp Rogerio Federerio ir Novako Džokovičiaus.

Akivaizdu, kad pora norėjo visiems pasakyti: „Pažvelkite – mes kartu ir mes laimingi.“ Juk jei sėdi trys eilės nuo Kembridžo kunigaikščio Williamo ir kunigaikštienės Catherine, negali tikėtis, kad liksi nepastebėtas.

„Jeffas ir Lauren pastaruoju metu visą dėmesį skyrė vaikams. Santykiai turėjo palaukti. Dabar, kai abu sudarė skyrybų susitarimus, jie nusprendė, kad atėjo laikas pradėti santykius nuo nieko nesislapstant“, – žurnalui „People“ sakė poros draugas.

Kai J.Bezosas šių metų sausį pranešė, kad po 25 metų santuokos skiriasi su žmona MacKenzie, netruko pasklisti gandai, jog viskas – dėl L.Sanchez, su kuria jis slapčia prieš tai susitikinėjo kone pusmetį.

„Amazon“ įkūrėjas taip pat tapo priežastimi Lauren nutraukti 13 metų trukusią santuoka su vienu įtakingiausių Holivudo aktorių agentų Patricku Whitesellu.

TV žvaigždę pažįstantys šaltiniai teigė, kad pora jau metus balansavo ant skyrybų slenksčio, o J.Bezosas tapo stumtelėjimu į jas.

Nors pranešdamas apie skyrybas J.Bezosas teigė, kad su MacKenzie atsisveikina pagarbiai ir draugiškai, viską gerokai apkartino bulvarinio leidinio „The Enquirer“ tekstas apie slaptą J.Bezoso romaną su L.Sanchez.

„Sekėme juos per penkias valstijas, 40 tūkst. mylių (64,4 tūkst. km). Stebėjome jų privačius lėktuvus, prabangius limuzinus, pasiskraidymus sraigtasparniu, romantiškus pasivaikščiojimus, naktis penkių žvaigždučių viešbučiuose, intymias vakarienes ir atsekėme jų meilės lizdelius“, – paskelbė dienraštis.

„The Enquirer“ taip pat gyrėsi gavęs poros susirašinėjimus.

J.Bezosas tuomet iškart kreipėsi į tyrėjus, kad sužinotų, kas nutekino informaciją. O leidinys pagrasino, kad jei J.Bezosas bandys išsiaiškinti informacijos šaltinį, „The Enquirer“ publikuos visus jo susirašinėjimus su meiluže ir jai siųstas nuotraukas, įskaitant turtuolio siųstą pikantišką „asmenukę žemiau juostos“.

„Amazon“ įkūrėjas nesustojo. Privatūs J.Bezoso tyrėjai padarė išvadą, kad spaudai juos išdavė L.Sanchez brolis.

„Noriu tave uostyti, noriu tave visą įkvėpti. Noriu tave suspausti stipriai.“ „Tavo energija ir idėjos mane įkvepia. Esi man skirta. Suvokiau tai aiškiau, nei kada nors esu ką nors suvokęs.“ „Myliu tave, energingoji mergaite. Tai labai greitai įrodysiu savo kūnu, lūpomis ir akimis.“

Tokiomis J.Bezoso rašytomis žinutėmis meilužei dalijosi dienraštis. Pasak leidinio, J.Bezoso santuoka su žmona nutrūko, kai ji jo telefone aptiko tokius susirašinėjimus ir meilužės nuotraukų.

Taigi nuo sausio J.Bezosas ir L.Sanchez turėjo srėbti privirtą košę ir, kaip pasakoja poros draugai, paruošti vaikus skyryboms. J.Bezosas su žmona turi keturias atžalas: tris biologinius sūnus ir įvaikintą mergaitę iš Kinijos.

L.Sanchez – tris: du vaikus su P.Whitesellu ir vyriausią, 18 metų, sūnų su ankstesniu mylimuoju – amerikietiškojo futbolo žvaigžde Tony Gonzalezu.

Balandžio mėnesį jau oficialiai įvyko milijardieriaus ir jo žmonos rašytojos MacKenzie skyrybos. Pagal susitarimą 49 metų M.Bezos gavo 4 proc. „Amazon“ akcijų, kurių vertė siekia 38,3 mlrd. JAV dolerių (34,38 mlrd. eurų). „Bloomberg“ sudaromame milijardierių sąraše MacKenzie iškart atiteko 22-oji vieta.

J.Bezosas jame užima pirmąją vietą – jo asmeninis turtas vertinamas 136,9 mlrd. dolerių (118,8 mlrd. eurų).

Šaltiniai teigia, kad jau baigta ir L.Sanchez bei P.Whitesello sutartis dėl skyrybų, po kurių L.Sanchez taip pat neturėtų išeiti tuščiomis kišenėmis.

Be to, moteris ir pati turi tvirtą finansinį pagrindą. Trečiosios kartos Amerikos meksikietė, gimusi Naujosios Meksikos valstijoje, susikrovė turtą 2011–2017 metais dirbdama vedėja kanalo „Fox“ laidoje „Good Day LA“, vesdama beprotiškai populiarų šokių projektą „So You Think You Can Dance“ ir būdama vienos laidos apie įžymybes specialiąja reportere.

L.Sanchez taip pat atliko vaidmenis filmuose „Ilgiausias jardas“ („The Longest Yard“), „Diena po rytojaus“ („The Day After Tomorrow“), „Kovos klubas“ („Fight Club“), „Tedas 2“ („Ted 2“).

Dabar moteris aktyviai užsiima filmavimu iš oro ir teigia, kad atrado savo tikrąją aistrą. Dar vaikystėje su tėvu aviamechaniku dažnai skraidžiusi sraigtasparniu Lauren nutarė, kad pati nori išmokti jį pilotuoti.

„Turėjau darbą, karjerą, o tada atradau savo pašaukimą. Anksčiau tik žinojau, kad reikia saugotis propelerio. Dabar galiu nutupdyti sraigtasparnį pavojingiausioje situacijoje, – teigė L.Sanchez. – Į orą pakylu, kad pabėgčiau nuo visų. Tai tuščia erdvė, kuri mane ramina. Kai skraidau, jaučiu, kad esu ten, kur turiu būti. Noriu skraidyti ir neišlipti iš sraigtasparnio.“

Gavusi licenciją skraidyti L.Sanchez įkūrė bendrovę, kuri samdoma filmuoti iš oro ilgo metražo filmų. Ją pačią pasikonsultuoti samdėsi režisierius Christopheris Nolanas, kai filmavo „Diunkerką“ („Dunkirk“).

Manoma, kad ir aistra tarp Lauren bei J.Bezoso įsiplieskė būtent tada, kai jos komanda buvo pasamdyta iš oro nufilmuoti jo kosmoso bendrovės „Blue Origin“ pastatų. O per slaptus pasimatymus turtingiausias planetos žmogus ne kartą tapo jos keleiviu.

Ramybės ore, teigiama, L.Sanchez dabar ieško dažnai. Mat nors buvo įžymi, pelniusi turtingiausio planetos žmogaus meilužės etiketę ji atsidūrė dėmesio zenite. Ir nebūtinai teigiamo.

Moteriai tenka atlaikyti įžeidinėjimus, ji vadinama šeimos griovėja, internautai leidžia sau ją viešai žeminti, bulvariniams leidiniams žmonės, kuriuos Lauren anksčiau vadino draugais, pardavinėja informaciją apie ją ir J.Bezosą.

Netylėti nutarė ir buvę mylimieji. Nacionalinės futbolo lygos žaidėjas Anthony Milleris teigė, kad jį Lauren apgaudinėjo, kai juodu buvo pora: „Negalėjau ja pasitikėti. Ji moka suktis. Apgaudinėjo mane su kitais vaikinais.“

Kai situacija įkaito dėl „The Enquirer“ teksto, viešai prabilo net ir jos vyras P.Whitesellas. Jis teigė, kad su Lauren jau kurį laiką turėjo atskirus gyvenimus, žinojo, kad ji susitikinėja su J.Bezosu, ir prašė „nutraukti visas niekinančias kalbas“.

Beje, P.Whitesellas ir J.Bezosas buvo pažįstami iš anksčiau. Daugiausia bendravo, kai P.Whitesello klientas Mattas Damonas prodiusavo filmą „Mančesteris prie jūros“ („Manchester by the Sea“), o J.Bezoso „Amazon“ jį platino.

Poros bendravo, buvo susitikusios ne kartą, gyveno netoliese. Tačiau manoma, kad L.Sanchez ir J.Bezosą labiausiai susiejo aistra aviacijai.

„Kai tiek visko vyksta aplinkui, viskas tampa chaotiška, aš galiu pakilti į erdvę ir vėl kvėpuoti“, – sakė Lauren, kuri dabar ore ramybės ieško su žmogumi, į kurį krypsta viso pasaulio akys.

„Mums nereikia rūpintis, ar parašiutas išsiskleis, nes šoksime kartu. Mes dalijamės vienu parašiutu ir nusileisime saugiai, nes pasirinkome vienas kitą“, – vienoje žinutėje dar prieš pranešant apie skyrybas J.Bezosas ramino Lauren.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.