Garsūs pareigūnai ir politikai – irgi žmonės: labiausiai nustebinę kadrai

Juos esame įpratę matyti oficialioje aplinkoje, vilkinčius griežto kirpimo kostiumus ar uniformas, bendraujančius su svarbiais asmenimis ar sprendžiančius šaliai svarbius klausimus. Tačiau net ir aukščiausius postus užimantiems žmonėms kartais tenka virsti tiesiog žemiškais ir šeimyniškais.

Linas Pernavas.<br>Asmeninio archyvo nuotr. 
Linas Pernavas.<br>Asmeninio archyvo nuotr. 
Aurelijus Veryga. <br>Asmeninio archyvo nuotr. 
Aurelijus Veryga. <br>Asmeninio archyvo nuotr. 
Aurelijus Veryga. <br>Asmeninio archyvo nuotr. 
Aurelijus Veryga. <br>Asmeninio archyvo nuotr. 
Saulius Skvernelis su atžalomis. <br>Asmeninio archyvo nuotr. 
Saulius Skvernelis su atžalomis. <br>Asmeninio archyvo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Aug 10, 2019, 9:59 AM

Žymūs politikai ir pareigūnai socialiniuose tinkluose didžiausio palaikymo sulaukia tuomet, kai dalydamiesi nuotraukomis bent akies krašteliu leidžia žvilgtelėti pro savo namų durų akutę ar praskleidžia širmą, gaubiančią jų akylai nuo pašalinių akių saugomą asmeninį gyvenimą.

Prezidentas Gitanas Nausėda (55 m.) viešai publikavo akimirką iš paplūdimio, kur patogiai įsitaisęs smėlyje mėgavosi žmonos Dianos bei naujų pažįstamų draugija. „Lydint saulę su sutikta šaunia poilsiautojų šeima“, – po nuotrauka brūkštelėjo jaunos poros mažylį ant kelių pasisodinęs šalies vadovas.

Tuo metu policijos generalinis komisaras Linas Pernavas (42 m.) išsidavė, kad ne visuomet griežtai laikosi taisyklių. Rinkdamiesi maistą kartais slysteli net ir tokie atkaklūs atletai kaip jis.„Ne aš vienas laukiu sekmadienio „cheat meal“ (liet. maisto įkrovai)“, – įkeldamas nuotrauką, kurioje mėgaujasi blynais su grietine, saldžiu gazuotu gėrimu ir pavydžiai į šeimininko vakarienę žvelgiančio labradoro kompanija, rašė raumeningasis Policijos departamento viršininkas.

Ministras pirmininkas Saulius Skvernelis (49 m.) prieš kurį laiką parodė, kad bendrų interesų turi su kone visa Lietuva – mėgsta krepšinį. Su atžalomis Egle (10 m.) ir Tadu (3 m.) politikas įsiamžino smagioje nuotraukoje iš „Žalgirio“ rungtynių. „Su „Žalgiriu“ – visada! Ir kai sunku, ir kai sekasi! Dabar jau palaikome trise!“ – po nuotrauka rašė dviejų vaikų tėvas.

Sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga (42 m.) pasidžiaugė ankstyvu grybų derliumi ir ne tik nusprendė juo pasididžiuoti, bet ir papokštauti – įsiamžino ir pluoštinių kanapių laukuose. „Pakeliui namo iš Joniškio“, – nuotraukas, kuriose pozavo rankose laikydamas kanapių lapus ir grybą, trumpai pristatė pats politikas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.