Žvaigždžių savaitėje – piršlybos, „Formulė 1“ piloto meilė lietuvei ir skyrybos

Kiekvieną savaitę žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius.

Žanos Friske sesuo Natalija su vyru, Dennis Jauchas ir Leona Lewis, lietuvė Eglė Ruškytė ir vokiečių „Formulės 1“ pilotas Nicas Hulkenbergas.<br>lrytas.lt montažas.
Žanos Friske sesuo Natalija su vyru, Dennis Jauchas ir Leona Lewis, lietuvė Eglė Ruškytė ir vokiečių „Formulės 1“ pilotas Nicas Hulkenbergas.<br>lrytas.lt montažas.
Lietuvė Eglė Ruškytė ir vokiečių „Formulės 1“ pilotas Nicas Hulkenbergas. <br>Scanpix, Instagram
Lietuvė Eglė Ruškytė ir vokiečių „Formulės 1“ pilotas Nicas Hulkenbergas. <br>Scanpix, Instagram
Lietuvė Eglė Ruškytė ir vokiečių „Formulės 1“ pilotas Nicas Hulkenbergas. <br>Instagramo nuotr.
Lietuvė Eglė Ruškytė ir vokiečių „Formulės 1“ pilotas Nicas Hulkenbergas. <br>Instagramo nuotr.
Bradas Pittas ir Jennifer Aniston.<br>LR archyvo nuotr.
Bradas Pittas ir Jennifer Aniston.<br>LR archyvo nuotr.
Dennis Jauchas ir Leona Lewis.<br>Instagramo nuotr.
Dennis Jauchas ir Leona Lewis.<br>Instagramo nuotr.
Žanos Friske sesuo Natalija su vyru.<br>Instagramo nuotr.
Žanos Friske sesuo Natalija su vyru.<br>Instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Aug 11, 2019, 9:11 AM, atnaujinta Aug 11, 2019, 1:08 PM

Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

„Formulės 1“ piloto širdį užkariavo lietuvaitė

Lietuvės Eglės Ruškytės (31 m.) pavardė jau ketverius metus mirga užsienio žiniasklaidoje. O to priežastis – romantiški jausmai „Formulės 1“ pilotui vokiečiui Nico Hulkenbergui (31 m.).

Į visus renginius Nico atlydi būtent ši gražuolė iš Lietuvos. „The Sun“ nusprendė patyrinėti, kas ji tokia. Publikacijoje jai negailima komplimentų.

E.Ruškytė studijavo gimtinėje, o vėliau nėrė į mados verslą – iki dabar kuria įspūdingus nertus drabužius kasdienai ir paplūdimiui.

Apie jos asmeninį gyvenimą nėra daug žinoma, tačiau 10 000 sekėjų instagrame tik patvirtina: ji – labai įdomi.

Socialiniame tinkle nėra bendrų poros nuotraukų, tačiau šio fakto niekas jau seniai nebeslepia. Fotografai moterį dažnai užfiksuoja automobilių lenktynėse, kur ji palaiko savo širdies draugą.

Pora labai mėgsta keliauti, o pastarąjį kartą viešėjo Abu Dabyje, Tailande, Sen Tropeze.

Vaikų juodu neturi, tačiau neseniai jų šeima pasipildė nauju nariu – Pomeranijos špicu. Anksčiau Nico susitikinėjo su policijos pareigūne Laura Zinnel, tačiau 2006-aisiais užgimusi meilė baigėsi po aštuonerių metų draugystės.

Paplūdimio namelyje – slapti pasimatymai

Kai aktoriai Angelina Jolie (44 m.) ir Bradas Pittas (55 m.) išsiskyrė, vis dažniau kalbama apie atsinaujinusią vyro meilę buvusiai žmonai Jennifer Aniston (50 m.). Kol kas šiuos gandus jie neigia, tačiau aktoriams artimi šaltiniai teigia ką kita.

„Woman’s Day“ pranešė, kad serialo „Draugai“ žvaigždė J.Aniston su Bradu atostogavo privačiame paplūdimio namelyje. Jennifer ir Bradas slapta savaitgaliui pabėgo į Goletą, esantį netoli Santa Barbaros.

Šį rojaus kampelį jau seniai pamėgęs buvęs Angelinos vyras. „Jam tai ypatinga vieta, kurioje jis viską apmąsto. Kai išsiskyrė su Angelina, Bradas ten praleido daug laiko. Tačiau dabar gražūs prisiminimai grįžta – juk šalia Jennifer.

Šiuo metu jis nedirba paromis – jam užtenka darbo dienos. Likusį laiką praleidžia su Jennifer“, – sakė šaltinis.

Jis taip pat teigė, kad tik draugų statusu Jennifer ir Bradas mėgavosi iki vasario mėnesio, o dabar viskas išaugo į labai gražius jausmus.

B.Pittas ir J.Aniston susituokė 2000-aisiais, o išsiskyrė 2005-aisiais. Skyrybų priežastimi tapo kriminalinės komedijos „Ponas ir ponia Smitai“ filmavimo aikštelėje B.Pitto užmegztas romanas su „Oskaro“ laimėtoja A.Jolie.

Išteka už jaunesnio

Jausmingomis dainomis apie meilę karjerą pradėjusi Leona Lewis (34 m.) išteka! 2006 m. Jungtinės Karalystės šou „X faktorius“ laimėjusi scenos žvaigždė jau 9 metus puoselėja jausmus amerikiečiui Denniui Jauchui (30 m.).

Kalbama, kad jųdviejų vestuvės atrodys tarsi pasaka. Pora trumpam paliks namus Kalifornijoje ir savo išsvajotą puotą iškels Italijoje.

„Leona laukia nesulaukia savaitgalio“, – „The Sun“ sakė šaltinis. Šventėje turėtų dalyvauti abiejų įsimylėjėlių šeimos nariai ir artimi bičiuliai.

Anot šaltinio, kadangi iš Anglijos kilusi dainininkė jau kurį laiką gyvena JAV, susitikti su artimaisiais jai tenka retai.

Tad vestuvių savaitgalis virs dviguba švente! Pora romantiškus santykius užmezgė 2010 m. Dennis buvo Leonos šokių trupės narys ir kartu su ja pasirodydavo koncertuose. Paskui šokį jis iškeitė į profesionalią fotografiją.

Skaudžios skyrybos

Žanos Friske, 2015-aisiais mirusios Rusijos atlikėjos, jaunesnioji sesuo Natalja (33 m.) nusprendė padėti tašką ilgai puoselėtuose santykiuose.

Pranešama, kad nuolat konfliktavę Natalja ir Sergejus Všivkovas teismui pateikė dokumentus ir prašymus juos išskirti.

Jų gerbėjai jau seniai suprato, kad poros santykiai braška, – jie kurį laiką nesidalijo bendromis nuotraukomis. Pasak šaltinių, santykių krizė juos ištiko prieš metus, tačiau kurį laiką Natalja ir Sergejus bandė lipdyti savo meilę.

„Natalja ir Sergejus vienas kitą labai mylėjo. Tačiau laikui bėgant jų aistra blėso, o problemos tik aštrėjo. Jie ginčijosi, kol galų gale nusprendė išsiskirti“, – sakė šaltinis.

2018-aisiais jie nėrė į maitinimo verslą – Šri Lankoje atvėrė nuosavos kavinės duris. Čia šeima susidūrė su įvairiausiais sunkumais ir jų neatlaikė.

Sergejus jau persikėlė gyventi į kitą butą. Sergejus ir Natalja susituokė 2013-aisiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.