Tautvydas Barštys papasakojo apie sūnui skiepytas vertybes

Jie irgi kadaise buvo pirmokai. Pavartę šeimos albumus garsūs Lietuvos žmonės iš jų ištraukė mokyklos laikus primenančias nuotraukas ir prisiminimais sugrįžo į dienas, kai patys su jauduliu širdyje ir gėle rankose žengė į mokyklą.

 Tautvydo Barščio šeima.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Tautvydo Barščio šeima.<br> Asmeninio albumo nuotr.
Tautvydas Barštys.<br> LR archyvo nuotr.
Tautvydas Barštys.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 3, 2019, 7:01 PM

Įmonių grupės „KG Group“ valdybos pirmininkas Tautvydas Barštys (60 m.) su „Stiliumi“ pasidalijo šeimos nuotrauka iš 1993 metų rugsėjo 1-osios. Tuomet į mokslo metų pradžios šventę buvo atlydėtas sūnus Tautvydas (33 m.).

„Kaip ir kiekvienam tėvui, sūnaus ėjimas į pirmąją klasę man buvo įsimintina ir svarbi diena. Jaudulio netrūko nei jam, nei visai mūsų šeimai. Tai mums visiems buvo tarsi naujo gyvenimo etapo pradžia.

Anksčiau informacijos pasiekiamumas buvo kur kas menkesnis, tad mokykla smalsiam vaikui buvo vienintelis žinių šaltinis“, – sakė Tautvydas.

Jis pasakojo, kad sūnus visada buvo itin smalsus, tad prisimena, kaip laukė mokslo metų pradžios.

„Ši diena man reiškia tai, kad išleidi savo vaiką į savarankiškesnį gyvenimą. Mūsų šeimoje visada siekėme, kad vaikai užaugtų savarankiški, turėdami sveiką savivertę ir tvirtai žinodami savo kelią. Manau, pirmoji klasė yra to kelio pradžia.

Džiaugiuosi, jog mums pavyko vaikams ne prigaudyti žuvų, bet įduoti meškeres, kad patys galėtų žvejoti ir iš gyvenimo pasiimti tai, ko nori“, – sakė T.Barštys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.