Prabangų automobilį vairuojanti Simona Starkutė atkirto kalbantiems, kad tai – turtuolio dovana

Prabangų automobilį vairuojanti moteris sulaukia ne tik daugybės žvilgsnių, bet ir įtarimų. Vieniems ištaiginga transporto priemonė asocijuojasi su turtingo vyro dovanomis, kitiems – kriminalinio pasaulio šešėliu. Tačiau viena garsiausių lietuvių manekenių Simona Starkutė (33 m.) kartoja, kad jau seniai nebekreipianti dėmesio į aplinkinių nuostabą.

 Simona mėgsta prabangius automobilius.<br> Asmeninio albumo ir LR archyvo nuotr.
 Simona mėgsta prabangius automobilius.<br> Asmeninio albumo ir LR archyvo nuotr.
 S.Starkutė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
 S.Starkutė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
 S.Starkutė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
 S.Starkutė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
 S.Starkutė.<br> LR archyvo nuotr.
 S.Starkutė.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Sep 7, 2019, 11:52 AM

Simona puikiai jaučiasi sėsdama prie pernai spalį įsigyto E klasės „Mercedes-Benz Coupe“ vairo. Į apkalbas ji jau seniai nekreipia dėmesio ir nemato jokio reikalo aplinkiniams kartoti, kad prabangioms mašinoms, kurias mėgsta dažnokai keisti, užsidirba pati.

„Jeigu kam nors kyla klausimų, tai turbūt jie kyla pavydo“, – juokiasi ji ir sėda prie daugeliui stipriosios lyties atstovų neįkandamo automobilio vairo.

– Tai ne pirmas prabangus jūsų automobilis. Kam teikiate pirmenybę, kai perkate transporto priemonę?

– Perku tik „Mercedes-Benz“ automobilius. Prisimenu tėčio pasakytus žodžius: „Yra du automobilių tipai: „Mercedes-Benz“ ir tiesiog kitos mašinos.“

(Juokiasi.) Man visuomet norisi naujos klasės, naujo, Lietuvoje nepaplitusio modelio. Svarbu, kad automobilis būtų gražus ir viduje, ir išorėje. Gera komplektacija – irgi svarbu. Daugelis žmonių perka tik mašinos kėbulą, o aš atsižvelgiu ir į komplektaciją.

– Kas kiek laiko keičiate automobilius?

– Maždaug kas 3–4 metus.

– Ar nusimanote apie jų tvarkymą, ar absoliučiai visus remonto darbus paliekate vyriškajai lyčiai?

– Man niekuomet nereikėjo nieko tvarkyti, nes visi automobiliai pirkti iš salono, ten suteikiama garantinė priežiūra, tad man nereikia rūpintis šiais klausimais. Problemų neturiu ir, tikiuosi, neturėsiu.

– Ne paslaptis, kad graži moteris prie automobilio vairo sulaukia nemažai replikų. Juk visuomenėje dar tiek daug stereotipų.

– Na, kaip čia pasakius... Replikų tikrai būna. Daug kas man sakė, kad skaitė straipsnius su įvairiais komentarais. Bet apskritai aš pastebiu žmonių žvilgsnius. O ar jie geri, ar blogi, man nelabai rūpi. Be abejo, lietuviams dar sunku suprasti, kad moterys gali užsidirbti ir ką nors nusipirkti. Iš tiesų mes gyvename tokioje visuomenėje, kuri neleidžia moterims užsidirbti pinigų.

Daugelis mano, kad automobilis yra kieno nors dovanotas. Bet, kaip aš visada sakau, visos deklaracijos įrodo, kad jis priklauso man. Viskas teisėta, tokių prabangių dovanų niekuomet nebuvo. Viskas pirkta už mano uždirbtus pinigus.

Klausimų kyla tiems, kurie tų pinigų nesugebėjo užsidirbti. O aš tai padaryti sugebėjau. Dėl to esu dėkinga sėkmingai karjerai.

– Kokius tris dalykus visada galima rasti jūsų automobilyje?

– Mano automobilyje visuomet galima rasti sportinį krepšį. Dažnai sportuoju ir parsinešu jį tik tuomet, kai reikia pasikeisti aprangą ar rankšluostį. Taip pat visada vežiojuosi saulės akinius, jų net nelaikau namuose. Ir, be jokios abejonės, telefono įkroviklį.

– Esate sakiusi, kad jaučiate aistrą prabangiems automobiliams. Kada ją pajutote?

– Juokauju, kad turėjau gimti berniuku. Gražūs automobiliai man visuomet buvo labiau prie širdies nei gražios rankinės, bateliai ar kitos grožio priemonės. Galiu vaikščioti apsirengusi paprastais drabužiais iš populiarių „greitosios mados“ parduotuvių. Žinoma, prioritetą skyriau butui, po to – ir automobiliui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.