Andrius Šedžius užsitraukė policijos nemalonę

Ketvirtadienį žiniasklaidą pasiekė naujiena – verslininkas Andrius Šedžius buvo nubaustas policijos. Paaiškėjo, kad su nemalonumais žinomas vyras susidūrė antradienį, jį policija nubaudė už tai, kad šis nesegėjo saugos diržo.

 A.Šedžius.<br> LR archyvo nuotr.
 A.Šedžius.<br> LR archyvo nuotr.
 A.Šedžius.<br> LR archyvo nuotr.
 A.Šedžius.<br> LR archyvo nuotr.
 A.Šedžius.<br> LR archyvo nuotr.
 A.Šedžius.<br> LR archyvo nuotr.
 A.Šedžius.<br> LR archyvo nuotr.
 A.Šedžius.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Sep 19, 2019, 3:34 PM, atnaujinta Sep 19, 2019, 3:46 PM

Kaip praneša 15min.lt, su tokiu pareigūnų verdiktu verslininkas nesutinka, o pačią situaciją vadina kurioziška.

„Istorija labai paprasta – joje aš įžvelgiu pareigūno norą pademonstruoti, kas kelyje yra valdžia. Su tuo krovininiu mikroautobusu, kuris gal 20-ies metų senumo, važiavau į Palangą, ten jį palikau ir su taksi nuvažiavau į oro uostą. Bet bevažiuojant į Kretingą susidarė spūstis – nežinau, kas ten atsitiko, bet kelias užsikimšo ir niekas nevažiavo“, – minėtam šaltiniui situaciją apibūdino jis.

Vyras antrino, kad jam teko apsisukti ir vykti per miestą. Priešais verslininką išdygo nežymėtas policijos automobilis, už kurio buvo susidariusi spūstis. Iš pradžių nežinojęs, kad šis automobilis priklauso pareigūnams A.Šedžius spustelėjo garso signalą.

„Prie manęs sustojo policininkė ir aš jai pasakiau, kad labai skubu į oro uostą, atsiprašiau, kad triukšmavau, sakiau, kad už manęs didelė eilė, kamštis, prašiau suprasti. „Man sako: „Mes jums surašysime protokolą.“ Klausiu: „Už ką?“ Sako: „Už tai, kad vairavote be saugos diržo.“ Sakau: „Kaip tai be saugos diržo? Juk buvau prisisegęs.“

Sako: „Mes matėme, kad be diržo.“ Jau norėjau klausti, kaip jos matė, nes autobusiukas už automobilį yra daug didesnis. Dar mano striukė juoda, tai iš viso nebuvo galima matyti, ar aš turiu diržą“, – stebėjosi baudą sumokėjęs A.Šedžius.

„Lietuvos ryto“ redakcijai su verslininku susisiekti kol kas nepavyko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.