Pagaliau išsiaiškino, kokią pensiją gauna Ala Pugačiova

Ne paslaptis, kad asmeninis žinomų žmonių gyvenimas ir jų uždarbis yra viena daugiausiai aptarinėjamų temų. Tiesa, gerbėjams įdomūs ne tik garsenybių honorarai, bet ir jų pensijų dydis.

 A. Pugačiova.<br> Soc. tinklų nuotr.
 A. Pugačiova.<br> Soc. tinklų nuotr.
 A. Pugačiova.<br> Soc. tinklų nuotr.
 A. Pugačiova.<br> Soc. tinklų nuotr.
 A. Pugačiova.<br> Soc. tinklų nuotr.
 A. Pugačiova.<br> Soc. tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 22, 2019, 12:36 PM

Neseniai žurnalistų atlikto tyrimo metu paaiškėjo, kokias pensijas gauna garsiausios Rusijos pramogų pasaulio žvaigždės.

Remiantis „Starhit“ viešinama informacija, dainininkė Lolita (55 m.) kas mėnesį iš valstybės gaus vos 6 tūkst. rublių (85 eurus). Anot moters, tokią menką pensiją ji gaus todėl, nes dalį gyvenimo pradirbo Ukrainoje.

„Negaliu įrodyti visų 35 metų darbo patirties, nes dalį laiko dirbau Ukrainoje ir ten, žinoma, niekas nepatvirtins mano darbo patirties“, – piktinosi atlikėja.

Tačiau pensija skundžiasi ne visi. Štai, aktorės Svetlanos Svetličnajos (79 m.) pensijos dydis – 50 tūkst. rublių (710 eurų).

Pensija nesiskundžia ir primadona Ala Pugačiova (70 m.). Jos pensija siekia 47 tūkst. rublių (667 eurus). Manoma, kad pensijos sumai daug įtakos turėjo jos kadaise gauti liaudies artistės apdovanojimai.

Vis tik, moteris išlieka taupi. Yra žinoma, kad Ala prekybos centre apsilanko tik tam tikromis valandomis, kai yra taikomos nuolaidos šeimai ir senjorams. Be to, dalį gaunamų pinigų ji skiria labdarai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.