Vitalija Mockevičiūtė pateko į kosmetikos pardavėjų spąstus: užrakino duris, jautėsi sutrikimas

„O! Kartą man buvo paspęsti tokie spąstai, kad kažin ar iš jų būčiau išsikapsčius be didelių nuostolių... Neabejoju, kad tuomet nuo neaišku kuo galėjusių pasibaigti nemalonumų mane išgelbėjo tik tai, jog klastūnai mane atpažino“, – prisiminimais dalinosi dar šį mėnesį naujoje teatro komedijoje „(Ne) Ištikimybės spąstai“ debiutuosianti aktorė Vitalija Mockevičiūtė.

 Vitalija Mockevičiūtė.<br> Teatro archyvo nuotr.
 Vitalija Mockevičiūtė.<br> Teatro archyvo nuotr.
 Vitalija Mockevičiūtė.<br> Teatro archyvo nuotr.
 Vitalija Mockevičiūtė.<br> Teatro archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 7, 2019, 2:42 PM

Prieš maždaug metus ji sulaukė skambučio mobiliuoju telefonu. Skambinantysis tuokart pranešė džiugią žinią – Vitalija laimėjo nemokamą grožio procedūrą, kurią atliekant bus naudojama neįtikėtinai brangi kosmetika.

„Kadangi vis nebuvau garantuota, kad tikrai galėsiu atvykti pasilepinti sutartu laiku, man „dovanos“ teikėjai skambino daugybę kartų. Iš pradžių nieko blogo neįtariau, tik labai keista buvo, kai registratorė, man įėjus į saloną, užrakino jo duris“, – prisiminė pašnekovė.

„Meistrai“ ne tik patepė Vitalijos veidą kremu, bet ir ištyrė plaukų būklę. Tuomet konstatuota – padėtis labai bloga, netgi katastrofiška.

„Pasiūlė įsigyti priemonių, bet aš atsisakiau. Ore tarsi tvyrojo sutrikimas, neužtikrintumas. Vėliau sužinojau, jog kitoms moterims iš „saliono“ lengvai išsisukti nepavykdavo, o užrakintos durys jas paversdavo įkaitėmis... Ne vienas greitasis kreditas buvo paimtas, kad sumokėti už tą kosmetiką. O man, matyt, padėjo žinomumas“, – sakė V. Mockevičiūtė.

Apie tai, kas būna, kai patenki į spąstus, ji su kolegomis Ramūnu Šimukausku bei Aušra Štukyte pasakos premjeriniame „Kitokio teatro“ spektaklyje. Tiesa, istorija bus komiška ir, ne taip, kaip Vitalijos patirtoji, verčianti ne baimintis, o kvatoti.

„Ar kada buvote patekę į spąstus? O gal patys esate kažkam juos paspendę? Patekti į spąstus, žinoma, yra nesmagu, bet pažiūrėti, kaip kiti juos „kurpia“, yra labai smalsu ir įdomu. Būtent apie tai naujausia „Kitokio teatro“ komedija“, – sakė R. Šimukauskas.

Spektaklio veiksmas vyksta prabangiame didmiesčio bute. Į jo šeimininkės kaprizų pinkles tąkart netikėtai patenka meistras, užsakymą turintis atlikti vietoj susirgusio kolegos. Tačiau aplinkybės susiklosto taip, kad ir pati buto šeimininkė papuola į nelauktos viešnios, netikėtai išdygusios tarpduryje, spąstus.

Bet kokias intriguojančias staigmenas meistras spontaniškai paruoš abiem ponioms? Tai pavyks sužinoti apsilankius naujausioje „Kitokio“ teatro komedijoje „(Ne) Ištikimybės spąstai“, kupinoje netikėtumų, juokingų situacijų ir nelauktų siužeto posūkių.

Artimiausios naujausios premjeros datos: spalio 19 d. Kaune, Girstučio kultūros centre, spalio 22 d. Alytaus miesto teatre, spalio 25 d. Marijampolės dramos teatre, lapkričio 14 d. Kėdainių kultūros centre, lapkričio 17 d. Klaipėdos koncertų salėje, lapkričio 27 d. Vilkaviškio kultūros centre, 30 d. Šiaulių koncertų salėje „Saulė“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?
Gyvai
Gyvai: komentarai apie Vilniuje kilusį gaisrą ir situacijos suvaldymą