Eligijus Masiulis kelionėje užfiksuotas šviesiaplaukės moters draugijoje

Rugsėjo pabaigoje lietuvių taip pamėgtoje Odesoje, Ukrainoje, laiką leidęs korupcijos skandalų sukūryje besisukantis buvęs Seimo narys Eligijus Masiulis pastebėtas meiliai laiką leidžiantis kartu su šviesiaplauke moterimi, o ne su savo žmona Ieva.

 E. Masiulis Odesoje pastebėtas kitos moters draugijoje.<br> Lrytas.lt fotomontažas.
 E. Masiulis Odesoje pastebėtas kitos moters draugijoje.<br> Lrytas.lt fotomontažas.
 E. Masiulis<br> T. Bauro nuotr.
 E. Masiulis<br> T. Bauro nuotr.
 E. Masiulis<br> T. Bauro nuotr.
 E. Masiulis<br> T. Bauro nuotr.
 E. Masiulis su žmona Ieva.<br> J. Stacevičiaus nuotr.
 E. Masiulis su žmona Ieva.<br> J. Stacevičiaus nuotr.
 E. Masiulis su žmona Ieva.<br> T. Bauro nuotr.
 E. Masiulis su žmona Ieva.<br> T. Bauro nuotr.
  E. Masiulis su žmona Ieva.<br> J. Stacevičiaus nuotr.
  E. Masiulis su žmona Ieva.<br> J. Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Oct 30, 2018, 8:29 PM, atnaujinta Oct 31, 2018, 9:46 AM

Delfi.lt pasirodžiusiuose kelionės vaizdo įrašo stop kadruose politikas matomas meiliai besišnekučiuojantis su šviesiaplauke. Kitame kadre jie matomi apsikabinę. Viename iš kadrų atrodo, kad jiedu bučiuojasi. Vaizdų autorius nėra aiškus.

Naujienų portalo delfi.lt žurnalistams susisiekus su E. Masiuliu, šis situacijos komentuoti nepanoro, teigdamas, jog nebėra viešas asmuo. Tačiau buvęs Seimo narys neneigė buvęs Odesoje, džiazo festivalyje, ir bendravęs su žmonėmis, tačiau apie šviesiaplaukę jis nutylėjo.

Portalo lrytas.lt šaltinių teigimu, tai gali būti Klaipėdos LRLS skyriuje dirbanti S. J. Anot šaltinių, jauna moteris ir buvęs politikas savo jausmų neslėpė dar vasarą, rugpjūčio mėnesį vykusios Kuršių marių regatos metu.

Susisiekus su Klaipėdos skyriaus liberalų vadovu Simonu Gentvilu, jis sakė dar nenorintis komentuoti situacijos ir pažadėjo, kad trečiadienį anksti ryte atsakys „į visus klausimus“. 

Paklaustas, ar matė pasirodžiusią vaizdinę informaciją apie galimą E.Masiulio romaną su Klaipėdos skyriuje dirbančia liberale, jis teigė, kad vaizdo medžiagoje pažino tik vieną žmogų – patį Eligijų Masiulį. Dėl kitų asmenų tapatybių S.Gentvilas nieko konkrečiai neatsakė, bet teigė, kad su jais pasikalbės antradienio vakarą ir išsiaiškins situaciją.

Pasiteiravus, ką jis mano apie šią krizinę situaciją, S.Gentvilas atsakė, kad asmeninių santykių reikalų nebūtų linkęs vadinti krize ir besitikintis, kad kiti nepuls teisti žmonių dėl jų jausmų.

Antradienio vakarą portalas lrytas.lt bandė susisiekti ir su Odesoje tuo pat metu su E.Masiuliu buvusiu, minėtame džiazo festivalyje pasirodžiusiu Klaipėdos meru Vytautu Grubliausku, tačiau šis nekėlė ragelio. Jo žmonos teigimu jiedu šiuo metu vieši užsienyje.

Portalas primena, kad buvęs liberalų lyderis E.Masiulis Seimo nario mandato neteko nuo 2016 metų gegužės 20 dienos. Jam pareikšti įtarimai politinės korupcijos byloje. Įtariama, kad E.Masiulis iš koncerno „MG Baltic“ viceprezidento Raimondo Kurlianskio priėmė 106 tūkst. eurų kyšį. E.Masiulis savo kaltę neigia.

Teisėsauga teigia, kad likę per kratą paimti grynieji pinigai galėjo būti gauti iš nenustatytų pajamų šaltinių, nedeklaruoti, nepatvirtinti dokumentais ir galbūt nėra teisėtos pajamos. Vadinamojoje politinės korupcijos byloje kaltinimai pateikti iš viso trims juridiniams asmenims – Darbo partijai, Liberalų sąjūdžiui, koncernui „MG Baltic“.

Be E. Masiulio, byloje kaltinimai dar pateikti buvusiam „darbiečiui“ Vytautui Gapšiui, buvusiam parlamentarui liberalui Šarūnui Gustainiui, Seimo nariui Gintarui Steponavičiui bei buvusiam „MG Baltic“ viceprezidentui Raimondui Kurlianskiui.

Bus papildyta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.