Carla Bruni-Sarkozy po įtampos dienos išsimaudo vonioje ir... išgeria alaus

„Man patinka būti jauna ne todėl, kad norisi atrodyti jauna mergaite. Tiesiog noriu jausti, kad priešais mane dar visas gyvenimas ir dar laukia tiek daug įdomių darbų“, – sako Italijos dainininkė ir supermodelis Carla Bruni-Sarkozy (51 m.).

Carla Bruni Sarkozy.<br>Scanpix nuotr.
Carla Bruni Sarkozy.<br>Scanpix nuotr.
Carla Bruni Sarkozy.<br>Scanpix nuotr.
Carla Bruni Sarkozy.<br>Scanpix nuotr.
Carla Bruni Sarkozy.<br>Scanpix nuotr.
Carla Bruni Sarkozy.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 3, 2019, 1:09 PM

Kokie jos grožio principai?

Priežiūra: prieš išeidama į sceną, Carla savarankiškai daro sau šukuoseną ir makiažą. Vietoj makiažo pagrindo – BB ir CC kremai, tamsūs šešėliai, raudonas lūpų blizgesys, kreminiai skaistalai.

„Kai dirbau modeliu, mano antakiai buvo tokie siauri kaip garsiosios vokiečių aktorės Marlene Dietrich. Kokia laimė, kad jie vėl ataugo ir galiu juos padailinti pieštuku“, – sako C.Bruni-Sarkozy.

Šiokiadieniais – jokio makiažo. Tarp nuolatinių veido procedūrų – masažas, detoksikuojantis masažas, garų vonelės.

Po įtemptos darbo dienos Carla maudosi vonioje, įlašinusui levandų aliejaus. Tuomet išgeria bokalą gaivaus alaus.

Mityba: ledai, bulvės, mėsa – šie mėgstami supermodelio patiekalai kasdien ant jos stalo. Bet yra keletas taisyklių. Ji dažniau pati gamina: mėsos ar žuvies porcija neturi būti didesnė už kortų kaladę, o garnyras – tilpti į delną.

Prie stalo Carla praleidžia nemažiau pusvalandžio. Neskubant suvalgoma mažiau ir galima pajusti kiekvieno patiekalo skonį. Paprastai valgo su savo vyru, buvusiu Prancūzijos prezidentu Nicolasu Sarkozy.

 

Sportas: jaunystėje ji rūkė ir buvo dažnas „McDonald's“ svečias. „Bet atėjo metas, kai man pradėjo nebepatikti kaip aš atrodau. Tuomet mano gyvenime ne tik atsirado, bet ir įsitvirtino sportas“, – sako buvęs supermodelis.

Joga, „Pilates“ ir treniruotės prie skersinio, derinant baleto ir fizinę jėgą stiprinančius pratimus. Dabar savo gyvenimo C.Bruni-Sarkozy neįsivaizduoja be sporto.

Išmėginusi jėgas ant podiumo, pradėjo dainininkės karjerą, rašyti eilėraščius. Dar vienas garsiosios italės gyvenimo periodas – pirmoji Prancūzijos ponia ir jau buvusio Prancūzijos prezidento N.Sarkozy žmona.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: Leading the change in sustainable business
Gyvai
„Nauja diena“: kada JAV ginklai pasieks Ukrainą?