Žinoma šalies aktorė pasidalijo vaikystės akimirka ir skyrė jautrius žodžius. Kas ji?

Vaikystės prisiminimai visuomet sušildo. Juk atsiversti nuotraukų albumus ir prisiminti prabėgusias dienas yra taip miela... Socialiniuose tinkluose galime pastebėti vis daugiau praeities akimirkų, kuriose pozuoja ir žinomi veidai, tačiau, neretai – sunkiai atpažįstami.

 Eglė Jackaitė su tėčiu Gediminu ir broliu Žilvinu.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
 Eglė Jackaitė su tėčiu Gediminu ir broliu Žilvinu.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
 Eglė Jackaitė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
 Eglė Jackaitė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2019-11-16 12:41

Šį kartą miela fotografija kartu su tėčiu Gediminu ir broliu Žilvinu pasidalijo žinoma aktorė. Ar atpažįstate, kas ji?

Tai ne kas kitas, o Eglė Jackaitė. Šį laikotarpį aktorė prisimena su didele nostalgija ir sentimentais.

„Vaikystė – tas ypatingas laikas. Maža mergytė ir didelės svajonės. Tokia ir buvau. Jautri, drąsi, miela, visų mylima“, – su naujienų portalu lrytas.lt pasidalijo prisiminimais ji.

Socialinio tinklo paskyroje šia nuotrauka Eglė pasidalijo ne veltui. Mat Lapkričio 15-ąją jos tėtis šventė gimimo dieną. Šalia 1981-aisiais darytos fotografijos Telšių fotoatelje, aktorė skyrė ir jautrius žodžius.

„Jeigu tavo sieloje liko bent viena žydinti šaka, ant jos visada nutūps čiulbantis paukštis. O juk Tavo, Tėti – siela -skleidžiasi žiedais!!! Oj, kaip gera, kad esi! Myliu!

Šiandien mūsų mylimas tėtis švenčia savo 70- ąjį Jubiliejų! Jis – Gediminas – yra garbingas, stiprus, energingas, patikimas, sąžiningas, mokantis mylėti, džiaugtis gyvenimu, niekada nedejuojantis ir nesiskundžiantis, visad su šypsena, pozityvu ir tvirta valia.

Jis – pats geriausias pasaulyje tėtis, nes Jis – mūsų tėtis: Žilvino, Eglės, Simonos, Deivido, Ventos, Virgedos. Būk, tetuk sveikas, laimingas, Dievo malonės apgaubtas!.. Sveikiname! Netrukus apkabinsiu! Jau tuoj!“, – tokiais žodžiais šalia fotografijos džiaugėsi jaukia proga ir prisiminimais aktorė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.