Juozo Statkevičiaus šou: kurios damos neprašovė pro šalį?

Žiniasklaidoje ir socialiniuose tinkluose vis dar netyla kalbos apie trečiadienį vykusį Juozo Statkevičiaus mados šou. Į 2020-ųjų pavasario-vasaros aukštosios mados kolekcijos pristatymą susirinko tikra kultūros, pramogų ir verslo pasaulio grietinėlė. Tiesa, ne visi renginio svečiai apsirengė vakarui tinkančia apranga.

 Vakaro viešnios.<br> V.Skaraičio ir T.Bauro nuotr.
 Vakaro viešnios.<br> V.Skaraičio ir T.Bauro nuotr.
 A.Bunikienė.<br> V.Skaraičio ir T.Bauro nuotr.
 A.Bunikienė.<br> V.Skaraičio ir T.Bauro nuotr.
 L.Imbrasienė.<br> V.Skaraičio ir T.Bauro nuotr.
 L.Imbrasienė.<br> V.Skaraičio ir T.Bauro nuotr.
 Deimantė Kazėnaitė (kairėje) su drauge Ieva Pragarauskiene.<br> V.Skaraičio ir T.Bauro nuotr.
 Deimantė Kazėnaitė (kairėje) su drauge Ieva Pragarauskiene.<br> V.Skaraičio ir T.Bauro nuotr.
 E.Vilkevičiūtė.<br> V.Skaraičio ir T.Bauro nuotr.
 E.Vilkevičiūtė.<br> V.Skaraičio ir T.Bauro nuotr.
 Austėja Jablonskytė su vyru Justinu. <br> V.Skaraičio ir T.Bauro nuotr.
 Austėja Jablonskytė su vyru Justinu. <br> V.Skaraičio ir T.Bauro nuotr.
 V.Vasiliauskaitė.<br> V.Skaraičio ir T.Bauro nuotr.
 V.Vasiliauskaitė.<br> V.Skaraičio ir T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Nov 22, 2019, 7:09 AM, atnaujinta Nov 22, 2019, 6:04 PM

Dizainerė Audronė Bunikienė

Dizainerė Audronė Bunikienė į šventę atvyko pasipuošusi savo pačios kurtais drabužiais. Vakarui kūrėja rinkosi juodą elegantišką kostiumėlį, kurį derino su klasikiniais aukštakulniais bateliais bei šviesia blizgia delnine. Paklausta, kelintą kartą lankosi J.Statkevičiaus šou, A.Bunikienė tikslaus skaičiaus negalėjo prisiminti.

„Skaičiaus tikrai negaliu prisiminti... Šiais metais, kaip visuomet, tikiuosi pamatyti stebuklą. Iš Juozo galima tikėtis tik stebuklo ir tikintis nenusivilti“, – prieš šou lrytas.lt sakė ji.

Manekenė Edita Vilkevičiūtė

Nepriekaištingai atrodė ir manekenė Edita Vilkevičiūtė. Ne kartą ant J.Statkevičiaus podiumo pasirodęs modelis šį kartą buvo vakaro viešnia. Į kolekcijos pristatymą ji atvyko pasipuošusi dizainerio kurtu švarku ir „Celine“ kelnėmis. Juoda ją puošė nuo galvos iki kojų.

Stilistė Austėja Jablonskytė

Stilistė Austėja Jablonskytė – dažnas mados renginių svetys. Originaliais drabužiais besipuošianti moteris susirinkusiuosius nustebino ir šį kartą. J.Statkevičiaus šou ji rinkosi kitos lietuvių dizainerės Airidos Skrickienės kurtą suknelę.

Televizijos laidų vedėja Laura Imbrasienė

Žavingai atrodė televizijos laidų vedėja Laura Imbrasienė. Elegantiška moteris rinkosi šviesios spalvos kostiumėlį, alyvinę palaidinę. Eidama į mados šventę ji pasirinko saugų variantą – su aukštakulniais bateliais vilkosi plonas kojinaites.

„Turiu draugę, kuri yra stilistė, šį vakarą ji atvyko kartu su manimi. Kadangi daug dirbu, leidžiu kitam žmogui išrinkti man drabužius. Ji yra viena iš mano rūbų autorė, draugaujame nuo televizijos laikų. Tam tikru metu vaikščiojau ir podiumu“, – šalia stovėjusią Indrę Ditkovskę gyrė ji.

L.Imbrasienė į J.Statkevičiaus šou atvyko taip pat nebe pirmą kartą.

„Pažiūrėti šou vykstame kiekvienais metais. Dar šiandien aptarinėjome, ko galime tikėtis iš Juozo, ar tai gali būti atsisveikinimas, ar nauja pradžia... Socialiniuose tinkluose seku jo vaizdo įrašus. Pamenu, kad smagiausia dalis visuomet būdavo užkulisiai, gaila, kad juose nebegalima dalyvauti, tačiau labai gera prisiminti“, – antrino žinoma moteris.

Žurnalistė Vaidilė Vasiliauskaitė

Žurnalistė Vaidilė Vasiliauskaitė vakarui rinkosi vintažinius apdarus. Jauna moteris sakė, jog J.Statkevičiaus šou lankosi jau daugiau nei septynerius metus.

„Lankytis Juozo šou pradėjau, kai tik pradėjau dirbti žurnaluose, tai buvo prieš septynerius metus. Sunku būtų išrinkti vieną, labiausiai patikusią kolekciją, tačiau itin įsirėžė rūbų pristatymas, dvelkiantis Japonijos dvasia“, – teigė ji.

Vizažistė Deimantė Kazėnaitė (kairėje) su drauge Ieva Pragarauskiene.

Na, ir žinoma, sunku buvo nepastebėti šių dviejų damų aprangos. Vizažistė Deimantė Kazėnaitė pasirinko „Ruslan Baginskiy“ skrybėlę ir „Saint Laurent“ rankinę. Tuo metu, jos bičiulė Ieva dabinosi J.Statkevičiaus kurtu švarku, „Alexander McQueen“ suknele ir „Stella McCartney“ bateliais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: prokurorai baigė ikiteisminį tyrimą dėl R. Žemaitaičio