Žvaigždžių savaitėje – seksualiausias pasaulio vyras, sužadėtuvės ir kirtis karalienei

Kiekvieną savaitę žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius.

Jungtinės Karalystės karalienė Elizabeth II ir Meghan Markle, Mario Cimarro ir Bronislava Gregušova, Johnas Legendas.<br>lrytas.lt montažas.
Jungtinės Karalystės karalienė Elizabeth II ir Meghan Markle, Mario Cimarro ir Bronislava Gregušova, Johnas Legendas.<br>lrytas.lt montažas.
Johnas Legendas.<br>„Scanpix“ nuotr.
Johnas Legendas.<br>„Scanpix“ nuotr.
Romanas Polanskis.<br>„Scanpix“ nuotr.
Romanas Polanskis.<br>„Scanpix“ nuotr.
Jungtinės Karalystės karalienė Elizabeth II ir Meghan Markle.<br>„Scanpix“ nuotr.
Jungtinės Karalystės karalienė Elizabeth II ir Meghan Markle.<br>„Scanpix“ nuotr.
 Mario Cimarro ir Bronislava Gregušova.<br>„Instagram“ nuotr.
 Mario Cimarro ir Bronislava Gregušova.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Nov 23, 2019, 12:17 PM

Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

Išrinko seksualiausią vyrą

Žurnalas „People“ seksualiausiu šiuo metu gyvenančiu 2019 metų vyru išrinko ritmenbliuzo dainininką Johną Legendą (40 m.).

„Grammy“ pelnęs dainininkas, garsėjantis šilkiniu balsu, šių metų nugalėtoju buvo paskelbtas per televizijos NBC laidą „The Voice“, kur drauge su Gwen Stefani, Kelly Clarkson ir Blake’u Sheltonu dirba šio dainininkų konkurso mokytojais.

J.Legendas sakė, kad titulas reiškia tam tikrą spaudimą, ir pajuokavo: „Taip neteisinga... Noriu padėkoti B.Sheltonui, – sakė J.Legendas. – Stebėjau kiekvieną jo judesį, gaudžiau kiekvieną jo ištartą žodį ir manau, kad kai kas paliko atspaudą manyje.“

Garsus režisierius sulaukė naujų kaltinimų

Lenkų kilmės prancūzų kino režisierius Romanas Polanskis (86 m.) svarsto paduoti į teismą prancūzų laikraštį „Le Parisien“, kuris išspausdino vienos buvusios aktorės atvirą laišką, kuriame ji jį apkaltino išžaginimu aštuntajame dešimtmetyje.

Prancūzų fotografė ir buvusi aktorė Valentine Monnier teigė, kad R.Polanskis „itin smurtaudamas“ ją išžagino savo kalnų trobelėje Šveicarijos Gštado slidinėjimo kurorte 1975 metais, kai jai buvo 18 metų.

Moteris teigė, kad režisierius per išpuolį mėgino priversti ją praryti kažkokią piliulę, o vėliau ašarodamas atsiprašinėjo ir reikalavo pažadėti, kad ji niekada niekam nepasakos apie išpuolį.

„Maniau, kad mirsiu“, – atvirame laiške, kurį išspausdino „Le Parisien“, rašė moteris.

Dienraštis teigia apklausęs pačią aktorę ir susisiekęs su liudininkais, kurie patvirtino jos pasakojimą.

Serialų žvaigždė lietuvę iškeitė į slovakę

Populiarios meksikiečių telenovelės „Laukinukė“ aktorius Mario Cimarro (48 m.) pasipiršo mylimajai slovakei Bronislavai Gregušovai (27 m.).

Apie naują statusą moteris pranešė socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijusi vaizdo įrašu.

Kalnų apsuptyje, krioklio fone, Bronislava parodė ir įspūdingą baltojo aukso žiedą su briliantu.

Anksčiau M.Cimarro savo ranką ir širdį buvo pasiūlęs kaunietei Deimantei Andriuškaitei, kuri šiuo metu gyvena ir dirba už Atlanto.

Kirto karalienei

Sasekso kunigaikštienė Meghan Markle (38 m.) jau seniai garsėja kaip naujoves karališkojoje šeimoje mėgstanti moteris.

Taisyklių laužytoja praminta princo Harry žmona nesiruošia sustoti ir per gražiausias metų šventes – ji pareiškė, kad pirmąsias sūnaus Archie Kalėdas švęs ne su karaliene Elizabeth II (93 m.).

Kaip praneša „Daily Mail“, kunigaikščiai ruošiasi likti savo namuose arba keliauti pas Meghan mamą Dorią, kuri gyvena Jungtinėse Amerikos Valstijose.

Karališkosios šeimos ekspertai įspėja, kad toks kunigaikščių elgesys gali pabloginti santykius su kitais šeimos nariais ir pačia karaliene.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.