Naomi Campbell apie savo grožio paslaptį: „Laikausi dietos, rūkau ir vartoju alkoholį“

Naomi Campbell (48 m.). – ne tik viena ryškiausių devintojo dešimtmečio manekenių, bet ir itin ekstravagantiška asmenybė. Tad ir jos pasisakymai apie grožį stebina.

Naomi Campbell.<br>Scanpix nuotr.
Naomi Campbell.<br>Scanpix nuotr.
Naomi Campbell.<br>Scanpix nuotr.
Naomi Campbell.<br>Scanpix nuotr.
Naomi Campbell.<br>Scanpix nuotr.
Naomi Campbell.<br>Scanpix nuotr.
Naomi Campbell.<br>Scanpix nuotr.
Naomi Campbell.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Nov 28, 2019, 2:34 PM

Principas: „Niekada nieko nedarykite pusiau. Nesistenkite būti į kažką panašūs. Darykite viską, kad geriausiai atspindėtumėte savąjį „Aš“. Būkite sąžiningi sau, dėl nieko neapgailestaukite ir skirkite savo jėgas visur ir visada visu 110 procentų“, – sako pirmasis tamsiaodis modelis, kurio nuotrauka papuošė Prancūzijos žurnalo „Vogue“ viršelį. Afrokaribiečių ir kinų kilmės britų modelis garsėja ūmiu charakteriu, bet kokia proga ir priemonėmis siekia dėmesio, mielai eksperimentuoja su išvaizda.

Mityba: 1999-aisiais interviu žurnalui „Playboy“ supermodelis N.Campbell, dažnai vadinama Juodąja pantera, pareiškė: „Laikausi dietos, rūkau ir vartoju alkoholį“.

Metams bėgant, jos požiūris į mitybą pasikeitė. Jokio cukraus ir daugiau vandens – dabar tokių principų laikosi supermodelis.

Tris kartus per metus jai atliekamos detoksikacijos programos. Mėgstamiausias britų supermodelio detoksikuojantis kokteilis iš klevų sirupo, kajeno pipirų, citrinos sulčių ir vandens.

Sportas: supermodelis teikia pirmenybę jogai ir „Pilates“ treniruotei. N.Campbell pataria dažniau šokinėti per šokdynę. Tokiu būdu stiprėja sėdmenų ir pilvo raumenys.

Priežiūra: jauninantys serumai, kremai aplink akis, drėkinančios kaukės – toli gražu ne visos priemonės, kokių galima rasti supermodelio kosmetinėje.

Supermodelis prausiasi tik vaikams skirtu muilui, naudoja aromatizuotus dušo želė. Išskirtinis dėmesys – plaukams.

„Plaukų priauginimas, dažymas, cheminis sušukavimas, afrikietiško stiliaus kasytės – ko tik neteko atlaikyti mano ševeliūrai“, – sako supermodelis.

Dabar viešumoje N.Campbell vis dažniau pasirodo su perukais. Nuotraukos, kur matomos plikos galvos vietos, ne kartą buvo įkeltos į socialinius tinklus.

Visas tas, kurios linkusios į dažnus ir kardinalius išvaizdos pokyčius, N.Campbell ragina 10 kartų pagalvoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.