Garsioji Margot Robbie su vyru susipažino pašėlusiomis aplinkybėmis

Iš pirmo žvilgsnio Margot Robbie (29 m.) dažnam atrodo tarsi lengvabūdė, Holivudą nepriekaištinga šypsena ir šviesių plaukų šukuosena užkariavusi aktorė. Tačiau savo kompaniją turinti australė jau seniai atsikratė šios etiketės. Tai byloja ir jos vaidmenys, nuveikti darbai.

Margot nepatinka būti vadinamai tiesiog gražia moterimi.<br> Scanpix nuotr.
Margot nepatinka būti vadinamai tiesiog gražia moterimi.<br> Scanpix nuotr.
Australė atlieka Elizabeth I vaidmenį.<br> Scanpix nuotr.
Australė atlieka Elizabeth I vaidmenį.<br> Scanpix nuotr.
Margot Robbie kartais vadinama Quentino Tarantino numylėtine.<br> Scanpix nuotr.
Margot Robbie kartais vadinama Quentino Tarantino numylėtine.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 2, 2019, 1:44 PM

Margot visuomet žinojo – kai ji taps gera aktore, parašys režisieriui Quentinui Tarantino laišką. Po kino juostos apie legendinę čiuožėją Tonią Harding ji taip ir padarė.

„Taigi aš jam parašiau ir pasakiau, kad dievinu jo filmus ir norėčiau viename jų suvaidinti“, – „Vogue“ sakė filmo „Aš esu Tonia“ žvaigždė. Tuo metu režisierius kaip tik buvo baigęs rašyti „Vieną kartą Holivude“ scenarijų.

Quentino draugai jau anksčiau teiravosi, ar į filmą jis pakvies vis ryškiau žibančią žvaigždę. Tačiau režisierius pats norėjo įsitikinti. Kaip tikram profesionalui jam visuomet patiko aštuonis kartus pamatuoti ir tik devintą „nukirpti“ geriausią sprendimą. Ir jis neapsiriko.

Margot puikiai tiko garsiosios tragiško likimo Sharon Tate vaidmeniui. Tik filme jos niekas nenužudo. Atvirkščiai – nėščia Romano Polanskio žmona toliau laimingai gyvena septintojo dešimtmečio pabaigos Holivudo romantikoje.

Kai Q.Tarantino buvo paklausta, kodėl jis pasirinko būtent Robbie, jis sakė: „Margot atrodo kaip Sharon.

Be to, ji galėjo puikiai perteikti Sharon nekaltumą ir grynumą – šios jos savybės yra neatsiejama skandalingosios Mansonų klano istorijos dalis“, – teigė jis.

O australei šis vaidmuo buvo tikras iššūkis – ji gal ir pratusi vaidinti naivią gražuolę, bet daugelio tik nespalvotose nuotraukose matytą ir gerumu spindėjusią aktorę – ne.

„Tai buvo toks keistas iššūkis... Man kur kas lengviau prieš kamerą vaidinti piktą. Kai vaidinau Tonią, tapau tokio pat sunkaus charakterio kaip ir ji. Šįkart viskas buvo atvirkščiai“, – prisipažino Margot.

Realybėje aktorė dar labiau neprimena savo herojų. Ji linksma, charizmatiška, nebijanti pavartoti aštresnių frazių. Ir ji nepakenčia būti vadinama labai patrauklia moterimi.

„Jaučiuosi kaip vaikas taip sakydama, nes gyvenime yra ir baisesnių dalykų, bet nesu iš tų, kurioms įėjus į kambarį staiga nutyla muzika ir žmonės sako: „Pažiūrėk į šią moterį.“ Tie, kurie mane žino ir galėtų apibūdinti vos keliais žodžiais, tikrai nesirinktų tiesiog labai gražios moters apibūdinimo“, – atviravo „Chanel“ ambasadorė.

Aktorės vaikystės bičiulė ir dabartinė verslo partnerė Sophia Kerr ją įvardija kaip tą, kuri mėgsta pasilinksminti. Nesvarbu, ar tai būtų pilvo šokių pamokos Marakeše, ar Celine Dion koncertas Londone.

Dar Margot būtų galima pavadinti puikiai išmanančią savo darbą. Daug dalykų ji sužinojo tiesiog sėdėdama vizažisto kėdėje. Kai ji pristatė savo pirmąją laidą, kinematografui uždavė tiek klausimų, kad jis jai vieną dieną padovanojo vadovėlį.

M.Robbie ir jos vyro Tomo Ackerley (29 m.) prodiuserinė kompanija „LuckyChap“ įsikūrusi Los Andžele. Prieš trejus metus susituokę aktorė ir režisierius susipažino tuomet, kai Margot Didžiosios Britanijos sostinėje reklamavo filmą „Volstrito vilkas“. Premjera Londone baigėsi vakarėliu iki paryčių. Ryte aktorė turėjo išvykti į Auksinių gaublių apdovanojimus.

„Tada Tomo ir drauge su mumis buvusių draugų paklausiau, ar nebūtų nuostabu, jeigu visi apsigyventume kartu“, – prisiminė ji. Po trijų dienų ketvertukas pasirašė namo Londone nuomos sutartį. Tais pačiais metais virtuvėje kilo kompanijos idėja, ir Margot su Tomu pradėjo draugauti. Ji džiaugiasi, kad su savo sutuoktiniu gali kalbėti apie darbą.

„Mes su Tomu apie darbą galime kalbėti visą laiką. Tuomet darbas tampa tikru malonumu“, – sakė laiminga moteris.

Vis dėlto daug apie šeimą kalbėti ji nėra linkusi. Australė užaugo keturių vaikų šeimoje. Jos mama – kineziterapeutė. Apie tėvą aktorė neatvirauja. Šeimą jis paliko, kai būsimai žvaigždei buvo penkeri.

„Nekalbu, nes sunku apie tai kalbėti. Bet taip, mano tėvai išsiskyrę“, – teigė ji. Na, o klausimai apie vaikus jai irgi nepriimtini.

„Ištekėjau ir dabar beveik kiekviename interviu klausiate, kada turėsiu vaikų. O kada turėsite jūs?“ – kadaise atšovė puikiai su aktorės ir verslininkės karjera susitvarkanti M.Robbie.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.