Inetos ir Ąžuolo Žvagulių Kalėdos: įsimintiniausia dovana – gyva

Gražiausios metų šventės dainininkės Inetos Puzaraitės-Žvagulienės (28 m.) ir jos vyro Ąžuolo Žvagulio (34 m.) namuose – ypač laukiamos.

  Ineta ir Ąžuolas Žvaguliai.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
  Ineta ir Ąžuolas Žvaguliai.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
  Ineta ir Ąžuolo dukra Barbora.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
  Ineta ir Ąžuolo dukra Barbora.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 26, 2019, 1:45 PM, atnaujinta Dec 26, 2019, 2:18 PM

Juodu su mažosiomis atžalomis Bernardu ir Barbora jau turi savų tradicijų ir kaip sako pati Ineta, išgyvena prieššventinį šeiminį chaosą.

„Pas mus viskas vyksta kaip per filmą „Vienas namuose“ – tikras šeiminis chaosas. Jau kelis metus iš eilės Kūčias ir Kalėdas švenčiame mūsų namuose. Visi po pietų pradedame kartu ruoštis. Kas gamina maistą, kas dengia stalą, o kai kas žaidžia su vaikais.

Skamba kalėdinės dainos, visi būna smagūs, ore tvyro šventinė nuotaika. Sunku net nupasakoti, kaip atrodo šventės mūsų namuose, tačiau būna labai smagu“, – su šypsena naujienų portalui lrytas.lt pasakojo Ineta.

Namuose žiba gruodžio pradžioje papuošta eglė, kuri džiugina visus per šventes į Žvagulių namus užsukančius artimuosius. Nuo tada, kai šeimą papildė mažosios atžalos, jie puošia dirbtinę eglę, o ant jos kabina plastmasinius žaisliukus.

„Man mieliau būtų puošti gyvą eglutę, tačiau dėl vaikų saugumo, tam, kad nesusibadytų, renkamės dirbtinę. Dėl tos pačios priežasties atsisakėme ir stiklinių žaisliukų. Turime keletą širdžiai mielų žaisliukų, kuriais puošiame žaliaskarę.

Kiekvienais metais ją papildome ir naujais, kuriuos dažniausiai parsivežame iš užsienio. Ji pas mus būna marga – pilna įvairiauspalvių žaislų. Niekuomet nesivaikome madų“, – pasakojo moteris.

Kūčių vakarą Žvagulių šeimą ir susirinkusius artimuosiuos kasmet aplanko Kalėdų Senis, kuris visiems išdalija dovanas ir linksmina susirinkusius vaikus. Pasiteiravus Inetos, kokia jai kalėdinė dovana buvo įsimintiniausia, ji šyptelėjo ir atsakė:

„Turbūt pačią įsimintiniausią dovaną esu ne gavusi, o padovanojusi. Per vienas Kūčias kartu su sese Irūna pasakėme mamai, jog abi laukiamės“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.