Amžinai jauna modelis Helena Christensen atskleidė paprastą močiutės receptą odos priežiūrai

Manekenė Helena Christensen (50 m.) – viena ryškiausių devintojo dešimtmečio podiumo žvaigždžių, iki šiol neatsiginanti pelningų pasiūlymų. Kokia gi jos grožio paslaptis?

Helena Christensen.<br>Scanpix nuotr.
Helena Christensen.<br>Scanpix nuotr.
Helena Christensen.<br>Scanpix nuotr.
Helena Christensen.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2019-12-31 15:32

„Niekuomet nemaniau, kad kažko negaliu padaryti dėl to, kad esu moteris. Įrodyta, kad silpnoji lytis ne tokia jau silpna. Mes, moterys, turime tiek pat jėgų kiek vyrai. Negalima atsisakyti savo tikslų dėl priklausymo moteriškajai lyčiai“, – sako ji.

Vaikystėje Helena svajojo tapti muzikante, bet būdama devynerių metų pateko į modelių verslą. „Mis Danija“ titulas galutinai nulėmė tolesnę H.Christensen karjerą.

Per savo karjerą išmėginusi šimtus grožio priemonių, danė Helena liko ištikima savo močiutės šimto metų senumo receptui.

„Močiutė turi švelniausią odą. Ji naudoja tik vandenį, muilą ir kremą „Nivea““, – sako supermodelis.

Bet H.Christensen turi ir savo įpročių: „Esu pasirengusi kaukes ant veido dėti kone kas valandą. Kur bebūčiau, – namuose, darbe, lėktuve, – nuolat drėkinu odą“.

Mityba

Modelis prisipažįsta, kad mėgsta skaniai ir daug pavalgyti. Ypač tuomet, kai ant stalo pasta su baltaisiais trumais ir dideliu kiekiu parmezano.

Duona, sviestas, nenugriebtas pienas – šių produktų Helena neatsisako. Iš gėrimų pirmenybę teikia tirštiesiems kokteiliams iš agurkų, žaliųjų ir raudonųjų pipirų, alavijo, petražolių, mėtų, obuolių ir kriaušių.

Sportas

Rytą H.Christensen pradeda nuo trumpo bėgimo ristele. Tai, padeda suaktyvinti medžiagų apykaitą ir galvos smegenų veiklą.

Supermodelis daugiau nei 15 metų užsiima boksu. Šis sportas pagerina refleksus, treniruoja pusiausvyros aparatą, pagreitina reakcijas.

Vienas iš nesenų pomėgių – „Pole Dance“ (šokiai ir akrobatika prie metalinio strypo).

„Pole Dance“ – tai taip sudėtinga, tikras vertikalusis baletas!“ – dalijasi savo įspūdžiais supermodelis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.