Labiausiai apkalbėtos užsienio žvaigždžių vestuvės: katafalkas ir 12 metų laukimo

Žurnalas „Stilius“ Naujųjų metų proga aptarė ryškiausius 2019 metų įvykius. Šįkart išrikiavus garsiausiai nuaidėjusias užsienio garsenybių vestuves, paaiškėjo, kad labiausiai dėmesį kaustė elegantiškoji atlikėja Ellie Goulding, pagaliau vedęs aktorius Dwayne'as Johnsonas, ir erotišku šokiu per tuotuves šokiravusi Rusijos pramogų pasaulio dievaitė Ksenia Sobčiak.

Metų užsienio žvaigždžių vestuvės. <br>Socialinių tinklų nuotr. 
Metų užsienio žvaigždžių vestuvės. <br>Socialinių tinklų nuotr. 
Ksenia Sobčiak. <br>Socialinių tinklų nuotr. 
Ksenia Sobčiak. <br>Socialinių tinklų nuotr. 
Dwayne'as Johnsonas ir Lauren Hashian. <br>Socialinių tinklų nuotr. 
Dwayne'as Johnsonas ir Lauren Hashian. <br>Socialinių tinklų nuotr. 
Ksenia Sobčiak ir Konstantinas Bogomolovas.<br>Socialinių tinklų nuotr. 
Ksenia Sobčiak ir Konstantinas Bogomolovas.<br>Socialinių tinklų nuotr. 
Ellie Goulding ir Casparas Joolingas.<br>Socialinių tinklų nuotr. 
Ellie Goulding ir Casparas Joolingas.<br>Socialinių tinklų nuotr. 
Ksenia Sobčiak ir Konstantinas Bogomolovas.<br>Socialinių tinklų nuotr. 
Ksenia Sobčiak ir Konstantinas Bogomolovas.<br>Socialinių tinklų nuotr. 
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Jan 2, 2020, 8:56 PM

Netikėčiausios vestuvės

Rugpjūtį aktorius Dwayne’as Johnsonas (47 m.) vedė savo išrinktąją dainininkę ir dainų autorę Lauren Hashian (35 m.). Gerbėjams tai buvo didžiulė staigmena, nes pora drauge jau nuo 2007-ųjų ir augina dvi dukras – Jasmine (3 m.) bei Tianą (1 m.).

„Greiti ir įsiutę“ žvaigždė su ilgamete partnere santykius įteisino ekstremaliai romantiškoje vietoje – Havajuose ant aukštos kalvos, nuo kurios atsiveria pasakiški vaizdai.

„Noriu tarti nuoširdžią padėką visiems, kurie nepailsdami dirbo dėl to, kad šios vestuvės taptų pačios gražiausios ir dvasiškai turtingiausios. Jokios spaudos, paparacų, triukšmo – tik mudu ir mūsų šeima.

Su savimi atsinešėme begalinę meilę, palaikymą, pagarbą ir džiaugsmą. Tai buvo magiška diena sielai. O rytoj grįšime prie namų ruošos ir sauskelnių keitimo“, – socialiniame tinkle rašė aktorius pravarde The Rock (liet. – akmuo).

Abu sutuoktiniai vestuvėms pasipuošė baltai. Lauren vilkėjo žemę šluojančią nėriniuotą suknelę su petnešėlėmis, o jos mylimasis – lengvo audinio marškinius ir klasikines kelnes.

Pora tuoktuvių datą buvo nustačiusi anksčiau, ketino susituokti 2018 metų pavasarį, tačiau kaip tik tuomet paaiškėjo, kad Lauren laukiasi antro vaikelio, ir šventę teko atidėti.

Labiausiai apkalbėtos vestuvės

Rugsėjo mėnesį įvykusios televizijos žvaigždės Ksenijos Sobčiak (37 m.) ir režisieriaus Konstantino Bogomolovo (44 m.) vestuvės tapo vienu labiausiai apkalbamų įvykių Rusijoje.

Antrą kartą jaunikiu tapusio vyro tėvai neapsikentė nuotakos elgesio ir iš puotos pasišalino net nesulaukę torto.

Artimųjų kantrybė išseko, kai K.Sobčiak svečiams sumanė pademonstruoti provokuojantį šokį. Vilkėdama juodą korsetą ir ryšėdama raudoną keliaraištį Ksenija seksualiai judėjo pagal Irinos Alegrovos kūrinį „Įeik į mane“.

Šokis vainikavo kitus netikėtumus, prasidėjusius dar prieš ceremoniją. Į savo tuoktuves pora atvažiavo juodu laidotuvėms skirtu katafalku, puoštu raudona medžiaga ir ant viršaus pritvirtintais dviem žiedais. Ant mašinos sparno raudona spalva buvo išraižyta frazė: „Kol mirtis mus išskirs.“

Ksenija svarbiai dienai pasirinko Izraelio mados dizainerės Galios Lahav suknelę. Šio prekės ženklo apranga kainuoja nuo 6800 iki 136 800 eurų. O režisierius ceremonijai puošėsi laisviau: apsivilko spalvingus marškinius ir visą aprangą „pagardino“ raudona gėle. Vėliau šiuos drabužius pakeitė elegantiškas kostiumas. Puotą po ceremonijos pora iškėlė Petrovkos pasaže.

Į šventinį vakarą susirinko 300 svečių, tarp jų, be jaunavedžių artimųjų, buvo patys ryškiausi Rusijos pramogų ir kino pasaulių atstovai.

PASAKIŠKOS VESTUVĖS

Rugpjūčio 31-ąją už mylimojo prekeivio meno kūriniais Casparo Joplingo (27 m.) ištekėjo popmuzikos žvaigždė Ellie Goulding (32 m.). Amžiną meilę pora prisiekė po dvejų su puse metų draugystės. Po jų tuoktuvių žiniasklaidos puslapiuose mirgėjo pranešimai. Įspūdinga ceremonija vyko gotikinio stiliaus Jungtinės Karalystės Jorko miesto katedroje. Nuotaka su tėčiu į bažnyčią atriedėjo mėlynu retro stiliaus „Volkswagen“. Apskritai katedros prieigose netrūko prabangos – jaunavedžių pasveikinti suvažiavo gausus būrys pramogų pasaulio elito atstovų. Tai ir dainininkė Katy Perry su aktoriumi Orlando Bloomu, ir aktorė Sienna Miller, ir atlikėjas Jamesas Bluntas. Vestuvėse apsilankė net karališkosios šeimos atstovės princesės Eugenie ir Beatrice. Nuotaką ceremonijai papuošė prabangūs prancūzų mados namai „Chloe“.

„Buvau sujaudinta, kai sužinojau, kad ikoniškasis mados ženklas pasiryžo sukurti man vestuvių suknelę. Daugelį metų dievinu „Chloe“ ir jų neįtikėtiną komandą. Šie kūrėjai vestuvėse užėmė ypatingą vietą“, – žurnalui „Vogue“ kalbėjo Ellie.

Po ceremonijos dainininkė įvaizdį pakeitė – padedant stilistams pasipuošė dizainerės Tamaros Ralph perlais siuvinėta suknele.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.