2019-ųjų ryškiausieji: metų skandalas, pokyčiai ir šventė

Žurnalas „Stilius“ Naujųjų metų proga aptarė ryškiausius 2019 metų įvykius. Kokie gi nutikimai mūsų šalies pramogų pasaulyje nuaidėjo garsiausiai? 

Metų ryškiausieji. <br>LR montažas. 
Metų ryškiausieji. <br>LR montažas. 
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jan 3, 2020, 4:12 PM

Metų skandalas

Kino prodiuserio Rolando Skaisgirio (50 m.) ir laidų vedėjos Vaidos Skaisgirės (28 m.) šeiminė drama virto metų skandalu! Apie tai, kad kliba vienos gražiausių pramogų verslo porų santuoka, buvo kalbama nuo 2017-ųjų spalio, o 2019 m. gegužės pradžioje teismą galiausiai pasiekė oficialus poros prašymas skirtis. Vaida tąkart prisipažino, kad jau ilgiau nei metus su savo sutuoktiniu negyvena. Vis dėlto taikiai ir tyliai išgyventi skyrybų proceso Skaisgiriams nepavyko.

Mįslėmis ir gandais jųdviejų santykiai apsiraizgė po to, kai viešumoje atsidūrė kadrai, kuriuose televizijos laidų prodiuserė užfiksuota meiliai poilsiaujanti Turkijoje su vienu Kauno verslininku.

Rolando atsakas privertė išsižioti. Tai buvo tik suaugusiesiems skirtas internetinis serialas provokuojančiu pavadinimu „Glostyk Bobiką“. Pagrindinis serialo kūrėjas R.Skaisgirys neslėpė, kad kūrybai jį įkvėpė gyvenimiška patirtis.

2013-aisiais egzotiškame Barbadose vestuves atšventę ir skandalingai skyręsi Skaisgiriai oficialiai neišskirti iki šiol.

Metų pokyčiai

Spalio viduryje olimpinė, pasaulio ir Europos plaukimo čempionė Rūta Meilutytė (22 m.) nėrė į naujus vandenis – prisijungė prie Kauno mero Visvaldo Matijošaičio patarėjų komandos. Tiesa, metų pabaigoje paaiškėjo, kad šioje vietoje Rūta ilgai neužsibuvo, nes visą savo dėmesį nutarė skirti asmeniniam gyvenimui.

„Kas dieną stengiuosi kalbėti su žmonėmis, miesto gyventojais, sporto atstovais ir bandau suprasti, ko reikia Kaunui, – komentavo olimpinė čempionė. – Šiuo metu mokausi 12 klasės kursą. Grįžusi į Lietuvą supratau, kad noriu oficialiai baigti mokyklą, nes paskutiniais mokslo metais vyko Rio olimpiada, tad teko išvažiuoti. Dabar esu mokinė. Sunkiausiai sekasi matematika.“ Vasarą Rūtai teks laikyti brandos egzaminus. „Sunku grįžti į mokyklą, bet kaip nors“, – sakė ji.

Metų šventė

Švenčių organizatorė ir moterų klubo „Ad Astra“ vadovė Inga Budrienė prašmatniai atšventė 45-ąjį gimtadienį. 35 artimiausių bičiulių ir šeimos narių dėmesiu kaunietė džiaugėsi elegantiškoje Prancūzijos Fero pilyje (Chateau de Fere). „Gyvename tik kartą, todėl reikia švęsti taip, kad būtų ką prisiminti“, – šypsojosi I.Budrienė.

Pirmą viešnagės įstabioje vietoje – viena „Michelin“ žvaigždute įvertintame restorane – dieną buvo surengta vakarienė. Antrą dieną jubiliatė su svečiais skyrė poilsiui, fotosesijai ir pačiai šventei. Dar kitą dieną kompanija persikėlė į šampano ūkius bei viduramžių architektūra garsų Reimsą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.