Savaitės blykstėse – Ingridos Martinkėnaitės nėštumas ir Ievos Zasimauskaitės santuokos krizė

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

Ingrida Martinkėnaitė (kairėje) bei Ieva Zasimauskaitė su vyru Mariumi Kiltinavičiumi.  <br>LR montažas. 
Ingrida Martinkėnaitė (kairėje) bei Ieva Zasimauskaitė su vyru Mariumi Kiltinavičiumi.  <br>LR montažas. 
Jonas Sakalauskas ir Agnė Sabulytė. <br>LR archyvo nuotr. 
Jonas Sakalauskas ir Agnė Sabulytė. <br>LR archyvo nuotr. 
Nora Lapinskienė. <br>LR archyvo nuotr. 
Nora Lapinskienė. <br>LR archyvo nuotr. 
Solveiga Mykolaitytė ir Mantas Rimdeika. <br>Asmeninio archyvo nuotr. 
Solveiga Mykolaitytė ir Mantas Rimdeika. <br>Asmeninio archyvo nuotr. 
Kamilė Kielaitė-Sienkievič su vyru Bogdanu Sienkievičiumi. <br>A. Kielės nuotr. 
Kamilė Kielaitė-Sienkievič su vyru Bogdanu Sienkievičiumi. <br>A. Kielės nuotr. 
Ingrida Martinkėnaitė. <br>Asmeninio archyvo nuotr. 
Ingrida Martinkėnaitė. <br>Asmeninio archyvo nuotr. 
Ieva ir Marius Kiltinavičiai. <br>LR archyvo nuotr. 
Ieva ir Marius Kiltinavičiai. <br>LR archyvo nuotr. 
Inga Stumbrienė.<br>V.Ovadnevo nuotr.
Inga Stumbrienė.<br>V.Ovadnevo nuotr.
Liutauras Salasevičius. <br>V.Ovadnevo nuotr.
Liutauras Salasevičius. <br>V.Ovadnevo nuotr.
Eurovizija, Nacionalinės atrankos finalas, dūzgės, afterparty, Ieva Zasimauskaitė, Marius Kiltinavičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
Eurovizija, Nacionalinės atrankos finalas, dūzgės, afterparty, Ieva Zasimauskaitė, Marius Kiltinavičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (10)

Lrytas.lt

Jan 3, 2020, 2:16 PM

Palepino ištikimiausius

Kaip ir kasmet, mados dizaineris Liutauras Salasevičius (39 m.) savo kolegas ir bičiulius sukvietė į kalėdinį vakarėlį sostinės naktiniame klube „Pabo Latino“.

Čia susirinko vertinantys jo draugystę ir kūrybą. Linksmybes mėgstantis dizaineris į savo šventę pakvietė draugus, kurie nepatingėjo intensyviu šventiniu periodu skirti jam dėmesio ir atvykti į žėrinčią šventę.

Tarp ryškiausiai šventėje žibėjusiųjų – ir dizainerio mūza vadinama Inga Stumbrienė (38 m.).

Gandai apie skyrybas pasitvirtino

Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro vadovas Jonas Sakalauskas (37 m.) ir jo sutuoktinė atlikėja Agnė Sabulytė (35 m.) jau senokai kartu nesirodo įvairiuose renginiuose. Tai pakurstė kalbas apie poros skyrybas.

Jų ilgai laukti nereikėjo – Vilniaus miesto apylinkės teismą pasiekė poros skyrybų prašymas. Skyrybų procesas galimai neužtruks, nes Jonas ir Agnė siekia nutraukti santuoką „abiejų sutuoktinių bendru sutarimu“.

Kurį laiką sklandžiusius gandus apie byrančią šeimą J.Sakalauskas nutraukė paskelbdamas įrašą socialiniame tinkle.

„Brangūs draugai, kolegos, partneriai, gerbėjai. Norime padėkoti visiems, palaikiusiems mūsų šeimą, keliavusiems kartu su mumis augimo, atradimo, kūrybos kelionėje. Dėkojame Jums už tikėjimą ir pasitikėjimą. Linkėdami vienas kitam ramybės ir gražių naujų pradžių pranešame, kad mūsų asmeniniai keliai išsiskyrė. Agnė ir Jonas“, – rašoma J.Sakalausko feisbuko paskyroje.

Sutuoktiniai augina dvi atžalas – dukrą Vakarę ir sūnų Dobilą.

Nerimo dienos

Verslininkei, dermatologijos klinikos vadovei Norai Lapinskienei (41 m.) atlikta skubi operacija, nes po tyrimų buvo aptiktas nepageidaujamas darinys. N.Lapinskienė pasakojo prieš tai jutusi nemalonius simptomus.

„Buvau labai mieguista ir pavargusi. Savaitgaliais kartais ir iš lovos nepakildavau – ištisas dienas miegodavau. Supratau, kad kažkas negerai, ir negaliu atidėlioti tyrimų. Gydytojai pamatė, kad yra augantis darinukas, ir buvo nuspręsta jį operuoti“, – pasakojo verslininkė.

Dabar belieka laukti, kol išoperuotas darinys bus ištirtas ir bus nustatyta, piktybinis jis ar ne.

Pasipiršo neįprastai

Šios Kalėdos modeliui Solveigai Mykolaitytei (34 m.) atmintyje išliks dar ilgai – atostogaujant Tailande jai pasipiršo mylimasis kikboksininkas Mantas Rimdeika (28 m.).

„Pačios pirmosios bundančios saulės spalvos dangų nudažo ryškiai raudona ir geltona spalvomis. Bagano šventyklų bokštai skendi rytiniame rūke išdžiūvusiose dykynėse, stepėse tarp palmių, kur vėjas pusto smėlį ir girdėti tik gamtos garsai. Magiška vieta. Privažiavimą prie tokių šventyklų, kur visiškai nėra žmonių ir užsilipęs ant pačios viršūnės gali stebėti saulę su visiškai kosmine panorama, parodyti gali tik vietiniai.

Ant tokios šventyklos dar visai tamsoje ir užsikabarojome ankstų Kalėdų rytą pasitikti bundančios saulės. O užsilipti ant tokių stogų nėra lengva. Sėdėjome ant pačios viršūnės gerą valandą, stebėjome, kaip iš lėto bunda žemė, kyla saulė, o su ja – ir dešimtys spalvingų oro balionų.

„Ar keliausi su manimi ir toliau? Ar būsi mano žmona?“ – paklausė Mantas. Žiedas sutviska saulės spinduliuose ir patogiai įsitaiso ant mano piršto. Tokios progos žiedo istorija siekia senovės egiptiečių laikus. Jie manė, kad pirštas, ant kurio privaloma mūvėti žiedą, turi veną, tiesiogiai vedančią į širdį. Tuo metu viskas, ką girdėjau, ir buvo mano širdis“, – socialiniame tinkle rašė modelis.

Santuokos krizė

Dainininkės Ievos Zasimauskaitės-Kiltinavičienės (26 m.) gyvenime nemalonūs pokyčiai – atlikėjos santuoka su krepšinio treneriu Mariumi Kiltinavičiumi (37 m.) kybo ant plauko.

„Šiuo metu vis dar vyksta mūsų santykių aiškinimasis, yra sąstingis. Tiesą sakant, nežinau ir pati, kas vyksta“, – naujienų portalui lrt.lt pasakojo Ieva. Nors juodu kurį laiką gyvena atskirai, oficialaus skyrybų proceso dar nėra pradėję.

Sulaukė gandrų

Grupės „MaNNazz“ nariams Kamilei Kielaitei-Sienkievič (35 m.) ir jos vyrui Bogdanui Sienkievičiui (29 m.) gimė dukra. Džiugia žinia žinoma atlikėja pasidalijo socialinio tinklo paskyroje.

„Sveiki, aš esu Liuka Sienkievič, gimiau pirmą Kalėdų dieną. Mano tėveliai manęs labai laukė, ir aš juos išgirdau“, – šalia fotografijos, kurioje matyti mažylė, rašė Kamilė.

Stebuklas

Grupės „69 danguje“ narė Ingrida Martinkėnaitė (41 m.) su vyru advokatu Mindaugu Urbonu (42 m.) laukiasi pirmosios jųdviejų atžalos. Nuotrauka, kurioje matomas nėštukės pilvas, ir džiugia naujiena moteris pasidalijo socialiniuose tinkluose.

„Stebuklas. Mes jo labai laukėm ir vis dar laukiam“, – rašė žinoma moteris, už mylimojo prieš trejus metus ištekėjusi Travangano salos Indonezijoje paplūdimyje. Būsimas kūdikis bus antroji I.Martinkėnaitės atžala. Iš ankstesnių santykių moteris augina dukterį Mariją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.