Nuotraukoje – vasarą ištekėjusi žinoma šokėja. Ar atpažįstate?

Vaikystė bene gražiausias ir nerūpestingiausias laikas žmogaus gyvenime. Juk taip smagu prisiminti prabėgusias akimirkas, kurios jau niekada nesugrįš.

Edita Daniūtė su pirmuoju partneriu Tomu.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Edita Daniūtė su pirmuoju partneriu Tomu.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 11, 2020, 12:20 PM

Bent trumpam mintimis sugrįžti į senus laikus padeda tuomet darytos fotografijos. Įamžintomis akimirkomis šį kartą pasidalyti nusprendė vasarą ištekėjusi žinoma šokėja. Ar atpažįstate, kas ji?

Tai – dešimtmetė Edita Daniūtė. Naujienų portalui lrytas.lt moteris pasakojo, jog tai akimirka iš Ignalinoje vykusios šokių studijos „Vijūnas“ stovyklos. Tai klubas Vilniuje, kuriame moteris pradėjo šokti.

„Įamžintoje akimirkoje esu aš su savo pirmuoju partneriu Tomu Čekavičiumi. Mes šokame stovyklos vaikų diskotekoje“ , – su šypsena naujienų portalui lrytas.lt pasakojo E.Daniūtė.

Moteris pasakojo, jog patalpinti fotografiją socialiniame tinkle pastūmėjo smagus, tarp šokėjų plintantis iššūkis, kuomet vieni kitiems perduoda estafetę, kurios pagrindinė užduotis – įkelti senų nuotraukų iš savo karjeros pradžios.

Pasiteiravus, kokius jausmus jai sukėlė ši sena fotografija, moteris atsakė:

„Nuo albumo nupūčiau dulkes ir atsiverčiau jį. Ten – begalė prisiminimų: smagios akimirkos, seni draugai, kompanija. Smagu tas senas nuotraukas kartais atsiversti, nes tai sukelia šiltus prisiminimus.

Stovyklas Ingalinoje atsimenu su šypsena. Jos buvo šauniai organizuojamos. Tie laikai man atnešė ir draugus. Turiu geriausią draugę, su kuria bendrauju iki šiol“, – kalbėjo E.Daniūtė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.