Kaip nepakliūti į išpardavimų spąstus – Newmood.lt gidas

Išpardavimai yra puiki proga savo rūbų spintą papildyti aukštos kokybės rūbais daug neišlaidaujant. Tiesa, yra ir kitas apsipirkimo per išpardavimus niuansas – azartas nepraleisti puikios progos apsipirkti pigiau dažnai paskatina neapgalvotus sprendimus. Ne paslaptis, kad išpardavimų laimikį parsinešus namo rūbų spinta papilnėja, tačiau nebūtinai išnyksta problema kodiniu pavadinimu „neturiu kuo apsirengti“.

 Kaip nepakliūti į išpardavimų spąstus – Newmood.lt gidas.
 Kaip nepakliūti į išpardavimų spąstus – Newmood.lt gidas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 17, 2020, 11:24 AM

Pirkinių sąrašas padės sutaupyti ir laiko, ir pinigų

Pirmas žingsnis suvaldant tiek savo dėmesį parduotuvėje, tiek išlaidas yra sprendimas, ką ketinate įsigyti. Iš anksto apgalvotas pirkinių sąrašas padės susitelkti tik į jums aktualius pirkinius ir negaišti laiko žiūrinėjant kiekvieną rūbą su didesne nuolaida. Ne paslaptis, kad per išpardavimus klausimą „ko man reikia?“ nejučia pakeičia susidomėjimas „ką dar galiu nusipirkti pigiau?“. Stabtelint ties kiekviena didesne nuolaida pažymėta preke ne tik sugaišite daugybę laiko, bet ir galiausiai nebeprisiminsite, ko jūsų garderobe išties trūksta.

Tobulas išpardavimų laimikis – aukštos kokybės madai nepavaldūs rūbai

Išpardavimai yra puiki proga įsigyti super madingą rūbą su didžiule nuolaida. Galite būti tikra, kad pasinaudojus ypatingu pasiūlymu padarysite paslaugą ne sau, o prekybininkams, skubantiems atlaisvinti sandėlius nuo prekių, kurių bus neįmanoma parduoti kitą sezoną. Itin madingas švarkelis sekantį sezoną atrodys kaip mados istorijos eksponatas ir vargu ar norėsis jį nešioti. Apdairūs pirkėjai pasinaudoja išpardavimų pasiūlymais įsigydami klasikinius, madai nepavaldžius rūbus. Aukštos kokybės vadinamieji baziniai drabužiai yra lengvai derinami, todėl praverčia kuriant įvairiausius rūbų derinius. Neapsiriksite per išpardavimus taip pat įsigiję kokybiško apatinio trikotažo, sportinės aprangos bei laisvalaikio rūbų.

Neatidėliokite apsipirkimo

Jei tikrai norite papildyti spintą savo dydžio kokybiškais rūbais, apsipirkimo išpardavimų laikotarpiu tikrai neverta atidėlioti. Tiesa, kuo ilgiau delsite, tuo didesnes nuolaidas rasite, tačiau jums gi reikia stilingų rūbų, o ne etikečių su ženkliai sumažinta kaina.

Prenumeruokite naujienlaiškius

Sezono pabaigos išpardavimai išsiskiria didelėmis nuolaidomis ir plačiu pasirinkimu, tačiau verta nepraleisti ir kitų galimybių apsipirkti pigiau. Paprasčiausia ir patogiausia sekti ypatingus pasiūlymus užsiprenumeravus mėgstamos parduotuvės naujienlaiškį. Ne paslaptis, kad niekas nenori savo pašto dėžutės užteršti brukalu, kaip tik todėl užsisakykite tik kelių labiausiai patinkančių parduotuvių naujienas. Žinodami tiksliai kada ir kokioms prekėms taikomos nuolaidos turėsite šansą įsigyti pamėgtų prekės ženklų rūbų pigiau nelaukiant išpardavimų vajaus.

Perkant internetu – tokios pat geros išpardavimų kainos tik mažiau sugaišta laiko

Ypatingais išpardavimų pasiūlymais skuba pasinaudoti daugelis, todėl jų metu parduotuvėse dažnai tenka užtrukti ne tik renkantis prekes, tačiau ir laukiant prie matavimosi kabinų, o vėliau – ir prie kasų. Paprasčiausias būdas išvengti šių nepatogumų – apsipirkti internetu. Čia rasite tokias pat viliojančias nuolaidas, tačiau nereiks gaišti laiko eilėse ar laukiant, kol konsultantė ieškos jūsų dydžio patikusio modelio. Jei ieškote platformos, kur vienoje vietoje būtų platus žinomų prekės ženklų aprangos bei avalynės pasirinkimas, išbandykite apsipirkimą newmood.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Lietuva atsisveikina su mirusiu buvusiu premjeru G. Kirkilu