Žvaigždžių savaitėje – Shakiros ir J. Lopez sugrįžimas, nauja meilė ir gražiausias pasaulio vyras

Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius.

Shakira ir Jennifer Lopez, Lady Gaga ir Michaelas Polansky, Robertas Pattinsonas.<br>lrytas.lt montažas.
Shakira ir Jennifer Lopez, Lady Gaga ir Michaelas Polansky, Robertas Pattinsonas.<br>lrytas.lt montažas.
Shakira ir Jennifer Lopez.<br>„Scanpix“ nuotr.
Shakira ir Jennifer Lopez.<br>„Scanpix“ nuotr.
Shakira ir Jennifer Lopez.<br>„Scanpix“ nuotr.
Shakira ir Jennifer Lopez.<br>„Scanpix“ nuotr.
Shakira ir Jennifer Lopez.<br>„Scanpix“ nuotr.
Shakira ir Jennifer Lopez.<br>„Scanpix“ nuotr.
Pamela Anderson.<br>„Scanpix“ nuotr.
Pamela Anderson.<br>„Scanpix“ nuotr.
Shannen Doherty.<br>„Scanpix“ nuotr.
Shannen Doherty.<br>„Scanpix“ nuotr.
Lady Gaga ir Michaelas Polansky.<br>„Instagram“ nuotr.
Lady Gaga ir Michaelas Polansky.<br>„Instagram“ nuotr.
Robertas Pattinsonas.<br>„Scanpix“ nuotr.
Robertas Pattinsonas.<br>„Scanpix“ nuotr.
Kirkas Douglasas.<br>„Scanpix“ nuotr.
Kirkas Douglasas.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

Feb 16, 2020, 7:09 PM

Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

Suklibėjo santuokos pamatai

Penktą kartą ištekėjusi erotinių fotosesijų žvaigždė, legendinio serialo „Gelbėtojai“ aktorė Pamela Anderson (52 m.) vėl išsiskyrė.

Jos ir naujo mylimojo Jono Petersono (74 m.) santuoka truko rekordiškai trumpai – vos 12 dienų.

Po žinios apie skyrybas Pamela paprašė kurį laiką jųdviejų neatakuoti klausimais: „Būtume labai dėkingi už jūsų palaikymą, kol įvertinsime mudviejų santykius ir tai, ko abu norime iš gyvenimo bei vienas kito.“

Vis dėlto pranešama, kad pora vis dar neužpildė visų dokumentų, reikiamų jų santuokai, kuri buvo sudaryta Malibu paplūdimyje, įteisinti.

„Gyvenimas yra kelionė ir jos procesas mane žavi. Mąstydami apie tai nusprendėme, kad santuokos sertifikatą užpildysime tada, kai būsime šimtu procentų tuo įsitikinę“, – priežastį komentavo Pamela.

Atsinaujino vėžys

Serialo „San Fransisko raganos“ aktorė Shannen Doherty (48 m.) pranešė, kad jai atsinaujino vėžys.

Aktorė pasakojo, kad metus ji slapta vaikščiojo pas privačius gydytojus ir grūmėsi su onkologine liga, tačiau nesėkmingai.

„Po kelių dienų bus aišku, kad sergu ketvirtos stadijos vėžiu. Mano vėžys grįžo ir štai kodėl esu čia. Nemanau, kad pati tai suvokiu.

Tikrai sunku nuryti šią karčią piliulę. Būna dienų, kai pagalvoju „Kodėl aš?“ arba „O kodėl gi ne? Kas dar? Kas dar, be manęs, to nusipelno?“ Nenusipelno nė vienas.

Sakyčiau, kad mano pirmoji reakcija visada būna susijusi su tuo, kaip pranešiu savo tėvams“, – interviu „ABC News“ kalbėjo aktorė.

Sujungė balsus ir kūnus

Amerikietiškojo futbolo lygos (NFL) finalinių sezono rungtynių „Super Bowl LIV“ ilgosios pertraukos metu Majamio „Hard Rock“ stadiono scenoje pasirodė dvi muzikos superžvaigždės – Shakira (43 m.) ir Jennifer Lopez (50 m.).

Pasisveikinusi su futbolo aistruoliais pasirodymą pradėjo Shakira, vėliau prie jos prisidėjo J.Lopez, pasirodymą pradėjusi šokiais aplink stulpą.

Pusamžė atlikėja pasipuošė kūno linkius išryškinančiu kostiumu, o vėliau apsigaubė apsiaustu su JAV ir Puerto Riko vėliavų fragmentais.

Laikas jausmams!

Ekstravagantiškosios dainininkės Lady Gagos (33 m.) širdis vėl užimta. Moteris pranešė, kad jos širdį užkariavo verslininkas Michaelas Polansky (42 m.).

Lady Gaga ir Michaelas pastebėti kartu meiliai besišnekučiuojantys, juodu laikėsi už rankų. Po to dainininkės socialinio tinklo paskyroje iškart pasirodė jųdviejų romantiška fotografija, kurioje Lady Gaga sėdi Michaelui ant kelių, o jis laiko ją savo glėbyje.

Po nuotrauka dainininkė džiaugėsi laiku, praleistu Majamyje.

„Mes smagiai leidome laiką. Myliu visus savo mažuosius monstriukus ir gerbėjus, jūs esate geriausi“, – pasidalijusi jaukia akimirka rašė atlikėja.

Mirė Holivudo legenda

Mirė Holivudo aukso amžiaus legenda Kirkas Douglasas (1916–2020). Jam buvo 103 metai.

Žydų imigrantų iš Rusijos sūnus garsėjo mačo ir ne visuomet malonių, kietų personažų vaidmenimis, o per ilgesnę kaip šešių dešimtmečių karjerą nusifilmavo maždaug 90 filmų.

„Su didžiuliu liūdesiu mes su broliais turime pranešti, kad šiandien būdamas 103 metų mus paliko Kirkas Douglasas“, – pranešime socialiniame tinkle „Facebook“ parašė jo sūnus kino žvaigždė Michaelas Douglasas (75 m.).

„Pasauliui jis buvo legenda, kino aukso amžiaus aktorius, kuris nugyveno ilgus auksinius metus, humanitaras, kurio įsipareigojimas teisingumui ir dalykams, kuriais jis tikėjo, nustatė mums visiems siektiną standartą“, – pridūrė jis.

Atitiko grožio standartą

Aktorius, juostos „Saulėlydis“ žvaigždė Robertas Pattinsonas (33 m.) pripažintas gražiausiu vyru. Kino profesionalas 92,15 proc. atitiko tobulumo bruožus.

Plačiau apie metodą 2009-aisiais papasakojo profesorė Kendra Schmid.

Anot jos, grožį įvertinti padeda matematinė formulė.

Prieš dešimtmetį mokslininkė antrino, jog grožio tobulumą parodo tokie duomenys kaip atstumas tarp asmens ausies ir nosies ar atstumas tarp akių.

Roberto antakiai, akys, nosis, lūpos, smakras, žandikaulis ir veido forma buvo arčiausiai senovės graikų tobulumo idealo.

Anksčiau skelbta, kad gražiausia pasaulio moteris – manekenė Bella Hadid (23 m.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?