„Oskarų“ ceremonijos viešnių apdarai atskleidė daugiau, nei galėjo pasirodyti

Raudonasis kilimas – puiki galimybė atkreipti viso pasaulio dėmesį. Tuo pasinaudojo ir aktorė Natalie Portman (38 m.), 2020-ųjų „Oskarų“ apdovanojimų ceremonijoje pasirodžiusi vilkėdama mados namų „Dior“ suknele. Ant moters pečių buvo juodos spalvos švarkas, kuris buvo išsiuvinėtas šiemet prestižiniam apdovanojimui nenominuotų režisierių moterų pavardėmis.

 Ceremonijos viešnių stilius.<br> Scanpix nuotr.
 Ceremonijos viešnių stilius.<br> Scanpix nuotr.
Waad Al-Kateab.<br>Scanpix nuotr.
Waad Al-Kateab.<br>Scanpix nuotr.
Natalie Portman.<br>Scanpix nuotr.
Natalie Portman.<br>Scanpix nuotr.
Joaquinas Phoenixas.<br>Scanpix nuotr.
Joaquinas Phoenixas.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Feb 22, 2020, 11:11 AM

„Norėjau subtiliai įamžinti moteris, kurios nebuvo pripažintos už jų neįtikėtiną darbą šiais metais“, – savo poelgį komentavo aktorė.

Akyliausieji pastebėjo ir kitą simboliškai reikšmingą detalę – arabišku eilėraščiu išsiuvinėtą aktorės Waad Al-Kateab (29 m.) suknelę.

„Jei pastebėjote, kad W.Al-Kateab suknelė išsiuvinėta, jums bus įdomu žinoti, jog tai arabiškas eilėraštis, kuris verčiamas taip: „Mes išdrįsome svajoti ir nesigailime, kad esame orios“, – socialinio tinklo paskyroje aiškino filmo „Mano dukrai Samai“ kūrėjai.

Filmo „Džokeris“ žvaigždė Joaquinas Phoenixas (45 m.) pasinaudojo proga ir pasaulio žiniasklaidos dėmesį atkreipė žodžiais, kuriuos ištarė atsiimdamas geriausio aktoriaus apdovanojimą.

„Visą gyvenimą buvau niekšas, savanaudis. Kartais buvau žiaurus ir su manimi dirbti būdavo nepakenčiama. Esu dėkingas, kad daug kas iš jūsų, esančių čia, suteikėte man antrą šansą. Manau, kad būtent tokie esame geriausi – kai palaikome vieni kitus.

Ne tada, kai nutraukiame santykius dėl praeities klaidų, o tada, kai skatiname vieni kitus augti. Kai vienas kitą ugdome, vedame link išsigelbėjimo.

Kai mano broliui buvo 17 metų, jis parašė tokius dainos žodžius: „Atskubėk į pagalbą su meile, ir iš paskos ateis taika“, – susigraudino vyras. J.Phoenixas baigė kalbą pagerbdamas savo brolį Riverį, kuris mirė 1993-iaisiais perdozavęs narkotikų būdamas 23-ejų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.