Skandalingosios Paris Hilton sesuo – neatpažįstama: rankines randa blusų turguje

Žinoma pavardė visuomet susijusi su pareigomis. Siekdama tapti derama savo šeimos atstove Nicky Hilton iš užkietėjusios vakarėlių mėgėjos tapo sėkmės lydima verslininke. Naujausias 36-erių moters projektas – elegantiškų balerinos stiliaus batelių linija.

 N.Hilton.<br> Scanpix nuotr.
 N.Hilton.<br> Scanpix nuotr.
Seserys Paris (kairėje) ir Nicky Hilton.<br> Scanpix nuotr.
Seserys Paris (kairėje) ir Nicky Hilton.<br> Scanpix nuotr.
 N.Hilton.<br> Scanpix nuotr.
 N.Hilton.<br> Scanpix nuotr.
 N.Hilton.<br> Scanpix nuotr.
 N.Hilton.<br> Scanpix nuotr.
 N.Hilton.<br> Scanpix nuotr.
 N.Hilton.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Feb 23, 2020, 10:30 AM

Kokias asociacijas sukelia Hiltonų pavardė? Milijonai dolerių, aukštos klasės viešbučiai, spindesys. Dar pridėjus Rothschildų pavardę, prabangaus gyvenimo kortelė stipriai šoktelės aukštyn.

Sujungti dvi garsias dinastijas pavyko žinomo viešbučių tinklo įkūrėjo Conrado Hiltono proanūkei Nicky. Ji prieš ketverius metus ištekėjo už daugiamilijoninės vertės imperijos paveldėtojo Jameso Rothschildo.

Suprantama, kad ši santuoka Nicky netapo raktu į naują pasaulį. Pavadinti ją Pelene liežuvis neapsiverčia. Hiltonų šeima visada pasirūpindavo savimi ir jos pavardės nešiotojams plačiai atverdavo visas duris.

Kad ir kur pasirodytų Nicky ir dvejais metais vyresnė jos sesuo Paris, jos iškart prikausto aplinkinių ir žiniasklaidos dėmesį. Ir dėl to bet kokia jų veikla, net jei ir nepasiseka, niekuomet neapeinama tyla. Nors ir dėl prosenelio pinigėlių, bet abiem seserims pavyko tapti sėkmės lydimomis verslininkėmis.

Kaip ir vyresnėlė sesuo, Nicky taip pat yra blondinė – vienu metu buvo šatenė – ir nestokoja žavesio. Pašėlusi jaunystė, kai jaunėlė savo turtingų tėvų pinigus švaistė į kairę ir dešinę, jau seniai praeityje. Kaip tikina Nicky, dabar ji kitokia.

Visi žinojo jos beprotišką aistrą rankinėms.

„Mano vardas buvo siejamas su tokiu 2000-ųjų pradžios fenomenu kaip „It bag“ (brangios dizainerių rankinės). Bet dabar mane domina išskirtiniai daiktai, kuriuos aptinku blusų turguose ar užsukusi į mažai žinomų mados dizainerių dirbtuves ar krautuvėles. Turiu, žinoma, itin garsių prekės ženklų rankinių, bet jos man jau nėra tokios svarbios“, – sakė viename neseniai duotų interviu N.Hilton.

Svarbią vietą jos gyvenime užima labdara. Nicky ir jos visi giminaičiai aktyviai dalyvauja plečiant šeimos fondą „Conrad N.Hilton Foundation“, padedantį vargstantiems. Finansiniai fondo aktyvai sudaro apie tris milijardus dolerių.

N.Hilton nėra abejinga ir sergančiųjų išsėtine skleroze problemoms. Nuo šios ligos prieš keletą metų mirė jos senelė, todėl ji remia „Race to Erase MS“ fondą.

Jaunėlė Nicky negali įsivaizduoti savo gyvenimo be mados. Būtent ši sritis jai tapo artimiausia. Beje, kaip ir daugeliui kitų garsių šeimų paveldėtojų.

Modelis, dizainerė, įtakdarė – visa tai apie Nicky. Jos pirmasis mados projektas – sportinių drabužių „Chick by Nicky Hilton“ linija, išleista 2004 m. Po trejų metų atsirado dar viena, brangesnė, kolekcija „Nicholai“, kuri buvo pristatyta per Niujorko mados savaitę.

Nepamiršo Nicky ir savo mėgstamiausio aksesuaro – rankinės. Kūrybiniame jos portfelyje yra bendradarbiavimas su japonų „Samantha Thavasa“ ir italų „Linea Pelle“ prekės ženklais.

Pastarosios kolekcijos modelius N.Hilton pavadino populiarių ir jos mėgstamų viešbučių „Mercer“, „Waldorf“, „Bowery“ garbei. Nesunku nuspėti, kad būtent viešbučių verslui Nicky jaučia silpnybę. 2006-aisiais net planavo JAV atidaryti du viešbučius „Nicky O“. Bet kažkas pakrypo ne taip, ir savo pareigas ji atlikdavo aplaidžiai arba visai neatlikdavo. Dėl to partneriai padavė į teismą dėl sutarties pažeidimo.

N.Hilton gana sėkmingai bendradarbiavo su grožio prekės ženklu „Smashbox“. Ji sugalvojo kosmetikos kolekciją, padedančią sukurti katei būdingą išraiškingą žvilgsnį. Vaizdžiai kalbant, gražioje ir sumanioje Nicky galvoje karaliauja ne tik rankinės, bet ir katytės.

Jaunėlei Hilton teko pabūti ir Australijos apatinių drabužių „Antz Pantz“ veidu. Bet veikiausiai sėkmingiausiu Nicky projektu tapo jos knyga „365 Style“. Čia ji pažėrė patarimų stiliaus klausimais ir ką daryti, kai spintos lūžta nuo drabužių.

„Norint būti stilingai, nebūtina turėti daug pinigų. Manau, kad merginai pakanka šešių pagrindinių drabužių ir penkių aksesuarų per sezoną“, – sakė N.Hilton per savo knygos pristatymą.

Įdomu, ar „365 Style“ autorė tiksliai laikosi šios taisyklės?

Naujasis N.Hilton projektas – balerinos stiliaus bateliai, kuriuos ji neseniai sukūrė prekės ženklui „French Sole“.

„Tikriausiai galima pamanyti, kad priklausau toms merginoms, kurios negali gyventi be aukštakulnių. Visą dieną aviu batus plokščiu padu. Balerinos stiliaus bateliai – ir patogūs, ir elegantiški. Aukštakulnių laikas – naktis“, – pasakojo N.Hilton per kolekcijos pristatymą savo prabangiame būste Manhatane.

„Kathy“, „Paris“ – naujiems balerinos stiliaus batelių modeliams Nicky davė vardus moterų, kurios jai suteikia įkvėpimo. Šiuo atveju – mamos ir sesers.

Nicky juokiasi, kad vyresnėlė Paris tinkamai įvertino komplimentą ir nuolat avi jos sukurtas balerinas.

N.Hilton prisipažįsta, kad dirbti buvo nelengva, nes ji turi dvi mažas dukreles, nuo kurių, kaip ji sako, namai apvirsta aukštyn kojom. Užsiimti dizainu galėjo tik tuomet, kai Lily ir Teddy buvo vaikų darželyje ar miegojo.

„Vaikai keičia mus ir mūsų prioritetus. Dabar neturiu tokios laisvės, kokia buvo anksčiau, bet į tai žiūriu ramiai. Dabar man norisi dažniau būti namuose su vaikais. Nors ir nedirbti negaliu“, – sakė Nicky.

Visada ir visur jai padeda ir ją remia sutuoktinis Jamesas.

„Mano vyras – protingiausias žmogus. Visuomet klausiu jo, verslininko, patarimo. Jamesas turi puikų skonį visose srityse“, – sakė N.Hilton.

Jie susipažino 2011-aisiais per bendrų draugų vestuves. Po ketverių metų prisiekė amžiną meilę per prabangias jungtuves Londono Kensingtono rūmų oranžerijoje.

N.Hilton santuoka su J.Rothschildu – antroji. Ji pirmą kartą ištekėjo 2004-aisiais už vaikystės laikų draugo ir verslininko Toddo Meisterio.

Pora, Las Vegaso koplyčioje prisiekusi amžiną meilę, jau po trijų mėnesių pasuko skirtingais keliais.

Dabar Nicky planuoja sukurti vaikų drabužių kolekciją. Šiai žmonos idėjai, žinoma, pritarė jos sutuoktinis Jamesas. Nors, tiesą sakant, Hiltonų šeima niekada nestokojo sumanymų ir puikiai dirbo ir be Rothschildų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.