Ką tik išsiskyręs Rolandas Skaisgirys atvėrė savo spintą: ypatingas aprangos akcentas – beretė

Ką tik išsiskyręs televizijos ir filmų prodiuseris Rolandas Skaisgirys (51 m.) stebina ryškiais įvaizdžio pokyčiais. Neatsiejamu jo stiliaus akcentu tapo... kepurė.

 R.Skaisgirys.<br>L.Bartkaus ir V.Skaraičio nuotr.
 R.Skaisgirys.<br>L.Bartkaus ir V.Skaraičio nuotr.
 R.Skaisgirys.<br>L.Bartkaus ir V.Skaraičio nuotr.
 R.Skaisgirys.<br>L.Bartkaus ir V.Skaraičio nuotr.
 R.Skaisgirys.<br>L.Bartkaus ir V.Skaraičio nuotr.
 R.Skaisgirys.<br>L.Bartkaus ir V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 14, 2020, 2:24 PM

Dėmesį R.Skaisgirys traukė ir savo filmo „Vedybos, skyrybos ir barsukas“ premjeroje. Sulaukęs pagyrų žinomas vyras prisipažino, kad dėl drabužių niekada nesikreipė į stilistus. Vis dėlto jį domina mados žurnalai ir ant pasaulio podiumų demonstruojamos vyriškos kolekcijos.

„Man be galo patinka žmonės, kurie rengiasi stilingai. Tiek vyrai, tiek moterys. Man gyvenime nieko nėra gražiau nei elegancija, kurios aš pats visiškai neturiu. Mane įkvepia ir žurnale „Stilius Plius“ spausdinamos vyrų mados. Aš irgi taip rengčiausi, jeigu sugebėčiau. Deja, nemoku“, – kuklinosi prodiuseris.

Pastaruoju metu ryškiausias Rolando stiliaus akcentas – beretė. Su madinga kepure jis pasirodė jau dviejuose renginiuose. Ant M.A.M.A. apdovanojimų raudonojo kilimo pozavo su berete, pirkta Italijoje, o filmo „Vedybos, skyrybos ir barsukas“ premjeroje – su galvos apdangalu, įsigytu Saudo Arabijoje. Iš viso savo mini kolekcijoje prodiuseris turi tris beretes.

Vis dėlto R.Skaisgirio širdį sutirpdo batai. Jų jis turi apie 40 porų.

„Tai liga! Kai pamatau gražius batus, iš karto perku. Nežinau, man atrodo, kad potraukį prie avalynės man įskiepijo brolis. Jis visada toks tvarkingas, kruopštus“, – pasvarstė žinomas vyras.

Tai nėra vienintelė prodiuserio, kaip jis sako, yda. Vyras prasitarė taip dažnai perkantis drabužius, kad nespėjantis jų sunešioti.

„Nusiperku drabužį, užsivelku vieną kartą ir, kadangi man atrodo, kad netinka, padedu giliai į spintą. Bet yra ir tokių drabužių, kuriuos norisi dėvėti kasdien. Nešioju ir tausoju, kad tik nesusidėvėtų. Tad kartais pavyksta įsigyti ir tokių apdarų, kurie mieli širdžiai“, – kalbėjo R.Skaisgirys.

Paklaustas, ar jo garderobe – tik brangūs daiktai, R.Skaisgirys prasitarė: „Nors tikrai galiu negalvoti, kiek kas kainuoja, turiu ir begalę pigių daiktų. Kaina tikrai nėra svarbiausias dalykas.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.