Buvusi Al Pacino perpus jaunesnė mylimoji rėžė: per sunku būti su tokiu senu vyru

Buvusi aktoriaus Al Pacino (79 m.) mylimoji, Izraelio aktorė Meital Dohan (40 m.) šokiruojančiai atvira: moteris po skyrybų rėžė, kad labai sunku būti su tokiu senu vyru, net jei tai Al Pacino.

 Buvusi aktoriaus Al Pacino mylimoji, Izraelio aktorė Meital Dohan šokiruojančiai atvira.<br> Scanpix nuotr.
 Buvusi aktoriaus Al Pacino mylimoji, Izraelio aktorė Meital Dohan šokiruojančiai atvira.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 2, 2020, 6:41 PM

Po tokio pareiškimo Holivudas nuščiuvo. Juk čia pilna tokių porų, o įprasta kalbėti, kad amžius meilei – ne kliūtis.

Tiesa, vėliau Meital papildė savo skyrybų priežasčių sąrašą kitomis legendinio aktoriaus savybėmis. Neva jam nepatinka leisti pinigus ir jai jis tenuperka gėlių.

Aktorius, kurio turtas siekia pusantro šimto milijonų eurų yra šykštuolis? Kitame interviu Meital jau tvirtino turėjusi omenyje ne visai tai.

„Tarp mūsų buvo nuostabi, nuoširdi ir graži meilė. Tai buvo šis tas aukščiau už materialius dalykus, tokius kaip gėlės, šokoladas, deimantai ar mašinos“, – kalbėjo ji.

Meital pabrėžė, kad romantika susidūrė su dilema, kurią patiria daugybė moterų, susitikinėjančių su vyresniais vyrais ir nepagalvojančių apie pasekmes ateityje.

Dvejus metus su aktoriumi susitikinėjusi Meital svajoja apie vaikus, o Al Pacino savus jau turi tris ir neplanuoja turėti daugiau.

„Tai buvo viena įsimintiniausių mano meilės istorijų. Tačiau tenka pripažinti, kad abu esame skirtinguose gyvenimo taškuose. Dveji metai – ilgas laiko tarpas. Aš visą laiką mąsčiau, kad nors ir mylime vienas kitą, bet aš noriu vaikų. Jis jau turėjo sukūręs šeimą, o aš – dar ne, tad planuoti bendrą ateitį ir turėti tų pačių tikslų mums buvo sunku“, – kalbėjo M.Dohan.

Al Pacino anksčiau yra susitikinėjęs su aktorėmis Diane Keaton, Lucila Sola, Beverly D'Angelo, Tuesday Weld, Jill Clayburgh, Marthe Keller, Kathleen Quinla, Lyndall Hobbs, Penelope Ann Miller. Dauguma jų – gerokai jaunesnės. „Krikštatėvio“ žvaigždė dailiosios lyties atstoves traukė kaip magnetas. Rodos, kartais pakakdavo vos žvilgsnio. Įdomu tai, kad nė su viena mylimąja aktorius ilgai neužsibūdavo. Septyneri metai – tai ilgiausias laikas, kurį su viena moterimi ištvėrė A.Pacino. Šį rekordą jis pasiekė su kolege B.D'Angelo, pagimdžiusia jam dvynukus – dukrą Olivią ir sūnų Antoną. Su vaidybos mokytoja Jan Tarrant aktorius turi dukterį Julie Pacino.

Holivudo aktoriaus nepastovumą moterų atžvilgiu daugelis linkę aiškinti psichologine trauma, kurią jis patyrė vaikystėje. Alfredo Jameso Pacino (toks tikrasis aktoriaus vardas ir pavardė) tėvas Salvatore Pacino paliko šeimą, kai būsimai „Krikštatėvio“ žvaigždei buvo vos dveji. Pacino vyresnysis turėjo daugybę palikuonių, o vedęs buvo net penkis kartus. „Vesti buvo tapę tėvo įpročiu. Jis buvo įpročio vergas“, – yra sakęs A.Pacino. Būsimą kino garsenybę auklėjo motina. Su senele, seneliu ir būriu kitų giminaičių jie gyveno ankštame bute Niujorko pakraštyje, miegodavo ant grindų, nes lovoms nebuvo vietos. Jaunojo Alfredo Jameso ateitis atrodė niūri. Į žmones jis galėjo prasimušti tik vienu būdu – vagiliaudamas. Daugelis jo bičiulių pasirinko būtent tokį gyvenimo kelią. Beveik visi jie nesulaukė 40-mečio. Alfredo Jamesas išvengė tokio likimo. Išmintinga motina kartą nuvedė sūnų į teatrą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.