Savaitės blykstėse – Giedrės Žickytės išsikraustymas ir Agnės Ditkovskytės gimtadienis

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

 Savaitės blykstės.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Savaitės blykstės.<br> Lrytas.lt koliažas.
 D.Matijošaičio ir M.Pitkauskaitės atžalos.<br> Soc. tinklų nuotr.
 D.Matijošaičio ir M.Pitkauskaitės atžalos.<br> Soc. tinklų nuotr.
 D.Matijošaitis ir M.Pitkauskaitė.<br> LR archyvo nuotr.
 D.Matijošaitis ir M.Pitkauskaitė.<br> LR archyvo nuotr.
 Justė Arlauskaitė-Jazzu.<br> LR archyvo nuotr.
 Justė Arlauskaitė-Jazzu.<br> LR archyvo nuotr.
 A.Ditkovskytė.<br> LR archyvo nuotr.
 A.Ditkovskytė.<br> LR archyvo nuotr.
 A.Vengalis.<br> Soc. tinklų nuotr.
 A.Vengalis.<br> Soc. tinklų nuotr.
 Karolis Ugintas.<br> Soc. tinklų nuotr.
 Karolis Ugintas.<br> Soc. tinklų nuotr.
 G.Žickytė ir E.Bajarūnas.<br> LR archyvo nuotr.
 G.Žickytė ir E.Bajarūnas.<br> LR archyvo nuotr.
 E.Kislovski.<br> LR archyvo nuotr.
 E.Kislovski.<br> LR archyvo nuotr.
 L.Rimgailė.<br> LR archyvo nuotr.
 L.Rimgailė.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (10)

Lrytas.lt

May 22, 2020, 4:21 PM

Dainininkams – policijos akibrokštas

Pasivaikščiojimu prie Vyriausybės pavadintoje akcijoje „Kultūros statybos“ pasirodė būrys šalies garsenybių. Tarp jų – ir dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu (32 m.), kuri dėl to sulaukė netikėto ir nemalonaus policijos pareigūnų dėmesio.

„Labai laukiu paaiškinimo iš policijos, kuo aš esu įtariama. Ir jei jau niekuo, tai norėčiau, kad pasiaiškintų, kodėl prie mūsų (su kitu atlikėju Donatu Montvydu. – Red.) buvo prisikabinta – juk parke buvo daug žmonių. Matyt, reikia labai parodyti, kad jie saugo. Ką saugo? Nuo mūsų saugo? Dieve, Dieve...“ – stebėjosi viena populiariausių šalies dainininkių.

Šios istorijos kulminacijos ir paaiškinimo laukia daugelis Lietuvos kultūros bei meno atstovų, savo nuostabą išreiškusių socialiniuose tinkluose. Labiausiai Jazzu nustebino tai, kad pareigūnai telefonais fotografavo jos asmens dokumentus: „Kaip supratau, iš asmeninio telefono buvo fotografuojama mano ID kortelė. Kur tai bus panaudota? Aš taikus žmogus, žinoma, daviau ją – neturiu ko slėpti, nesu nusikaltėlė, nelegalia veikla neužsiimu.“

Vis dar svarsto dėl vardo

Lenktynininkas Dainius Matijošaitis (35 m.) gyvena tėvystės džiaugsmais. Gegužės 5-ąją antro sūnaus su mylimąja odontologe Monika Pitkauskaite (30 m.) susilaukęs vyras nutarė viešai parodyti abi atžalas.

Tiesa, dvejų metukų Nojaus tėtis naujagimio vardo kol kas neatskleidžia. „Mama nėra šimtu procentų apsisprendusi dėl vardo. Kadangi svarstomas tik vienas variantas, 99 procentai, kad sūnus bus Gustas“, – sakė D.Matijošaitis.

Gimtadienio proga – jautri padėka

Rusijoje gyvenanti lietuvių kilmės aktorė Agnija Ditkovskytė gegužės 11-ąją atšventė 32-ąjį gimtadienį. Šventės proga žinoma moteris širdį glostančius žodžius skyrė patiems brangiausiems. „Metus noriu pradėti nuo dėkingumo artimiausiems.

Aš kiekvieną dieną bendrauju su jumis, ir jūs visi tiksliai žinote, kiek aš jus myliu! Mano gyvenime nėra atsitiktinių žmonių, todėl nė vienas iš jų nelieka be dėmesio. Toliau noriu padėkoti tiems, kurie išėjo iš mano gyvenimo, nutraukė draugystę ir bendravimą.

Jūsų dėka tapau (kaip man atrodo, ir tikriausiai tiesiog atrodo) išmintingesnė. Jūs – mano mokytojai. O dar labiau esu dėkinga tiems, kurie į mano gyvenimą sugrįžo. Na, ir, žinoma, labai ačiū karantinui!“

Palieka Lietuvą

Rusijoje gimusi dokumentinių filmų kūrėja Giedrė Žickytė (39 m.) drauge su vyru ir sūnumi kraustosi į Maskvą. Tokį sprendimą šeima priėmė po to, kai Giedrės vyras diplomatas Eitvydas Bajarūnas (57 m.) buvo paskirtas Lietuvos ambasadoriumi šioje šalyje.

Studiją surijo ugnies liežuviai

Klaipėdos fotografas Andrius Vengalis (30 m.) atsidūrė Kauno klinikose po to, kai uostamiestyje esanti jo studija virto pelenais, o pats vyras gelbėdamasis nuo ugnies turėjo iššokti per antro aukšto langą.

Baigia veiklą

Buvęs modelis ir ilgametė „Pix“ studijos vadovė Eglė Kislovski (36 m.) pranešė liūdną žinią. Fotostudija, kurios vadove ji buvo devynerius metus, baigia veiklą. Iš viso studija gyvavo 15 metų.

Keičiasi data

Renginių organizatorius ir vedėjas Karolis Ugintas (32 m.) pranešė, kad jo organizuojamas internetinis „Eurovizijos“ dainų konkursas iš gegužės perkeliamas į birželį. Taip esą nuspręsta dėl šiuo metu gausiai rodomų laidų apie populiarųjį dainų konkursą, todėl jo sumanyta alternatyva dabar tik suskaldytų auditoriją.

Pradėjo naują veiklą

Verslininkė Liucina Rimgailė (30 m.) per karantiną ėmėsi naujos veiklos – tapo komunikacijos trenere, kurios svarbiausias tikslas – padėti smulkiųjų verslų savininkams atrasti savo produkto išskirtinumą, numatyti išorinės komunikacijos strategiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.