Savaitės blykstėse – Dano Rapšio bauda ir pavydėtinas Oskaro Koršunovo pasivaikščiojimas

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

 Savaitės blykstės.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Savaitės blykstės.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Stano ir Atlanta.<br>Soc. tinklų nuotr.
 Stano ir Atlanta.<br>Soc. tinklų nuotr.
 O.Koršunovas ir E.Vilkevičiūtė (kairėje) bei Giedre Mockeliūnaite.<br>Soc. tinklų nuotr.
 O.Koršunovas ir E.Vilkevičiūtė (kairėje) bei Giedre Mockeliūnaite.<br>Soc. tinklų nuotr.
 Brokų šeimyna.<br> LR archyvo nuotr.
 Brokų šeimyna.<br> LR archyvo nuotr.
 I.Budrienė.<br>Igno Gaižausko nuotr.
 I.Budrienė.<br>Igno Gaižausko nuotr.
 D.Rapšys.<br>LR archyvo nuotr.
 D.Rapšys.<br>LR archyvo nuotr.
 I.Stumbrienė su dukra.<br>LR archyvo nuotr.
 I.Stumbrienė su dukra.<br>LR archyvo nuotr.
 E.Dragūnas.<br>LR archyvo nuotr.
 E.Dragūnas.<br>LR archyvo nuotr.
 V.Valiukevičius.<br>LR archyvo nuotr.
 V.Valiukevičius.<br>LR archyvo nuotr.
I.Stumbrienė.<br>LR archyvo nuotr.
I.Stumbrienė.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (10)

Lrytas.lt

2020-06-05 19:10

Gyvenimas grįžta į vėžes

Nors Lietuvoje karantinas kol kas planuojamas iki birželio vidurio, draudimai šalyje švelnėja. Gatves jau glostant švelniam vasariškam brizui daugelis ryžtasi ilgai lauktiems susitikimams su draugais, pasivaikščiojimams ir vėl atgyjančiose miestų aikštėse.

Štai vienas garsiausių šalies režisierių Oskaras Koršunovas (51 m.) susitiko su dviem žavingomis damomis – garsiausia visų laikų lietuvių manekene Edita Vilkevičiūte (31 m., kairėje) ir aktore Giedre Mockeliūnaite (32 m.). O dainininkas Stanislavas Stavickis-Stano (38 m.) kartu su kolege renginių organizatore Elena Puidokaite-Bruzguliene (39 m.) nutarė pasigrožėti rapsų laukais.

Vasarą pasitinka keturiese

Sveikos gyvensenos ekspertė, tituluota gražuolė Gretė Brokienė (28 m.) ir režisierius Aleksandras Brokas (39 m.) gegužės 26-ąją susilaukė sūnaus. Netrukus dvejų metų gimtadienį švęsiančią dukrą Leylą auginanti pora į šį pasaulį pasibeldusį berniuką pasitiko atskirai – saugumo sumetimais Aleksandras sūnaus laukė už palatos durų.

Gretė socialiniuose tinkluose prisipažino, kad gimdyti vienai visai nebuvo baisu. „Kai gerai įsiklausai į savo kūną, kai suvoki, kad šį procesą koordinuoja motinėlė gamta, o moterys gimdė, gimdo ir gimdys tūkstančius metų, vienos, su medikais, su vyrais ar be jų, kai sąmoningai prisijaukini tą pamažu artėjantį skausmą, jis tiesiog... išnyksta!

Tai buvo gražiausia ir greičiausia valanda mano gyvenime, be jokių nuskausminamųjų, kančios perkreipto veido ar kitų trikdžių. Kai išmoksti tai priimti kaip natūralų, savaime suprantamą procesą, gimdymas tikrai tampa malonumu.

Kad jausčiau vyro palaikymą, man nereikėjo gimdykloje spaudalioti jo rankos iki kraujotakos sutrikimų, jaučiau Aleksandro padrąsinimą ir pasididžiavimą manimi dar iki ateinant vakarykštei dienai. Nors ir nebuvome vienoje erdvėje, visuomet stengiamės būti vieninga visuma“, – teigė moteris ir pridūrė, kad sūnus gimė per senelio Algimanto gimtadienį.

Net ir sunkiu metu investuoja į grožį

Garsi švenčių organizatorė Inga Budrienė (45 m.) neslepia, kad mėgsta švęsti gyvenimą. Neseniai kaunietė dar kartą įrodė, kad jos žodžiai – gryniausia tiesa. Numojusi ranka į koronaviruso sukeltą ekonominę krizę moteris surengė vienos dienos mokymus, skirtus pradedančioms dekoratorėms. Iki šiol juos kelis kartus per metus organizavo ne tik mūsų šalyje, bet ir Maljorkoje, Dubajuje ir Ibisoje.

Mokymų centre šįkart atsidūrė dabar sodus ir parkus puošiančios ryškiaspalvės alyvos. Jos – itin mėgstamas Ingos rengiamų švenčių akcentas. „Darbo su alyvomis daug, bet rezultatas džiugina. O jau jų kvapas... Kerintis, užburiantis, nustelbiantis visus, net garsiausių parfumerininkų sukurtus kvepalus“, – sakė I.Budrienė.

Atidaro restoraną

Skandalingasis atlikėjas Egidijus Dragūnas-Selas (44 m.) neria į naują veiklą. Drauge su kolegomis jis nusprendė įsigyti bankrutavusį krepšininko Roberto Javtoko barą ir jo vietoje įkurti... išskirtinės kokybės sveiko maisto restoraną.

Išrašė baudą

Geriausias 2019 metų Lietuvos sportininkas Danas Rapšys rimtai prisidirbo. Ką tik 25-ąjį gimtadienį atšventęs sportininkas sumanė dalyvauti Šiauliuose nelegaliai surengtose automobilių traukos („drago“) lenktynėse.

Į policijos nemalonę patekusiam plaukikui skirta 85 eurų bauda ir 3 mėnesiams atimta teisė vairuoti. Pasak atleto, kad dalyvavo nelegaliose lenktynėse, jis nežinojo, o dėl nusižengimo labai gailisi.

Paminėjo gimtadienį

Šiųmetės „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos nugalėtojas Vaidotas Valiukevičius gegužės 27-ąją minėjo 39-ąjį gimtadienį. „Mano pastarieji gyvenimo metai buvo tikri pasivažinėjimai amerikietiškais kalneliais. Mane lygus kelias migdo. Ačiū, pasauli, kad neleidi užsnūsti prie gyvenimo vairo“, – gimtadienio dieną sakė jis.

Gimtadienis – kitoks

Įspūdingas vaikų šventes organizuojančios verslininkės Ingos Stumbrienės (36 m.) planus pakoregavo karantinas. Vyresnėlės dukters Estelos 14-ąjį gimtadienį Stumbrų šeima šįsyk sutiko namuose. Vis dėlto linksmybės su draugais dar laukia – jas Inga planuoja rengti po kelių savaičių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.