Prokuroras neigia, kad princas Andrew bendradarbiauja su teisėsauga J. Epsteino byloje

Jungtinės Karalystės princas Andrew yra neteisus teigdamas, kad ne kartą siūlė JAV teisėsaugos institucijoms padėti atlikti tyrimus dėl velionio seksualinio nusikaltėlio Jeffrey Epsteino, pirmadienį pareiškė vienas Niujorko prokuroras.

Jungtinės Karalystės princas Andrew.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Jungtinės Karalystės princas Andrew.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-06-09 12:19

JAV Niujorko Pietų apygardos prokuroras Geoffrey Bermanas sukritikavo Andrew advokatų pareiškimus, kad karališkosios šeimos narys šiemet mažiausiai tris kartus siūlėsi padėti tiriant J.Epsteino bylą.

„Šiandien princas Andrew dar kartą pamėgino melagingai prisistatyti visuomenei kaip trokštantis ir pasirengęs bendradarbiauti tebevykdant federalinį tyrimą dėl prekybos žmonėmis seksualinio išnaudojimo tikslais ir susijusių nusikaltimų, padarytų Jeffrey Epsteino ir jo bendrininkų“, – pažymėjo G.Bermanas.

Anksčiau pirmadienį karalienės Elizabeth II antrojo sūnaus princo Andrew teisininkai nurodė, kad „Jorko kunigaikštis šiemet mažiausiai tris kartus pasiūlė savo kaip liudininko pagalbą Teisingumo departamentui“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuva jau 20 metų ES – ką nuveikė atstovai EP?