Žvaigždžių savaitėje – byla dėl šmeižto, princo operacija ir pirmosios ponios darbai

Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

Johnny Deppas, Danijos princas Joachimas ir Melania Trump.<br>lrytas.lt montažas.
Johnny Deppas, Danijos princas Joachimas ir Melania Trump.<br>lrytas.lt montažas.
Holivudo aktorius Johnny Deppas.
Holivudo aktorius Johnny Deppas.
Melania Trump.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Melania Trump.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Danijos karalienės Margrethe II jauniausias sūnus princas Joachimas.
Danijos karalienės Margrethe II jauniausias sūnus princas Joachimas.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Aug 9, 2020, 3:32 PM

Per teismą tikisi atgauti prarastą reputaciją

Londono teisme netrukus bus baigta nagrinėti didžiulio dėmesio sulaukusi byla, kurioje Holivudo aktorius Johnny Deppas (57 m.) kaltina šmeižtu britų laikraštį „The Sun“.

Duodamas parodymus teisme aktorius pripažino ne vienus metus piktnaudžiavęs narkotikais, tačiau atkakliai neigė smurtavęs prieš buvusią žmoną Amber Heard (34 m.).

J.Deppas atmeta kaltinimus, esą per trejus metus, kuriuos praleido su aktore A.Heard, jis ne kartą prieš ją smurtavo. Poros santykiai nutrūko 2016 m., kai A.Heard pateikė skyrybų prašymą, o teismas nurodė J.Deppui dėl įtariamo smurto nesiartinti prie buvusios žmonos.

Teisme J.Deppo naudai liudijo jo buvusi sužadėtinė amerikiečių aktorė Winona Ryder ir buvusi ilgametė partnerė prancūzų dainininkė Vanessa Paradis.

Sieks atkurti istorinius rožynus

Pirmoji JAV ponia Melania Trump (50 m.) paskelbė planuojanti pertvarkyti Baltųjų rūmų rožyną, kad jis labiau primintų savo pirminį vaizdą, sukurtą praėjusio amžiaus 7-ajame dešimtmetyje, kai dirbo Johno F. Kennedy administracija.

M.Trump sakė, kad dažnas šios erdvės naudojimas ir pokyčiai, padaryti siekiant, kad prezidentūra būtų šiuolaikiškesnė, pakenkė visam greta Ovaliojo kabineto esančiam sodui.

„Pats sodo apželdinimas yra sunkus darbas ir suteikia vilties tikėti šviesia ateitimi. Pagarba istorijai ir Baltųjų rūmų bei jų aplinkos grožis liudija mūsų šalies siekį puoselėti šį kraštovaizdį ir mūsų atsidavimą Amerikos idealams saugant juos mūsų vaikams, vaikaičiams ir būsimoms kartoms“, – sakė M.Trump.

Atostogos baigėsi ligoninėje

Danijos karalienės Margrethe II jauniausias sūnus princas Joachimas (51 m.) turėtų visiškai pasveikti po jam atliktos operacijos dėl smegenyse susidariusio krešulio.

Princas buvo paguldytas į Tulūzos universitetinę ligoninę Pietų Prancūzijoje ir skubiai operuotas. Joachimas pasijuto prastai, kai kartu su šeima atostogavo Danijos karališkajai šeimai priklausančioje pilyje Prancūzijos pietvakariuose.

„Medikų vertinimu, po pastarųjų dienų hospitalizacijos ir gydymo intensyviosios terapijos skyriuje princas Joachimas nejus jokių susidariusio kraujo krešulio fizinių padarinių.

Trombas susidarė dėl staigaus arterijos sienelės pažeidimo. Ligoninės medikų komandos vertinimu, arterijai sugijus tikimybė, kad krešulys vėl susidarys, bus labai maža“, – nurodė karališkieji rūmai.

Graikijoje svajonė virto realybe

Žymusis Amerikos aktorius Tomas Hanksas (64 m.) ir jo žmona Rita Wilson (63 m.) oficialiai tapo Graikijos piliečiais.

Šios šalies premjeras Kyriakos Mitsotakis įteikė porai graikiškus pasus. T.Hanksas ir jo sutuoktinė turėjo jau gerokai anksčiau gauti juos, bet dėl koronaviruso negalėjo dokumentų pasiimti.

Aktorių su Graikija sieja keli dalykai. 1988 m. T.Hanksas perėjo į Graikų ortodoksų bažnyčią ir vedė graikų ir bulgarų kilmės R.Wilson, su kuria susilaukė dviejų sūnų.

Aktorius, be kita ko, turi vasarnamį Graikijos Antiparo saloje ir kasmet čia apsilanko.

„Graikija yra rojus. Keliavau po pasaulį, esu buvęs gražiausiose jo vietose, bet nė viena iš jų nepralenkia šios šalies. Žemė, dangus, vanduo, tai yra gerai sielai, tai gydanti vieta“, – kalbėdamas apie Graikiją teigė T.Hanksas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.