Širdį verianti tinklaraštininkės S. Šveikauskaitės nėštumo pradžios istorija: „Pasiūlė valymą“

Rugpjūčio pradžioje žinoma tinklaraštininkė, metų mamos titulą pelniusi Sotera Šveikauskaitė socialinio tinklo paskyroje pasidalijo jaukia naujiena. Ji pranešė, jog laukiasi dar vienos atžalos. Tačiau ne viskas klostėsi taip gerai, kaip galėjo pasirodyti iš pirmo žvilgnsio.

 Sotera Šveikauskaitė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
 Sotera Šveikauskaitė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
 Sotera Šveikauskaitė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
 Sotera Šveikauskaitė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
 Sotera Šveikauskaitė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
 Sotera Šveikauskaitė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
 Sotera Šveikauskaitė.<br>Soc. tinklo nuotr.
 Sotera Šveikauskaitė.<br>Soc. tinklo nuotr.
Sotera Šveikauskaitė su dukra.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Sotera Šveikauskaitė su dukra.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Aug 19, 2020, 1:57 PM, atnaujinta Aug 19, 2020, 2:06 PM

Šį kartą S.Šveikauskaitė instagrame publikavo jaudinančią istoriją, kurioje papasakojo, kiek nervų ir nerimo naktų jai kainavo šis nėštumas. Ja sutiko pasidalyti ir su lryras.lt skaitytojais.

„Šiandien aš šypsausi ir esu laiminga todėl, kad dabar viskas gerai, mano mažylis auga, kaip turi augti, sveikas ir stiprus. Bet pradžia buvo sudėtinga...

Mano pirmasis daktaras man diagnozavo ne vietoje pastojimą, jau rašė „išvalymui“, o dar pasakė, kad galiu ir numirti, nes tokia didelė rizika yra. Tokiom mintim gyvenau iki kito apsilankymo pas kitą specialistą.

Tuomet po savaitės kažkas širdy pasakė, kad kažkas ne taip. Nusprendžiau aplankyti kitą daktarą. Šis pasakė man dar kitą diagnozę, nors pamatė gimdoje vaisių, padarė išvadas, kad tai nesivystantis nėštumas ir šansų turėti sveiką mažylį jis man visiškai nedavė.

Vėl pasiūlė valymą. Bet aš su vyru ėmiausi iniciatyvos, kas 2-3 dienas stebėjau HCG ir progesterono augimą ir užsirašiau pas labai gerą specialistą, kuris būtent dirba su moterimis, kurios turi tam tikrų problemų, t.y. nėštumas yra komplikuotas, ar tam tikrų problemų turi, ar kaip pas mane – viskas neaišku, tik dvi blogiausios diagnozės.

Nuėjau pas jį. Ir jis pasakė visiškai, ką kitą negu daktarai iki to. Viskas gerai, tarė jis! Atrodo nuo širdies akmuo nusirito...

Vaikas auga, kaip turi būti. Jis vietoje, sveikas. Bet paskyrė leistis iki 12 savaitės kasdien progesteroną, dėl jo labai žemo kiekio. Taip daugiau nei mėnesis ir kas vakarą man vyras į pilvą leido vaistus.

Visas pilvas subadytas, kasdien leistis vaistus nėra tikrai pati smagiausia procedūra, bet...Galiausiai mes išsaugojom savo vaiką. Ir dabar jam viskas gerai. Bet žinote, ką? Aš nuo pat pradžių jaučiau, kad bus gerai. Ir tas tikėjimas tikrai daro stebuklus.

O šią istoriją pasakoju ne šiaip sau, kad noriu išsipasakoti. Patikėkite, socialiai tinklai man yra paskutinė vieta, kur noriu dalintis savo labai asmeniniais išgyvenimais, bet pasakoju tam, gal galbūt ši istorija suteiks vilties, kai jos nebebus, ar ji bus labai maža kažkam iš čia esančių, skaitančių.

Galbūt tai kažkam padės...Tikiu, kad grasiai kalbėdami ne vien apie gražiausius dalykus, mes galim padėti vieni kitiems. Niekad nepraskit tikėjimo...Niekada“, – šalia fotografijos, kurioje matyti padidejęs tinklaraštininkės pilvukas, rašė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.