Savaitės blykstėse – neįvykusios E. Dragūno vestuvės ir tūkstančius kainavusi J. Valančiūno kelionė namo

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

 Savaitės blykstės.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Savaitės blykstės.<br> Lrytas.lt koliažas.
 K.Kozlovaitė ir E.Dragūnas-Selas.<br>LR archyvo nuotr.
 K.Kozlovaitė ir E.Dragūnas-Selas.<br>LR archyvo nuotr.
 E.Jackaitė.<br>Viktorijos Vaišvilaitės nuotr.
 E.Jackaitė.<br>Viktorijos Vaišvilaitės nuotr.
 V.Vyšniauskas.<br>LR archyvo nuotr.
 V.Vyšniauskas.<br>LR archyvo nuotr.
 S.Šveikauskaitė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
 S.Šveikauskaitė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
 J.Valančiūno lėktuvas.<br>LR archyvo nuotr.
 J.Valančiūno lėktuvas.<br>LR archyvo nuotr.
 Jonas ir Eglė Valančiūnai.<br>LR archyvo nuotr.
 Jonas ir Eglė Valančiūnai.<br>LR archyvo nuotr.
 Jono Valančiūno šeimyna.<br>LR archyvo nuotr.
 Jono Valančiūno šeimyna.<br>LR archyvo nuotr.
 R.Mikelkevičiūtė.<br>LR archyvo nuotr.
 R.Mikelkevičiūtė.<br>LR archyvo nuotr.
 T.Gryn ir T.Vaškevičiūtė.<br>LR archyvo nuotr.
 T.Gryn ir T.Vaškevičiūtė.<br>LR archyvo nuotr.
 A.Kandelis.<br>LR archyvo nuotr.
 A.Kandelis.<br>LR archyvo nuotr.
 O.Gasanovas.<br>LR archyvo nuotr.
 O.Gasanovas.<br>LR archyvo nuotr.
 E.Maštavičienė.<br>LR archyvo nuotr.
 E.Maštavičienė.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (13)

Lrytas.lt

2020-08-29 10:54

Santuoka ir vėl neįvyko

Vienas skandalingiausių šalies atlikėjų Egidijus Dragūnas-Selas (44 m.) šių metų sausio pabaigoje prisipažino, kad pasipiršo savo merginai modeliui Kotrynai Kozlovaitei (25 m.).

Ant M.A.M.A muzikos apdovanojimų scenos su širdies drauge pasirodęs vyras pranešė, kad netrukus ruošiasi atšokti vestuves, o patenkinta Kotryna į viršų iškėlė įspūdingą sužadėtuvių žiedą.

Jiems vos nužengus nuo scenos visi sukruto – kada gi ir kur vyks taip laukiamos jųdviejų sutuoktuvės? Poros prašymas įregistruoti civilinę santuoką Vilniaus santuokų rūmus pasiekė nepraėjus nė pusmečiui po iškilmingo pranešimo. Saulėtą gegužės 23-iosios dieną prie rūmų būriavosi žurnalistai ir fotografai, tačiau išvyko nieko nepešę – vestuvės neįvyko.

Egidijus ir Kotryna susituokti nepanoro ir rugpjūčio 21-ąją, nors buvo pateikę pareiškimus ir oficialiuose jaunavedžių sąrašuose jų pavardės liko įrašytos iki pat minėtos dienos.

Egidijus prie lemtingojo „taip“ buvo priartėjęs ne kartą. Prieš trejus metus dainininkui ir tuometei jo mylimajai Eleonorai Sebrovai (35 m.) buvo paskirtas civilinės santuokos registracijos laikas.

Šventė neįvyko – pora pasuko skirtingais keliais, bet prašymo tuoktis neatsiėmė.

Padeda nuskriaustoms moterims

Nors vasariški orai daugeliui padėjo pamiršti keturias sienas, tarp kurių dauguma buvo įkalinti pirmosios pandemijos bangos metu, aktorė Eglė Jackaitė (46 m.) ir toliau žvelgia į akis problemoms, su kuriomis Lietuvos moterys susiduria nuolat.

Jau 55-ąjį kartą klaipėdietė savanoriškai budėjo Pagalbos moterims linijoje: „Tai jau daugiau nei pusė šimto kartų, kai atsakinėju į skambučius – ir moterų, ir vyrų. Ir ne iš gero gyvenimo žmonės skambina. Vienatvės pas kiekvieną iš mūsų daug. Labai daug...

Visi mes be išimties išgyvenam pačias įvairiausias emocijas ir juk suprantama – toli gražu ne visada mes, žmonės, džiaugsmu trykštam. Esame ir riboti, ir žaizdoti. Savanorystė pirmiausia yra didžiausia dovana man pačiai. Dalintis visu kuo – geru žodžiu, supratingumu, empatija, tiesiog žmogaus išklausymu. Nuoširdžiai. Juk visi norime būti išgirsti ir suprasti.“

Maldauja padėti

Operos solistas tenoras Vaidas Vyšniauskas (48 m.), geriau žinomas Kristiano Benedikto slapyvardžiu, ir jo penkeriais metais jaunesnė žmona, Mykolo Romerio universitete dėstytoja dirbanti socialinių mokslų daktarė Lina, diagnozavus koronavirusą atsidūrė ligoninėje.

Vaidas gydomas reanimacijos, jo žmona – intensyviosios terapijos skyriuje. „Vaikai vieni namuose... Noriu paprašyti jūsų visų, kurie nesate abejingi mano ir mano šeimos atžvilgiu, palaikyti mus maldomis, mintimis, gerais žodžiais. O jei kas turėtų širdy ir galėtų kažkiek paremti finansiškai, nes dėl ligos dabar esame praradę visus darbus ir pajamas. Iš anksto dėkoju už visapusišką jūsų palaikymą, maldas ir aukas“, – pagalbos į savo gerbėjus kreipėsi operos žvaigždė.

Tiesa, Vyšniauskų vaikai jau nemaži ir gali namuose likti be priežiūros: Viktorijai – 25 m., Teodorui – 14 m., o Beatričei – 11 m.

Kūdikio laukimą aptemdė košmaras

Žinoma tinklaraštininkė, Metų mamos titulą laimėjusi Sotera Šveikauskaitė (28 m.) papasakojo apie sunkią antrojo nėštumo pradžią. Anot rugpjūčio mėnesį apie artėjančią motinystę pranešusios moters, medikai ją skatino ryžtis atsisakyti kūdikio ir net grasino jos pačios mirtimi.

„Mano pirmasis daktaras man diagnozavo ne vietoje pastojimą, jau ruošėsi išvalymui, o dar pasakė, kad galiu ir numirti, nes tokia didelė rizika. Tokiom mintim gyvenau iki kito vizito. Tuomet po savaitės kažkas širdy pasakė, kad kažkas čia ne taip. Nusprendžiau apsilankyti pas kitą daktarą. Šis pasakė man dar kitą diagnozę, nors pamatė gimdoje vaisių, padarė išvadas, kad tai – nesivystantis nėštumas, ir šansų turėti sveiką mažylį jis man visiškai nedavė. Vėl pasiūlė valymą.

Bet aš su vyru ėmiausi iniciatyvos, kas 2–3 dienas stebėjau HCG ir progesterono augimą ir užsirašiau pas labai gerą specialistą, dirbantį su moterimis, kurios turi tam tikrų problemų. Nuėjau pas jį. Ir jis pasakė visiškai ką kita negu daktarai iki to. „Viskas gerai“, – tarė jis.

Atrodo, nuo širdies akmuo nusirito...“ – širdį veriančia istorija pasidalijo dabar jau sveiko ir stipraus mažylio besilaukianti mama.

Į karantiną parskrido privačiu lėktuvu

Vienas garsiausių šalies krepšininkų Jonas Valančiūnas (28 m.) – jau Lietuvoje. Neseniai NBA sezoną baigęs atletas gimtinę pasiekė privačiu lėktuvu. Vilniaus oro uoste orlaiviu „Bombardier Global 6000“ atskridusį krepšininką pasitiko šeima – žmona Eglė (31 m.) bei sūnūs Jonas jaunesnysis (5 m.) ir Tauras (3 m.).

Pagal šalies nuostatas, sugrįžus iš JAV privaloma karantinuotis 14 dienų. Kelionė namo krepšinio žvaigždei atsiėjo tikrai nepigiai. Šaltinių duomenimis, iki 20 keleivių galintis skraidinti privatus lėktuvas vienai valandai kainuoja apie 3,8 tūkst. eurų.

Atsižvelgiant į tai, kad skrydis iš Amerikos vidutiniškai trunka 12 valandų, tokia kelionė galėjo kainuoti apie 45 tūkst. eurų. Tačiau tokią prabangą sportininkas tikrai gali sau leisti. Vien per šiuos metus „Memphis Grizzlies“ žaidžiantis J.Valančiūnas turėjo uždirbti daugiau nei 13 mln. eurų.

Su nerimu laukia artėjančio rudens

TV laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė (47 m.) šį rudenį pasitinka su didžiuliu nerimu. Metą, kai darželiai ir mokyklos vėl atveria duris vaikams, temdo koronaviruso pandemija. „Tas nesibaigiantis srautas su įspėjimais apie vis didėjantį susirgimų skaičių, apie neišvengiamą antrąją COVID-19 bangą, tuo pat metu, žinoma, su ateisiančiu gripu ir neišvengiamais peršalimais, sukelia artėjančio cunamio, faktiškai apokalipsės, nuojautą!

Visas tas burbuliuojantis kokteilis dar praskiedžiamas žmonių išpažintimis, kaip jie iki šiol negali prisibelsti skubios medicinos pagalbos – kas laukė už durų, kas net mirė! Tada vėl žvilgteliu į Palangos skruzdėlyno balių be jokių kaukių, laisvėjančius apribojimus ir visai sutrinku“, – baimės dėl artėjančio rudens neslėpė dviejų vaikų mama.

 Susidūrė su ilgapirščiais

Žurnalistas Orijus Gasanovas (34 m.) susidūrė su ilgapirščiais. Jis su komanda buvo apvogti Londone komandiruotės metu. Nežinomas vyras iš Orijaus pavogė kuprinę su ten buvusia brangia filmavimo technika. Manoma, kad nuostoliai siekia apie 15 tūkst. eurų.

Širdį jau šildo nauji jausmai

Aktoriaus Tado Gryno (37 m.) širdį jau šildo nauji jausmai. Praėjusią vasarą gandus apie daugiau nei penkerius metus trukusių santykių su aktore Toma Vaškevičiūte (34 m.) pabaigą patvirtinęs T.Grynas šįkart savo mylimosios vardo išduoti nesiryžo. Žinomas vyras tik pridūrė, kad per savo gyvenimą nuoširdžiai pamilęs buvo mažai kartų.

Oficialiai lietuvė

Iš Etiopijos kilusi verslininkė, trijų vaikų – Hanos (13 m.), Matijaus (8 m.) ir Masajaus (5 m.) – mama Eskedar Maštavičienė (36 m.) gimtadienio išvakarėse gavo pačią geriausią dovaną. 13 metų Lietuvoje gyvenanti moteris prisiekė Lietuvos Respublikai ir oficialiai tapo šalies piliete.

Atvertė bylą

Vilniaus apylinkės teisme atversta daugkartinio pasaulio ir Europos sportinių šokių čempiono Andriaus Kandelio (38 m.) byla. Vyrui pareikšti įtarimai dėl fizinio smurto ir grasinimų nužudyti. Į teismo salę buvo pakviesti liudytojai, tarp jų ir nukentėjusioji Viktorija.

Baudžiamoji byla buvo pradėta nagrinėti šių metų vasarį. Posėdžio metu buvo apklausiamos abi pusės. Panašu, kad bylos nagrinėjimas užtruks, tad minti teismų slenkstį laukiant verdikto garsiam šokėjui teks dar ne kartą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.