Paaiškėjo, kaip Danijos princas Joachimas jaučiasi po itin sudėtingos operacijos

Danijos karalienės Margrethe II (80 m.) jauniausias sūnus, šios šalies princas Joachimas (51 m.) jau išrašytas iš ligoninės. Jam buvo atlikta skubi operacija dėl galvos smegenyse susidariusio krešulio.

Danijos princas Joachimas su žmona princese Marie.<br>Scanpix nuotr.
Danijos princas Joachimas su žmona princese Marie.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 3, 2020, 4:43 PM, atnaujinta Sep 3, 2020, 4:44 PM

Tai turėjo būti nuostabios šeimos atostogos Prancūzijos pietvakariuose, Danijos karališkajai šeimai priklausančioje vasaros rezidencijoje Kaikso pilyje. Taip iš pradžių ir buvo.

Danijos princas Joachimas su žmona princese Marie (44 m.) susikibę už rankų ėjo į kepyklėlę, o po pietų davė interviu. Bet princas ne kartą skundėsi stipriais galvos skausmais.

Vieną vakarą jį teko skubiai nugabenti į Tulūzos universitetinę ligoninę. Danijos princui Joachimui buvo atlikta galvos smegenų operacija.

„Medikų vertinimu, po hospitalizacijos ir gydymo intensyviosios terapijos skyriuje princas Joachimas nepatirs jokių fizinių krešulio padarinių. Krešulys buvo susidaręs dėl staigaus arterijos sienelės pažeidimo“, – nurodė Danijos karališkieji rūmai.

Dabar Danijos princas Joachimas sveiksta Kaikso pilyje. Jis yra šeštas eilėje į sostą po savo vyresniojo brolio sosto įpėdinio Frederiko (52 m.) ir jo keturių vaikų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.