Savaitės blykstėse – nauji Karinos Krysko namai ir Eglės Jakštytės krūtų didinimo operacija

„Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ kaskart apžvelgia ryškiausius pramogų pasaulio įvykius. Kas gi labiausiai skaitytojus domino praėjusią savaitę?

 Savaitės blykstės.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Savaitės blykstės.<br> Lrytas.lt koliažas.
 E.Daugėlaitė-Kryževičienė.<br> LR archyvo nuotr.
 E.Daugėlaitė-Kryževičienė.<br> LR archyvo nuotr.
 E.Jakštytė.<br> LR archyvo nuotr.
 E.Jakštytė.<br> LR archyvo nuotr.
 E.Dragūnas.<br> LR archyvo nuotr.
 E.Dragūnas.<br> LR archyvo nuotr.
 Mia Pilibaitytė ir Nerijus Antanavičius.<br> LR archyvo nuotr.
 Mia Pilibaitytė ir Nerijus Antanavičius.<br> LR archyvo nuotr.
 A.Paškevičiūtė.<br>Klaudijaus Kairio nuotr.
 A.Paškevičiūtė.<br>Klaudijaus Kairio nuotr.
 N.Bieranco gimtadienis.<br>Andriaus Vengalio nuotr.
 N.Bieranco gimtadienis.<br>Andriaus Vengalio nuotr.
 N.Bieranco gimtadienis.<br>Andriaus Vengalio nuotr.
 N.Bieranco gimtadienis.<br>Andriaus Vengalio nuotr.
 N.Bieranco gimtadienis.<br>Andriaus Vengalio nuotr.
 N.Bieranco gimtadienis.<br>Andriaus Vengalio nuotr.
 K.Krysko namai.<br> Karolio Bakūno nuotr.
 K.Krysko namai.<br> Karolio Bakūno nuotr.
 K.Krysko namai.<br> Karolio Bakūno nuotr.
 K.Krysko namai.<br> Karolio Bakūno nuotr.
 Laura ir Šarūnas Mazalai.<br> Soc. tinklų nuotr.
 Laura ir Šarūnas Mazalai.<br> Soc. tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (12)

Lrytas.lt

Sep 11, 2020, 6:06 PM

Dvigubas džiaugsmas

Praeityje populiari TV laidų vedėja Aistė Paškevičiūtė (34 m.) jau mėnesį ant rankų sūpuoja trečiąjį sūnų. Tačiau iš viešumos jau seniai dingusi moteris motinyste taip pat džiaugiasi tyliai.

Prieš porą metų su buvusiu sutuoktiniu Lauru Stankevičiumi santuoką nutraukusi moteris 2015-aisiais su juo susilaukė pirmagimio Vakario. Pernai gimusiam sūnui suteikė Juozo vardą. Tiesa, savo gyvenimo vyrą, kaip ir paties asmeninio gyvenimo įvykius, Aistė akylai slepia nuo viešumos.

Tačiau galima sakyti, kad buvusi televizijos žvaigždė dabar mėgaujasi dviguba motinyste.

Be trečiojo sūnaus gimimo, Aistės gyvenime yra ir daugiau džiugių naujienų – ant rankų ji laiko pačios parašytą knygą „Laisvųjų papūgų karta“.

Į ją suguldė skaudžius išgyvenimus apie persirgtą depresiją, įpratinusią prie raminamųjų, ilgą ir nelengvą kelią į pasveikimą, nutolimą nuo tėvų ir vėl susigrąžintą ryšį.

Ieškodama ramybės A.Paškevičiūtė visiškai atsiribojo nuo pramogų pasaulio, miesto šurmulį iškeitė į gyvenimą kaime, pasirinko sveiką gyvenseną.

„Esu iš kartos, kuri suprato, kad dėl visų mūsų problemų kalta „nelaiminga“ vaikystė, ir nugulė psichoterapeutų sofutes. Kartos, kuri pusryčiams su žaliuoju kokteiliu geria antidepresantus. Kartos, kuri ieško dvasinio nušvitimo Peru džiunglėse, Indijos ašramuose, psichodelinėse kelionėse, tylos retrituose, vipasanose ir jogos asanose.

Sakoma, kad mūsų karta yra tokia išskridusi, kad nei vyresnės, nei jaunesnės kartos negali su mumis susikalbėti. Tiesą sakant, mes patys negalime su savimi susišnekėti.

Šioje knygoje ieškau atsakymo, kodėl taip yra“, – savo kūrinį pristato autorė.

Gimtadienis – su netikėtu atspalviu

Vieni gimtadienio proga trokšta ramybės, kiti – nesibaigiančių pramogų. Socialinių tinklų žvaigždė fotografas Naglis Bierancas į Kristaus amžių įkopė nuodėmingai – jis rinkosi fetišo temą. 33-iojo Naglio gimtadienio šventė buvo paminėta Klaipėdoje, į uostamiestį svečiai ir sukaktuvininkas atvyko limuzinu.

„Viskas buvo kitaip. Ir tai, kad vykome limuzinu, ir tai, kad šventėme ne sostinėje, o uostamiestyje, ir tai, kokį aprangos kodą pasirinkome. Mano spintoje ilgokai buvo užsigulėjusios lateksinės kelnės, vis nerasdavau tinkamos progos jų apsimauti. Ir štai! Ji pasitaikė!“ – sakė N.Bierancas, teigiantis, kad gimtadienių šiaip jau nėra linkęs švęsti.

Jaukų lizdą susuko ir pajūryje

Kaune gyvenanti dainininkė Karina Krysko (39 m.) jau seniai svajojo apie jaukią rezidenciją, kurioje pasimirštų miesto šurmulys ir nuovargis. Būstą moteris nutarė įsigyti pajūryje, netoli nuo Palangos centro nutolusioje vietoje. Naujieji namai išsiskiria architektūra ir pramogų gyventojams gausa – čia veikia šildomas baseinas, tvenkiniai, pirtis, pavėsinės. Daugiau nei 20 metų koncertuojanti ir intensyviai gyvenanti atlikėja pripažįsta, kad gamtos ir privatumo poreikis augo su laiku, o tapus Majaus (8 m.) mama dar labiau sustiprėjo.

„Kai tampi mama, norisi kuo daugiau dėmesio skirti šeimai ir, svarbiausia, vaikui. Nuo šiol laikas kartu bus dar kokybiškesnis ir smagesnis – naujuose atostogų namuose labai gera ne tik man, bet ir sūnui“, – pasakojo Karina, laiko namams įrengti radusi per karantiną.

Ryšį įprasmino ir tatuiruotėmis

Neseniai santuoką bažnyčioje įtvirtinę žurnalistai Laura (29 m.) ir Šarūnas (32 m.) Mazalai ryžosi dar vienam žingsniui. Tris vaikus auginanti pora nutarė pasidaryti vienodas tatuiruotes – penkis taškus, simbolizuojančius eiliškumą. „Juokiamės, kad dabar jau tikrai sujungti visam gyvenimui. 5 taškai – tai mes.

Didžiausias apskritimas tatuiruotėse simbolizuoja pagal eiliškumą mus su vyru. Norėjome tatuiruotės su žodžiu MAD („išprotėjęs“), nes mūsų gyvenimas tikrai kartais primena beprotybę, o šios raidės – pirmosios vaikų raidės. Bet o kas bus, jeigu pasikeis sudėtis? Visiškai netikėta savaitgalio idėja tapo dar vienu įsimintinu pirmu kartu!“ – sakė Laura, atskleidusi, kad tatuiruotes su sutuoktiniu pasidarė viešėdami kaimyninėje Latvijoje.

Kova su pareigūnais kelsis į teismą

Vienas skandalingiausių Lietuvos atlikėjų Egidijus Dragūnas-Selas (44 m.) ir vėl pateko į policijos nemalonę. Šį kartą vyras net buvo parai uždarytas į areštinę, nes, kaip teigiama, pareigūnams priešinosi jėga. Anot policijos, vairuodamas automobilį „Bentley“ dainininkas naudojosi telefonu. Selas sustojo, o prie mašinos priėjęs pareigūnas paprašė jo išlipti.

Teigiama, kad E.Dragūnas priešinosi, rankomis ir kojomis pareigūnams esą sudavė po keletą smūgių. Tačiau pats dainininkas aiškino telefonu prie vairo nekalbėjęs, o konfliktas kilęs dėl to, kad jį sustabdę pareigūnai nedėvėjo veido kaukių. Vėliau, anot Egidijaus, prieš jį buvo panaudotos ašarinės dujos, jis smaugtas.

Tiesa, šįsyk su E.Dragūnu į konfliktą įsivėlę policininkai – irgi spalvingos asmenybės. Nors abu pareigūnai dar jauni, jau spėję mesti ryškių dėmių ant policininko uniformos. Socialiniuose tinkluose tūkstančius sekėjų turintys Vitalijus Vaitkevičius ir Livijus Saukevičius mėgsta dalintis savo darbo istorijomis ir nederamais komentarais, dėl kurių jau yra sulaukę rimtų policijos vadovybės įspėjimų ir didelio visuomenės pasipiktinimo. Žiniasklaidoje jau kurį laiką skelbiamos nuo jų galimai nukentėjusių žmonių istorijos. Šie du skandalų nevengiantys pareigūnai populiarumo skonį žino ir dėl šmėžavimo prieštaringai vertinamoje TV laidoje „Farai“.

Panašu, kad šįsyk nusileisti neketina nė viena konfliktuojanti pusė, tad skandalu virtusio atlikėjo ir policininkų susidūrimo sostinės centre istorija persikels į teismą.

Didinsis krūtis

Dainininkė Eglė Jakštytė (29 m.) ryžosi populiariausiai pasaulyje – krūtų korekcijos – operacijai. Jauna moteris sakė, kad kompleksuoja dėl asimetriškos ir nedidelės savo krūtinės, tad jaučiasi užtikrinta savo sprendimu. Krūtinę ji ruošiasi didinti ne implantais, o savo kūno riebalais.

Laukia gandrų

Šiuo metu motinystės atostogose esančios TV laidų vedėjos Eglės Daugėlaitės-Kryževičienės (31 m.) laukia dar įdomesni metai. Moteris laukiasi antrosios atžalos. „Mūsų šeimą gandrai apdovanoja ilgai nesukdami ratų aplink. Šeima nauju nariu pasipildys ankstyvą pavasarį. Esame laimingi, žinoma, yra jaudulio, kaip seksis vyresnėliu tapsiančiam mažajam, bet labai tikiuosi, kad viskas bus gerai“, – LRT portalui sakė ji.

Rudenį pasitiko pajūryje

Dainininkas Vidas Bareikis (34 m.) su mylimąja TV laidų vedėja Indre Stonkuviene (34 m.) rudenį pasitiko Lietuvos pajūryje. Ten pat vyras gavo ir vieną didžiausių santykių pamokų šiais metais: „Ruošiausi į 2 dienų koncertų maratoną pajūryje ir gavau žinutę iš Indrės, kuri parašė, kad gal galėtų važiuoti kartu, nes gali dirbti per nuotolį ir nori pabūti drauge? Ir iškart pagalvojau: o tai ko aš jai pats ankščiau nepasiūliau?! Turėjome fantastiškas dvi dienas, praleistas kartu.“

Viskas baigta

Atlikėja Mia Pilibaitytė (37 m.) pagaliau oficialiai išsiskyrė su skandalinguoju verslininku Nerijumi Antanavičiumi (37 m.), kuris dabar peršamas su kita dainininke Goda Alijeva (34 m.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.