Mados prodiuserė Jessica Minh Anh tapo pasaulio rekordininke

Jau dešimtmetį supermodelis ir prodiuserė Jessica Minh Anh (32 m.) rengia pasakiškus mados kolekcijų pristatymus. Moteriai užtenka tik pamoti stebuklinga lazdele, ir podiumai atsiranda neįprasčiausiuose pasaulio kampeliuose.

 J.M.Anh.<br> Scanpix nuotr.
 J.M.Anh.<br> Scanpix nuotr.
Jessica Paryžiuje.<br> Scanpix nuotr.
Jessica Paryžiuje.<br> Scanpix nuotr.
Surengusi šou Didžiajame Kanjone Jessica Minh Anh pagerino pasaulio rekordą.<br> Scanpix nuotr.
Surengusi šou Didžiajame Kanjone Jessica Minh Anh pagerino pasaulio rekordą.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 14, 2020, 7:48 PM

Savo vaikystę prodiuserė praleido Vietname. Neturtingoje valstybėje Jessicai teko daug dirbti, kad taptų tuo, kuo yra šiandien.

„Augti Vietname ne visada buvo lengva. Norėdama išlikti turėjau būti pati geriausia, turėti galimybę išvykti į užsienį tam, kad galėčiau sukurti geresnį gyvenimą sau ir savo šeimai. Taigi aš studijavau. Labai sunkiai.

Mokiausi dieną ir naktį. Turėjau būti ne tik gera – turėjau būti tobula“, – yra sakiusi manekenė. Moteriai pavyko įstoti į Didžiosios Britanijos universitetą ir gauti stipendiją, tėvai ja didžiavosi. Tačiau J.M.Anh vis tiek nesijautė laiminga – viskas jai kėlė stresą.

Kiek vėliau Jessica suprato, kad aplinkos spaudimas gali būti ir pozityvus. Kai baigėsi studijų metas, daugelis jos draugų turėjo išvykti į gimtinę, nes svetimoje šalyje rasti darbą buvo išties sudėtinga.

„Labai ilgai negalėjau rasti darbo, kurį tikrai mėgčiau. Taigi su labai mažomis santaupomis kišenėje nusprendžiau pradėti savo verslą ir tapti mados prodiusere. Surizikavau ir man pavyko“, – tęsė ji.

Moters sėkmės tramplinu tapo 2011-aisiais ant Londono Tauerio tilto suorganizuotas mados šou. Šio tilto istorijoje to dar nebuvo. „Jaučiau spaudimą iš tų, kurie manė, kad aš išprotėjau.

Bet aš vis tiek dariau savo, ir tai sulaukė sėkmės ne tik Didžiojoje Britanijoje, bet ir visame pasaulyje“, – pasakojo modelis, kurio rengiamuose pasirodymuose darbus pristato mažiau žinomi dizaineriai iš įvairių žemynų.

Po Londono buvo Eiffelio bokštas, bokštai dvyniai Malaizijoje, Didysis Kanjonas, kuriame vietnamietė tapo rekordininke – mados pristatymas buvo surengtas aukščiau nei bet kada anksčiau. J.M.Anh pasirodymas papuošė ir neseniai vykusią Niujorko mados savaitę, čia podiumu tapo lėktuvų kilimo takas.

Meniškos prigimties Jessica nepamiršta, kad norint išsilaikyti konkurencingoje mados rinkoje reikia turėti ir verslininko gyslelę.

„Priėmiau sprendimą reklamuoti atsinaujinančiąją energiją. Ši energija labai reikšminga žmonių gyvenimuose“, – sakė žinoma moteris.

Per šou ji pradėjo reklamuoti Jungtinėse Valstijose esančią hidroelektrinę, laivą Malaizijoje, varomą saulės, vėjo ir hidroenergija, ekologiškas technologijas Ispanijos elektrinėje.

Pastarojoje šalyje jai teko priimti rimtą iššūkį. 2015-aisiais dvi valandos prieš pasirodymą buvo suniokoti visi šou užkulisiai. „

Visi panikavo, buvo beveik nutarta pasirodymą atšaukti. Taigi ką aš dariau? Nusprendžiau, kad autobusas, vežantis visus mūsų daiktus, taps naujais užkulisiais. Šou sulaukė didžiulės sėkmės“, – šypsojosi kūrėja.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.