N. Baskovas negali susitaikyti su tėčio netektimi: širdį draskančius jausmus sudėjo į naują klipą

Prieš keletą dienų žinomam Rusijos atlikėjui Nikolajui Baskovui sukako 44-eri metai. Tačiau jau antrus metus jis šios progos nebešvenčia.

N. Baskovas.<br>Scanpix/IT nuotr.
N. Baskovas.<br>Scanpix/IT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 4, 2020, 3:32 PM

Vyrui vis dar sunku susitaikyti su tėvo netektimi. Būtent jam N. Baskovas paskyrė savo naują vaizdo klipą dainai, kurios pavadinimas – „Meilė nemirtinga“.

Vaizdo klipe, kurį galima pavadinti labiau kino filmu nei klipu, dainininkas N. Baskovas pasakoja apie tai, kaip sunku susitaikyti su artimo žmogaus netektimi, rašo starhit.ru.

„Ji man labai brangi. Tai mano mamos mėgstamiausia daina – ji klausosi jos kiekvieną dieną ir ryte, ir vakare, – Rusijos naujienų portalui pasakojo N. Baskovas. – Mama sako, kad dainos kompozicija susijusi su tėčiu – jai tai tarsi jų meilės himnas.

Tai buvo paskutinė daina, kurią išgirdo tėtis. Man tai susiję su mano meile jam ir visiems artimiems žmonėms, kurių, deja, šiandien nėra šalia. Bet mano meilė jiems nemirtinga“.

Dainininko tėvai kartu pragyveno beveik pusę amžiaus, tačiau, žiūrint į juos, atrodė, lyg jų vestuvės būtų vykusios vakar. Nesibaigianti meilė, abipusė pagarba, prieraišumas.

Dėl savo vienintelio sūnaus karjeros Viktoras Vladimirovičius atsisakė tapti generolu, nes būtų reikėję persikelti iš Maskvos į Odesą.

Jis suprato, kad ten, dar būdamas labai jaunu, bet labai perspektyviu Nikolajus vargu ar būtų galėjęs įgyti tokį išsilavinimą ir turėjęs tokias galimybes, kokios buvo sostinėje.

Praėjusių metų birželį dainininko tėtis mirė – pralaimėjo kovą su klastinga liga.

Širdį draskančius jausmus, išgyvenimus atlikėjas panoro perteikti naujame vaizdo klipe.

Amžinos meilės jausmas, kuris nepraeina netekus mylimojo. Jis, kaip angelas sargas, būna šalia: pusryčių metu tau šypsosi, pasivaikščiojimo po parką metu laiko tave už rankos.

Ir net ginčai prisimenami su šiluma – tik be galo gaila, kad nieko jau nesugrąžinsi.

Pagrindinius vaidmenis atliko garsus serialų aktorius Dmitrijus Pchela, kaip du vandens lašai panašus į Nikolajų ir aktorė Anna Snatkina. Pats dainininkas atlieka neįprastą vaidmenį – jis yra žiūrovas kino teatre, žiūrintis šį dramatišką filmą apie meilę. Vaizdo įrašą režisavo Tina Barkalaja.

„Daina tokia gili ir jausminga, kad nesinorėjo filmuoti paprasčiausio klipo, norėjosi kino filmo, – pasakojo N.Baskovas – Kino filmo, kuriuo būtų galima perduoti tokią vidinę būseną, kuri tave drasko į gabalus.“

Žodžius šiai dainai parašė daugelio populiarių Baskovo dainų autorius Michailas Gucerijevas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.