Apsipirkimo gidas: patarė kaip pasiruošti „juodajam išpardavimo penktadieniui“

Kiekvienais metais prekybininkai visame pasaulyje aktyviai ruošiasi juodajam išpardavimo penktadieniui. Apie šį paskutinio lapkričio mėnesio penktadienio išpardavimą žino kone kiekvienas. Daugeliui tai tampa puikia galimybe apsipirkti pigiau bei pasiruošti artėjančioms žiemos šventėms, nuperkant artimiesiems dovanas ir sutaupant pinigų.

Tam, kad juodasis išpardavimo penktadienis būtų sėkmingas ir iš apsipirkimo gautumėte kuo daugiau naudos, verta atkreipti dėmesį į specialistų patarimus.<br>Asociatyvi nuotr.
Tam, kad juodasis išpardavimo penktadienis būtų sėkmingas ir iš apsipirkimo gautumėte kuo daugiau naudos, verta atkreipti dėmesį į specialistų patarimus.<br>Asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 23, 2020, 3:38 PM

Kai kurie prekybininkai nuolaidas skelbia anksčiau negu paskutinis mėnesio penktadienis, tačiau didžioji dalis jų ruošia pačius geriausius metų pasiūlymus mėnesio pabaigai.

Pastebima, jog šiais metais, pasaulinės pandemijos akivaizdoje, juodasis išpardavimų penktadienis aktyviai vyks internetu, todėl tie prekybininkai, kurie iki šiol neturėjo elektroninių parduotuvių, metų eigoje praplėtė savo veiklą ir persikėlė į platformas internete.

Jeigu planuojate apsipirkti šios savaitės pabaigoje, skaitykite toliau ir sužinosite, kaip apsipirkti ypač sėkmingai, o jeigu jūsų planuojamų įsigyti pirkinių suma viršija taupyklės turinį, daugiau informacijos apie galimą finansavimą bigbank.lt/"="">bigbank.lt/"" target="_blank">rasite šiame tinklapyje.

Pasiruoškite sąrašą

Tam, kad juodasis išpardavimo penktadienis būtų sėkmingas ir iš apsipirkimo gautumėte kuo daugiau naudos, verta atkreipti dėmesį į specialistų patarimus.

Pirmasis jų – kruopščiai pasiruošti pirkinių sąrašą ir nepirkti visko iš eilės, ko galbūt, jums net nereikia. Jeigu jau seniai svajojote, pavyzdžiui, apie naujus namų apyvokos daiktus, baldus, televizorių, kompiuterį, išmanius įrenginius, atkreipkite dėmesį į šiuo metu vyraujančias jų kainas, o penktadienį palyginkite jas su pateiktomis išpardavimo metu.

Jeigu juodąjį penktadienį planuojate pirkti šventines dovanas artimiesiems, pora dienų iki jo apgalvokite, ko labiausiai norėtų ir ko galėtų prireikti žmonėms, su kuriais norėsite pasidalinti Kalėdinėmis dovanomis.

Dar iki prasidedant juodajam penktadieniui, verta atidžiai peržiūrėti elektroninių parduotuvių asortimentus ir iš anksto numatyti, kokias prekes, iš kokios parduotuvės norėsite įsigyti.

Tai jums sutaupys laiko beieškant norimų įsigyti prekių penktadienį bei taip pat apsidrausite, jog prasidėjus išpardavimams, jūsų norima prekė dar nebus išpirkta.

Viskas, ką jums tereikės padaryti, išsirinktas prekes įsikelti į pirkinių krepšelį ir sėkmingai jas apmokėti.

Apžiūrėkite ne tik lietuviškų, bet ir užsienio parduotuvių asortimentus. Nors iš užsienio keliaujančių prekių gali tekti palaukti šiek tiek ilgiau, šios dažnai taiko nemokamo pristatymo/grąžinimo paslaugą.

Užsiregistruokite specialiems pasiūlymams

Taip pat verta atkreipti dėmesį, ar mėgstamų prekinių ženklų internetinėse parduotuvėse esate užsiregistravę naujienlaiškiui, ar esate tapę lojalumo klubo nariu.

Įvairios prekybos vietos dar geresnius pasiūlymus pateikia būtent savo nuolatiniams klientams, o kartais suteikia galimybę apsipirkti pigiau anksčiau negu kitiems asmenims, kurie nepriklauso lojalių vartotojų grupei.

Žinoma, apie išskirtinius pasiūlymus ar dar didesnes nuolaidas sužinosite likus porai dienų iki išpardavimo dienos, tačiau norint kuo daugiau sutaupyti ir įsigyti vertingus daiktus, verta užsiregistruoti, kadangi tokią narystę bei naujienlaiškius visuomet galėsite bet kada nutraukti.

Pirkdami bet kurioje internetinėje parduotuvėje, perskaitykite prekių pristatymo bei grąžinimo sąlygas.

Atkreipkite dėmesį, kokios prekės yra negrąžinamos, kiek laiko užtrunka prekės keitimas ar pinigų grąžinimas. Tai yra svarbu tuo atveju, jei gauta prekė neatitiks jūsų lūkesčių, ją norėsite pakeisti ar net grąžinti.

Nepasiduokite impulsyviam pirkimui

Kartais gali atrodyti, jog įvairios prekės siūlomos tokia maža kaina, jog tiesiog negalime jų nenusipirkti.

Tačiau prieš pirkdami gerai pagalvokite, ar jums tikrai reikia dar vienos planšetės, nors ir senoji puikiai atlieka savo funkcijas, naujo žieminio palto tik todėl, kad šis parduodamas pigiau ar naujo patalynės komplekto, nors šių jūsų spintoje – apstu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.