Žinomos moterys pasirodė, kaip atrodo karantino metu

Žinomos moterys į savo namus jau įsileido kvapnią žiemos švenčių nuotaiką. Auksinio virtualaus kalėdinio vakarėlio dalyvės tarpusavyje bendravo apie šventinius desertus ir jais kvepiančias grožio priemones.

 Moterys pasirodė namų aplinkoje.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Moterys pasirodė namų aplinkoje.<br> Lrytas.lt koliažas.
Vakarėlio dalyvės.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
Vakarėlio dalyvės.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
Vakarėlio dalyvės.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
Vakarėlio dalyvės.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
Vakarėlio dalyvės.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
Vakarėlio dalyvės.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
Vakarėlio dalyvės.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
Vakarėlio dalyvės.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
Vakarėlio dalyvės.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
Vakarėlio dalyvės.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
Vakarėlio dalyvės.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
Vakarėlio dalyvės.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
Vakarėlio dalyvės.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
Vakarėlio dalyvės.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
Legendiniai sausainiai.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
Legendiniai sausainiai.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

Nov 25, 2020, 3:44 PM

Virtualus vakarėlis sudomino Liuciną Rimgailę, Ingridą Martinkėnaitę, Viktoriją Šaulytę, Indrę Trusovę, Justiną Gafaro, Minervą ir kt. Virtualiu būdu žinomoms moterims buvo pristatytos šventinės kosmetikos produktų kolekcijos.

Prieš pat vakarėlį, vykusį „Zoom platformoje“, jo dalyvės gavo specialius siuntinukus, kuriuos organizatorių prašymu, galėjo išpakuoti tik prieš pat virtualią šventę.

Štai, kodėl vyravo nesuvaidinta šventinė nuotaika: koučerei Dianai Nižnik ekrane pristatant naujoves dalyvės iš karto ir pačios galėjo testuoti grožio naujienas. Antroji virtualaus vakarėlio dalis, tikrąja šio žodžio prasme, buvo ypatingai saldi, mat iš atsiųstų dovanų dėžučių moterys traukė tradicinius Provanso krašto kalėdinius migdolo formos sausainius ir gardžiais visos drauge jais mėgavosi.

Saldžiąja vakarėlio dalimi pasirūpino desertinių įkūrėja ir komunikacijos trenerė Liucina Rimgailė.

„Paruošėme tikrus prancūziškus skanėstus. Mums tai buvo tikrai nemažas iššūkis, teko gerokai pasidomėti, kaip pagal visas taisykles jie yra ruošiami Prancūzijoje. Bet kuriuo atveju, sakyčiau, šis desertas ideliai tinka moterims, nėra itin kenksmingas jų figūroms, mat pagamintas iš cukruotų vaisių ir smulkintų migdolų“, – šypsodamasi sakė Liucina.

Pasak L. Rimgailės, jai pačiai labai svarbu, kad Kalėdų stalas būtų gražus, šventiškai papuoštas, su išblizgintomis taurėmis ir įrankiais, kruopščiai išlyginta tekstile, žvakėmis ir viena kita minimalia dekoracija.

Komunikacijos trenerė virtualios konferencijos dalyvėms taip pat pasakojo apie autentiškumą socialiniuose tinkluose: kaip jį atrasti ir paskui jo nepamesti.

Atlikėja ir tinklaraštininkė Ingrida Martinkėnaitė mano, jog desertas per žiemos šventes turėtų būti lengvas ir švelnus, nes ir taip šventinis stalas būna nuklotas „rimtais“ patiekalais.

„Želė pagaminti, žinoma, moku ir aš pati, ir net mano vyresnėlė dukra, tačiau per Kalėdas desertus gamina mano mama. Vaišinamės aguonų vyniotiniu, pagamintu pagal močiutės receptą, ir pyragėliais, su pačiais įvairiausiais įdarais“, – pasakojo I. Martinkėnaitė.

Kaip sake stilistė Viktorija Šaulytė-Mockė, jai, kaip ir visuomet buvo gera susitikti su „L‘Occitane“ komanda ir kitomis šių produktų mylėtojomis.

„Ši prancūzų kosmetikos kompanija visada moka nustebinti. Kad ir šįkart: tiesiog buvo skanu žiūrėti į naujienas, – šypsodamasi sakė Viktorija. – Šventinė kolekcija man vaizduotėje iškart sukūrė tokį vaizdą: sodyba, sniegas už lango, desertų kupinas stalas ir šeima, drauge ant žemės susėdusi ir jaukiai žiūrinti nuotraukas.“

V. Šaulytė-Mockė mano, jog kalėdinis desertų stalas turi atspindėti šeimą bei jos skonius, pasaulėžiūrą ir gyvenimą.

„Man asmeniskai labai žavu, kai desertus dekoruojame ar ruošiame visi drauge. Manau, kad desertai labai gerai apibūdina žmones. Itin mėgstu minkštus ir purius keksus, imbierinius meduolius, cinamonines bandeles ir karštą šokoladą, būtent šiuo šventiniu žiemos laikotarpiu. Beje, pati moku kepti keksiukus bei imbierinius sausainius, kuriuos mėgstu dovanoti giminaičiams“, – sakė Viktorija.

Vakarėlyje dalyavusi mitybos konsultantė Indrė Trusovė teigė esanti įsimylėjusi balansą: „Manau, kad jis žaviausias tada, kai jame yra kuo didesnė įvairovė. Tad mūsų šeimoje per Kalėdas būna mažiausiai du desertai.

Vieną gamina mano mama arba anyta, dažniausiai tai būna įvairūs pertepti vafliukai, tinginys. Na, o aš, kaip dietistė, gaminu ką nors sveikatai palankaus, ypatingai visi yra pamėgę mano ruošiamą gaivų varškės, uogų ir želė tortą.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.