Paaiškėjo, ką telefone slepia iliuzionistas Mantas Žmuidinavičius-Wizard

Dar visai neseniai mobilusis telefonas buvo paprastas pokalbiams skirtas įrankis, o šiandien daugeliui jis tapo vienu asmeniškiausių daiktų, kurį patikėti galime vos keliems žmonėms. Ne išimtis ir garsus iliuzionistas Mantas Žmuidinavičius-Wizard.

Mantas Žmuidinavičius-Wizard.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Mantas Žmuidinavičius-Wizard.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Mantas Žmuidinavičius-Wizard.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Mantas Žmuidinavičius-Wizard.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Mantas Žmuidinavičius-Wizard.<br>T.Bauro nuotr.
Mantas Žmuidinavičius-Wizard.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2020-12-30 16:46, atnaujinta 2020-12-30 16:54

„Savo telefoną duodu tik dviem žmonėms į rankas. Jame yra daug mano gyvenimo, tačiau, kas įdomiausia, jei visi žmonės bijo, kad kažkas pamatys jų nuotraukas ar žinutes, tai man baisiausia būtų dėl mano triukų paslapčių.

Telefone turiu net triukų brėžinių, įvairiausių detalių, kurias siunčiu į Ameriką žmonėms, kurie man gamina triukams reikalingus įrankius. Telefone mano visas darbas, todėl man jis labai svarbus“, –  2TV laidai „Duok paskambint“ pasakojo Mantas Žmuidinavičius-Wizard.

Visuomet pozityviai nusiteikęs iliuzionistas pripažino, jog socialiniuose tinkluose retai ką komentuoja. Anot Manto, komentarus rašo tik tuomet, kai temą ar klausimą jis puikiai išmano ir gali profesionaliai patarti.

„Komentuoju tik tai, ko esu ekspertas. Žinoma, nevengiu pasveikinti kolegų ar draugų su kokiais nors laimėjimais, tačiau giliau veltis į komentarus aš neturiu laiko. Kaip sakė mano mėgstamas filosofas Sokratas, išmintis mėgsta tylą“, – atskleidė M. Wizard.

Jau šį trečiadienio vakarą, 22 val., 2TV laidoje „Duok paskambinti“ jos vedėjas Timūras be jokių skrupulų nardys po svečio Manto Wizard mobilųjį ir kartu su juo pasiners į unikalius žaidimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.